Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA

18.11.10, 17:08
Witam Wszystkich.
Postanowiłem dodać nowy temat , gdzie można wpisywać Waszym zdaniem najlepsze sklepy w Naszym mieście,gdzie zawsze jest miły personel,fachowa obsługa,uprzejma i nastawiona pozytywnie do klienta.
Ja jak na początek mam swoje typy:
1-sklep AVANS przy ul.Jana Pawła
Fachowa,miła obsługa,profesjonalne doradztwo i nie czuję się tam jak intruz ale jak klient.
Brawo dla Właściciela za fachowy dobór personelu.

2 kolejnym moim typem jest UPOMINEK koło mostu.
Przesympatyczne,miłe,zawsze uśmiechnięte kobiety z tego sklepu są jego bardzo mocnym atutem.Wykazują dużo cierpliwości dla marudnego klienta,widać,że chcą pomóc - niejednokrotnie do zakupów dostałem drobny upominek od obsługi tego sklepu - BRAWO ZA POMYSŁ !!! To dla mnie właściwe podejście do klienta i dbanie o to , aby wrócił ponownie.
Serdecznie Was Panie pozdrawiam jesteście prawdziwym przykładem wzorowego sprzedawcy.
Ale jest również w naszym mieście grono sklepów,gdzie chamstwo bije po oczach i uszach.
Zero szacunku i podejścia do klienta - nie rozumieją właściciele tych sklepów , że Nasze miasteczko jest małe i jeden klient potrafi skutecznie zniechęcić do takiego sklepu kilkunastu innych.
Sporo jeszcze się musi w Naszym mieście zmienić,ale niech dla sklepów negatywnie nastawionych do klienta będą przykładem dwie wymienione perełki a postrachem obsmarowanie na Forum Miejskim.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aj007 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 18.11.10, 17:43
      Moim zdaniem miła obsługa jest w biedronce, no może poza Panem ochroniarzem ,który rozumiem że wykonuje swoją pracę ,ale czasem mam wrażenie że ,,zjada ,, wzrokiem, jest po prostu mało dyskretny;)
    • fajny-zychliniak Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 19.11.10, 19:34
      Masz rację skynet ja też lubię robić zakupy w upominku , buty czy ciuchy , obsługa jest OK.
      Miła obsługa jet też obok w sklepie ,chyba 1001 drobiazgów < zabawki agd papiernicze>
      Bardzo ważne jest jak ktoś cie miło obsłuży i potraktuje jak człowieka a nie intruza , czy mam kasę czy też mam jej mało, tam traktują w moim odczuciu jednakowo.
      • a_dwokat_diabla Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 22.11.10, 08:54
        Zgadzam się z Waszymi typami "na plus". Dodam do nich sklep spożywczy, tak zwaną "jedynkę", czyli sklep pani Joli S.

A co sądzicie na temat obsługi w żychlińskiej Agromie?
        • skynet_1 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 22.11.10, 10:11
          a_dwokat_diabla napisała:

> Zgadzam się z Waszymi typami "na plus". Dodam do nich sklep spożywczy, tak zwan
          > ą "jedynkę", czyli sklep pani Joli S.
          >
          > A co sądzicie na temat obsługi w żychlińskiej Agromie?

Jedyneczkę znam i zgadzam się z opinią kolego - Pani jest tam bardzo miła a co do Agromy nie zabieram głosu - nie robię tam zakupów.
          Jako przykład sklepu którego unikam podam sklep ze sprzętem agd,rtv zlokalizowanym na drugim osiedlu w bloku po dawnym sklepie Rarytas - zdecydownie odradzam robienie zakupów u tego Pana , którego nazwisko jest podobne do nazwy zwierzątka ;-)
          • bylyzychliniak Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 22.11.10, 14:14
            Teraz widać wytłoczku jeden dlaczego napisałeś tego posta. Co uważasz że ludzie głupi są. Pracujesz u Chruścika a może nim jesteś. Mam odmienne zdanie od twojego wolę kupować u ślepego. A szefowi avansu proponuję reklamę na łamach telewizji kablowej a nie na darmowym forum.
            • skynet_1 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 22.11.10, 16:47
              bylyzychliniak napisał:

> Teraz widać wytłoczku jeden dlaczego napisałeś tego posta. Co uważasz że ludzie
              > głupi są. Pracujesz u Chruścika a może nim jesteś. Mam odmienne zdanie od two
              > jego wolę kupować u ślepego. A szefowi avansu proponuję reklamę na łamach telew
              > izji kablowej a nie na darmowym forum.

Nie znasz mnie a mi ubliżasz - nie jestem pracownikiem sklepu Avans i nie jestem też jego właścicielem - a chciał bym być - poprawiła by się moja sytuacja finansowa.
              Może ty jesteś pracownikiem albo właścicielem obsmarowanego przeze mnie sklepu - co?!
              Pochwaliłem tutaj 3 sklepy a piszesz o jednym - Avans,Upominek i Jedyneczka.
              Dodam jeszcze sklep Magda przy ulicy Łąkowej orz sklep u Pana Sochackiego- przemiła obsługa.
              Też napiszesz baranie jeden , że jestem ich właścicielem???!!!!Tępić dziadostwo i chamstwo w tym poście to mój cel - jak się nie podoba to nie czytać a krytykę gościu przyjmij po męsku na klatę i tyle.
              Byłemu żychliniakowi proponuję pisać na forum dla właściwego miejsca zamieszkania a jeśli nie jesteś już mieszkańcem naszego miasta to podkul kitę i buda - na drzewo małpy ganiać.
              • bylyzychliniak Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 22.11.10, 18:46
                Tobie sie nie da ubliżyć ty poprostu taki jesteś. Nie wal głupa i nie myśl że na forum są sami idioci. Dziwnym trafem w pierwszym poście piszesz jaki wspaniały jest Chruśćik po czym czekasz dwa dni i oczerniasz ślepego qr a koleś nie wciskaj że to przypadek. To że opisałeś jeszcze 2 inne punkty aby ukryć reklamę swojego fumfla nic nie znaczy. Na forum są również ludzie myślący. Do budy się schowaj ze swoimi zagrywkami. Za krótki jesteś żeby mi coś proponować. Zajmij się swoją du...ą i przestań oczerniać innych bo z tego co widzę to twoja jedyna rozrywka.
                • kryspina5 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 23.11.10, 10:10
                  Jak może ktos powiedziec że obsługa w sklepie z RTV i AGD przy ulicy Narutowicza 85f jest niemiła.Bardzo często odwiedzam ten sklep.Bardzo miła obsługa.Zawsze służą radą przy zakupach.Pełen profesjonalizm. Panowie są bardzo uprzejmi .
                  Drugim sklepem, który mogę polecic mieści sie przy ul.Narutowicza 71/I - obok apteki.
                  Panie są przemiłe.
                  Piszę o sklepach z Osiedla Wyzwolenia , ponieważ tutaj mieszkam i tutaj najczęściej robie zakupy.
                  • tobijasz Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 23.11.10, 10:54
                    Chyba nie znasz znaczenia słowa profesjonalizm.
                    Najzwyklejszy sklepik AGD z pseudo doradcami czyt. profesjonalistami:) z cenami z kosmosu.
                    • kryspina5 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 23.11.10, 11:02
                      Profesjonalizm – zachowanie lub postawa świadcząca o wykonywaniu jakichś czynności w sposób zgodny ze sztuką lub wykonywanym zawodem; fachowość.
                      A ja się z tym zgaszam.
                      • tobijasz Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 23.11.10, 13:13
                        kryspina5 napisała:

> Profesjonalizm – zachowanie lub postawa świadcząca o wykonywaniu jakichś
                        > czynności w sposób zgodny ze sztuką lub wykonywanym zawodem; fachowość.
                        > A ja się z tym zgaszam.
                        Czyli rozumiem, że znasz się bardzo dobrze na sprzęcie RTV, AGD, interesujesz się techniką i jej nowinkami i na podstawie swojej wiedzy na ten temat uważasz, że obsługa w tym sklepie jest profesjonalna? Ja mam zgoła odmienne zdanie na ten temat. Może kiedyś będzie Ci dane być w sklepie, gdzie profesjonalizm nie jest tylko słowem a jest poparty prawdziwą wiedzą i fachowością, może wtedy zmienisz zdanie:)
                      • skynet_1 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 23.11.10, 13:15
                        tobijasz bardzo trafnie to ujął.Ceny z kosmosu a profesjonalizm to chyba wirtualny. Pytam sprzedawcę o TV czy ma tuner mpeg4 a on cytuję NO CHYBA MA. Pytam o drugi TV czy go ma a właściciel mówi:PANIE ALE O CO PANU CHODZI?! Odpowiadam , że o TV z tunerem a on do mnie,że wszystko jest napisane a tu się kupuje a nie robi wywiad. Po tych słowach szczęka mi opadła i wyszedłem. Dziekuję za taki profesjonalizm i podejscie do klienta.
    • ther-ionx Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 23.11.10, 20:09
      Witam Wszystkich, sprzeczanie się o profesjonalizm sprzedawców i cen w sklepach AGD i RTV w Żychlinie nie ma najmniejszego sensu, prawda jest taka, że jest ona na poziomie naszego miasta a jaki jest poziom każdy wie i widzi. W sklepach wciskają ludziom towar nie najwyższej jakości w kosmicznych cenach i tyczy się to zarówno jednego jak i drugiego sklepu.

Jeżeli chodzi o sklepy z dobrą albo bardzo dobrą obsługą to polecam sklep obok apteki na osiedlu Wyzwolenia oraz sklep z meblami - przedstawiciela Black Red White na ulicy Narutowicza, zawsze można liczyć na wsparcie i pomysłowość Pań tam pracujących jeżeli chcemy kupić jakiś upominek lub element do domu.

Jeżeli mam odradzać jakiś sklep to odradzam Polo Market - to co się tam wyczynia woła o pomstę do nieba...a o zachowaniu niektórych z Pań nawet nie wspomnę...
      • angelus_2007 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 03.12.10, 14:26
        Chruścik to jest stary kombinator mnie orżnął na 100 w biały dzień dopiero po tygodniu zaskoczyłem jak przyjechał kolega i mnie uswiadomił że za tą cene którą zapłacilem u niego za tv na kartę powinienem otrzymać zestaw z ralerzem sat.A sklep 1001 drobiazgow LUDZIE przecież to super obuwie jest od Turka na wólce kosowskiej daję sobie uciąć rękę że 90% towaru jest z wólki .Ani tam jakosci ani super obsługi a panie muszą byc milłe.
        • fajny-zychliniak Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 03.12.10, 19:30
          angelus dobrze że cie orżnął bo też piszesz bzdury.
        • janek-34 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 04.12.10, 09:24
          angelus_2007 napisał:

> Chruścik to jest stary kombinator mnie orżnął na 100 w biały dzień dopiero po t
          > ygodniu zaskoczyłem jak przyjechał kolega i mnie uswiadomił że za tą cene którą
          > zapłacilem u niego za tv na kartę powinienem otrzymać zestaw z ralerzem sat.A
          > sklep 1001 drobiazgow LUDZIE przecież to super obuwie jest od Turka na wólce ko
          > sowskiej daję sobie uciąć rękę że 90% towaru jest z wólki .Ani tam jakosci ani
          > super obsługi a panie muszą byc milłe.
          łatwo pisać głupoty nie mając pojęcia ani wiedzy w tej kwesti , suma inteligencji u ciebie jest równa 00 , dlatego cie chruścik jak piszesz "orżnął" , daj rękę to ci ją utnę.
    • fajny-zychliniak Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 03.12.10, 19:42
      O ile się orientuje to viola ma buty z wólki kos. poplątało Ci się coś kolego...
      • angelus_2007 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 04.12.10, 13:19
        No teraz wiem kto to wszystko pisze !I o to mi chodziło a ta wolka to tylko pretekst jak bys był taki inteligentny kolego jak piszesz to bys mnie rozgryzł w sekunde .Nic dodać .
        A tak w nawiasie żeby w Żychlinie kupić dobry sprzęt trzeba się nachodzić nikt dobrze nie dordzi i co do Kutna trzreba naginać .A w sprzęcie Rtv jestem bardzo dobrze zorientowany żeby jeszcze te ceny ni były z kosmosu.Pozdrawiam wszystkich a najbardziej tego koplegę z super inteligencją jak Doda.:)
      • angelus_2007 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 04.12.10, 13:25
        fajny-zychliniak napisał:

> O ile się orientuje to viola ma buty z wólki kos. poplątało Ci się coś kolego..
        > .
        Sorki jezeli kogoś obrazilem jeszcze dodam że bardzo dobrze by było gdyby wszyscy robili zakupy typu rtv agd w Żychlinie ALE.Jeszcze raz powtarzam że ta wólka to tylko mój wybieg.Sorki
        • skynet_1 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 04.12.10, 17:12
          Witam.Kolego twoja pisownia woła o pomstę do Nieba a przytoczenie tu Dody ... hmmm ... nic dodać nic ująć - nie ubliżaj ludziom bo sami ci zaczną ubliżać.
          Każdy ma prawo robić zakupy gdzie i kiedy chce - nikt z tego powodu nie powinien nikogo wyzywać ani nikomu ubliżać - widać,że nie pojmujesz tego,poprawnie też pisać nie umiesz a twoim autorytetem jest Doda - najwyraźniej pomyliłeś miejsca i fora.
          Dorośnij - wtedy zabłyśnij bo, jak do tej pory jedynie sam sobie wystawiasz świadectwo - niestety mocno negatywne.
          • angelus_2007 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 06.12.10, 09:25
            Przepraszam upuśćcie wszyscy pary!!!!!!!!
            Nasze czy raczej wasze dyskusje na tym forum nic nie zmienią w Żychlinie.
            Najlepiej byłoby gdyby wszyscy robili zakupy w małych sklepach nie ważne czy to Chruścik czy ktoś inny nie chodzi mi o to żeby nit u niego nie kupował ale gdyby wszyscy kupowali u lokalnych sklepikarzy to kasa została by w Żychlinie .Zle zacząłem na tym forum PRZEPRASZAM.Pozdrawiam
            • skynet_1 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 06.12.10, 20:47
              angelus_2007 napisał:

> Przepraszam upuśćcie wszyscy pary!!!!!!!!
              > Nasze czy raczej wasze dyskusje na tym forum nic nie zmienią w Żychlinie.
              > Najlepiej byłoby gdyby wszyscy robili zakupy w małych sklepach nie ważne czy to
              > Chruścik czy ktoś inny nie chodzi mi o to żeby nit u niego nie kupował ale gdy
              > by wszyscy kupowali u lokalnych sklepikarzy to kasa została by w Żychlinie .Zle
              > zacząłem na tym forum PRZEPRASZAM.Pozdrawiam

angelus z mojej strony przeprosiny przyjęte i skoro wyciągasz pierwszy rękę na zgodę ja również Ci ją podam i jeśli poprzedni wpis Cię uraził - również przepraszam.
              • angelus_2007 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 07.12.10, 13:18
                skynet_1 napisał:

> angelus_2007 napisał:
                >
                > > Przepraszam upuśćcie wszyscy pary!!!!!!!!
                > > Nasze czy raczej wasze dyskusje na tym forum nic nie zmienią w Żychlinie.
                > > Najlepiej byłoby gdyby wszyscy robili zakupy w małych sklepach nie ważne
                > czy to
                > > Chruścik czy ktoś inny nie chodzi mi o to żeby nit u niego nie kupował a
                > le gdy
                > > by wszyscy kupowali u lokalnych sklepikarzy to kasa została by w Żychlini
                > e .Zle
                > > zacząłem na tym forum PRZEPRASZAM.Pozdrawiam
                >
                > angelus z mojej strony przeprosiny przyjęte i skoro wyciągasz pierwszy rękę na
                > zgodę ja również Ci ją podam i jeśli poprzedni wpis Cię uraził - również przepr
                > aszam.
                Dzięki wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących świąt.
                A tak w nawiasie to przydało by się rozpocząć dyskusję na temat ZGK w Żychlinie lub ZGM chodzi mi o zakład który , administruje zasobami mieszkaniowymi w Gminie . Przydało by się ich dobrze objechać jest to miejsce w którym przepada chyba najwięcej gminnej kasy.Zachęcam i pozdrawiam wszystkich.
    • hiszpan96 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 13.12.10, 20:25

Moim skromnym zdaniem najlepsza obsługa jest w sklepie elektrycznym na ul. Głowackiego.Bardzo miła i fachowa obsługa. Dla mnie nr 1 w Żychlinie.
    • anna242424 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 11.01.11, 21:02
      Witam! Wypowiadając się na temat najlepszych sklepów w mieście myślę, że do nich należą:
      Sklep Magda ul. łąkowa jak również Sklep Magda w Dobrzelinie
      Pasmanteria na Narutowicza koło mostu; sympatyczny personel, miła obsługa i duży wybór produktów; Gratuluje właścicielom!
      Odradzam Sklep Darte ale to chyba wina nadmiaru ludzi kupujących do sprzedających.
      Porównując biedronkę do polo marketu wybieram biedronkę!
      • skynet_1 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 08.03.11, 14:50
        Stanowczo odradzam salon partnerski sieci PLAY w Żychlinie przy ul.Narutowicza.
        Dziewczyna udająca sprzedawcę - bo trudno to nazwać fachowym doradztwem jest tak nie sympatyczna , nie miła i arogancka,że natychmiast ma się ochotę wyjść z salonu.
        Całkowity brak znajomości tematu,zero zaangażowania.
        Wszelkie pytania i sugestie klienta zbywane są odsyłaniem do lektury ulotek oraz odwiedzeniem strony internetowej operatora.Całkowita kpina z klienta i żenada.
        Pomijam fakt zapachu a właściwie smrodu z papierosów bo można by tam zawiesić przysłowiową siekierę.
        • ty.2 Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 10.03.11, 15:15
          Wyżej napisana opinia jest bardzo krzywdząca dla pracującej tam dziewczyny. Osoba miła, kulturalna.
          • bestkrzysiek_k Re: NAJLEPSZE SKLEPY W MIEŚCIE-MIŁA OBSŁUGA 12.03.11, 12:40
            ty.2 napisała:

> Wyżej napisana opinia jest bardzo krzywdząca dla pracującej tam dziewczyny. Oso
            > ba miła, kulturalna.
            Ta miła dziewczyna i tak miała sporo szczęścia, że nie potraktował jej w sposób bardziej wyszukany. Niektóre osoby na tym forum były bardziej "zjechane" przez niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka