Dodaj do ulubionych

Legia i Widzew zapłacą za swoich pseudokibiców?

IP: *.toya.net.pl 18.10.10, 17:13
Nie mylmy nazywania legii prostytutkami od antysemickich piosenek śpiewanych przez mieszkańców Warszawy, miasta gdzie było największe getto w Europie.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolEK Re: Legia i Widzew zapłacą za swoich pseudokibicó IP: *.183.239.234.dsl.dynamic.eranet.pl 18.10.10, 17:32
      Jak to zwykle bywa oberwie się więcej temu co mniej narozrabiał, czyli widzewowi :/
      • Gość: aaa Re: Legia i Widzew zapłacą za swoich pseudokibicó IP: 195.69.83.* 18.10.10, 20:13
        Aniołeczki?
    • Gość: jędrek Legia i Widzew zapłacą za swoich pseudokibiców? IP: 81.219.115.* 18.10.10, 19:06
      Proszę o przetłumaczenie fragmentu: "...i gwałtowny zamacha na ochroniarza)". Dziękuję:)
    • Gość: www Legia i Widzew zapłacą za swoich pseudokibiców? IP: *.toya.net.pl 18.10.10, 20:06
      Jakie to dziwne,ze tego nie napisał Derdzikowski.To są tzw. kibice Gw,spokojni nie uzywajacych niecenzuralnych słów........krawaty i słoma jednocześnie.
      • Gość: roosevelt5 Przygadał kocioł garnkowi IP: *.toya.net.pl 18.10.10, 20:41
        Poczytaj swoje durnowate produkty myślowe www.
        Dużo słów i mało treści.
    • Gość: fun_tastik co z zachowaniem piłkarzyków? IP: *.4web.pl 18.10.10, 20:42
      Bramkarz legi po końcowym gwizdku podjusza kibiców gospodarzy.Kiedyś skończy się to tym,że kibice wpadną na murawę i będzie tragedia.
      Co do tzw."obsługi meczu" Widzew musi wyciągnąć konsekwencje wobec niektórych bileterów,którzy spowalniają wejście do granic a to też może wywołać odpowiednią reakcję tłumu.
    • Gość: kogucik Legia i Widzew zapłacą za swoich pseudokibiców? IP: *.toya.net.pl 18.10.10, 21:14
      jej jak to kibice Wszydzewa tak rozrabiali ? a przecież to sami grzeczni chłopcy z wyższych uczelni i sfer, kulturalni ,dobrze ubrani w najnowsze modele dresów -białe skarpety i podróby adidasów !!
      w netcie napinka a w realu kompletne dno !!
    • Gość: ppiotrek7 a co to pseudokibic ,kibol ? dla mnie to bandyci IP: *.toya.net.pl 18.10.10, 23:22
      CO TO ZA NOWOMOWA ?
    • Gość: ven Legia i Widzew zapłacą za swoich pseudokibiców? IP: 91.208.10.* 19.10.10, 08:10
      Mam nadzieję że Legia wyciągnie konsekwencje od naszych kibiców, nic nie usprawiedliwia głoszenia haseł faszystowskich i antysemickich! Jestem kibicem Legii i nie mogę się z tym pogodzić..., nie chcę być kojarzony z takimi zachowaniami i nie chce by Legia była z nimi kojarzona. Wyjazd był organizowany przez sklw, powinni oni sami pokryć wszystkie kary i koszty napraw. Mam nadzieję ze nastepnym razem KP dwa razy się zastanowi zanim pozwoli sklw rozprowadzac bilety i organizowac wyjazdy. Przypomne że na ten wyjazd wyjechali sami "kumaci kibice" aby bronic barw klubowych... Kumaci czyli idioooci którzy pozwolili sobie ukraść flagę bo jej nie szanowali i przewożili w bagażniku, kumaci czyli faszyści i antysemici - min z takimi walczyli Powstańcy w Powstaniu Warszawskim, kumaci czyli zwykli bandyci i wandale, którzy w dooopie mają Legię, ważna jest dla nich zadyma, a jesli przy okazji Legia dostanie karę, dyskwalifikacje czy wykluczenie z pucharów to co, to nic przecież robią to dla Legii.... Zwykli badyci.
    • Gość: Olo Legia i Widzew zapłacą za swoich pseudokibiców? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 09:04
      redaktorzyna to chyba był na innym meczu niż kibice (w tym i ja), bo i owszem legionisci rzucali racami, trochę wyzwisk było, ale to i tak był jeden z najspokojniejszych meczy Widzew - legła jakie pamiętam, a chodzę na mecze już ładnych kilkanaście lat, chyba w przeciwieństwie do wysłanników gw, którzy jak zwykle są nierzetelni w swoich opiniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka