Dodaj do ulubionych

Sztuczny problem Widzewa. Boją się... trawy w G...

IP: *.formlessnetworking.net 09.09.10, 17:37
img707.imageshack.us/img707/7650/bww.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: łodzianin Re: Sztuczny problem Widzewa. Boją się... trawy w IP: *.toya.net.pl 09.09.10, 17:47
      Po IP widać, że żaden z ciebie łodzianin zatorowy biały smutasie
    • Gość: item Re: Sztuczny problem Widzewa. Boją się... trawy w IP: *.toya.net.pl 09.09.10, 18:11
      tak się składa że byłem na tej przedmeczowej konferencji, i sprawa wygląda trochę inaczej niż przedstawia to dziennikarz GW. mówili raczej o treningu na sztucznej trawie niż o obawach z nią związanych.

www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,2733,1,1.html
    • Gość: kefir Sztuczny problem Widzewa. IP: 109.243.252.* 09.09.10, 18:13
      Dobry piłkarz potrafi grać na sztucznej jak i naturalnej trawie, więc zamiast marudzić niech Kretek weźmie się w garść i pojedzie tam wygrać. Idąc tym torem myslenia, gdyby w Gdyni grano jeszcze na dodatek Jabulani, to byłby dramat na całego i porażka murowana. Tak Endriu to Ty dobrej ekipy nie stworzysz.
      • Gość: prawdziwyŁodzianin Re: Sztuczny problem Widzewa. IP: *.smrw.lodz.pl 09.09.10, 22:04
        Owszem... ale to akurat trochę bzdury...
        Przyzwyczajenie robi swoje. Sztuczne nawierzchnie w istotny sposób różnią się od naturalnych. Można grać dobrze technicznie i przyjmować/rozgrywać piłki bez patrzenia na nią a można się na nią cały czas gapić jak nie wiesz jak się zachowa.
    • Gość: Stanisław Jestem zniesmaczony ! IP: 213.251.189.* 09.09.10, 19:09
      Po raz kolejny artykuł o żałosnej piłeczce nożnej publikowany jest na stronie głównej, w "wiadomościach". Weźcie no panowie redaktorzy zamieszczajcie te wypociny w dziale "sport". Nie każdy ma ochotę czytać jakieś banialuki o tym śmiesznym sporciku i piłkarzykach kopaczach.
      • Gość: kefir Re: Jestem zniesmaczony ! IP: 109.243.252.* 09.09.10, 20:08
        Drogi Stasiu! Wystarczy przeczytać tytuł artykułu by wiedzieć o czym on jest i czy warto go czytać. Mnie nie interesuje obława na pedofilów ani co robi Minister Kwiatkowski i nie czytam tych artykułów co oszczędza mi zniesmaczeń jakie Ciebie dopadły. Oj, Stasiu, Stasiu, włazisz wszedzie gdzie tylko się zmieścisz, a później beczysz że tam wlazłeś, jak dziecko :)
    • quasi-nazi blox.pl 09.09.10, 21:51
      Jak nie masz o czym pisać, to może załóż bloga jak Twoi koledzy z redakcji?
      I nie gadaj, że ktoś Ci za te pierdoły zapłacił...
    • Gość: OnlyW Re: Sztuczny problem Widzewa. Boją się... trawy w IP: *.toya.net.pl 09.09.10, 23:07
      Bez sensu. Jedyny gość, przez który ukarali Widzew siedzi sobie spokojnie w domu i nawet żadnych zarzutów nie dostał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka