Dodaj do ulubionych

proszę pomóżcie

16.08.12, 13:13
Witajcie mam na imię Anna jestem samotną matką trójki dzieci znalazłam się w tragicznej sytuacji i w związku z tym zwracam się do ludzi dobrej woli o pomoc w znalezieniu mieszkania do wynajęcia , pracy i opieki do dzieci . jestem z okolic ciechanowa . błagam państwa jeśli czytacie tą wiadomość i macie możliwość to błagam pomóżcie . mam chorą umysłowo matkę . było dobrze dopóki się nic nie odzywałam robiłam za służącą i oddawałam pieniądze moich dzieci . nie wytrzymałam i stanęłam twardo w obronie swoich dzieci bo się nad nimi znęcała bez powodu . wymeldowała nas i wyrzuca z domu . błagam pomóżcie !!!
ania_29031@wp.pl 798-861-821
Obserwuj wątek
    • t-zorro Re: proszę pomóżcie 16.08.12, 14:17
      Przykro to powiedzieć, ale pomyliłaś forum (i nie ten adres)
    • 40angel Re: proszę pomóżcie 16.08.12, 14:17
      nie chce być nie miły ale jak to wymeldowała , tylko ty sie mozesz wymeldować z domu rodzinnego
      • helena-4 Re: proszę pomóżcie 16.08.12, 15:28
        40angel napisał:

> nie chce być nie miły ale jak to wymeldowała , tylko ty sie mozesz wymeldować z
        > domu rodzinnego

Dokładnie,angel ma rację!
        Nikt nie ma prawa Cię wymeldować..
        Jesli masz tego typu problemy z chorą matką powinnaś zgłosić np.na policję..
    • oregano1 Re: proszę pomóżcie 18.08.12, 01:11
      Ot nasze społeczeństwo! W/G niektórych tak "błaha" sprawa tu nie pasuje.Wstyd!!Pierwsza rzecz ,poszukaj u siebie MOPSU-,moze tam ktoś pomoze,sa do tej pomocy zobowiazani,jeżeli nie ma w Twojej miejscowosci to może ,ktos w urzędzie pomoże Ci do nich dotrzeć.Powodzenia.
      • lepian4 Re: proszę pomóżcie 18.08.12, 05:13
        Pewnie nie zapoznalas sie z netykieta?
        • venus22 Re: proszę pomóżcie 19.08.12, 06:07

w ogole to mi ten post posmiarduje.
          od kiedy to umyslowo chory moze ot tak 'wyrzucac z domu'?

najlepiej pewnie by bylo jakby dac jej po prostu - kase...

Minnnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka