Dodaj do ulubionych

sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie

IP: *.bluewin.ch 23.02.02, 22:13
Pierwsza noc w hotelu na konferencji: slysze jak w pokoju obok jakas para
namietnie sie kocha. No coz:-) Nastepnego dnia opowiadam o nocnym przezyciu
jednynej Polce na konferencji... jak myslicie, kto mieszkal w pokoju obok?

Czekam kto mnie przebije....
Obserwuj wątek
    • krzys52 Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 22:24
      Gość portalu: Do. napisał(a):

> Pierwsza noc w hotelu na konferencji: slysze jak w pokoju obok jakas para
      > namietnie sie kocha. No coz:-) Nastepnego dnia opowiadam o nocnym przezyciu
      > jednynej Polce na konferencji... jak myslicie, kto mieszkal w pokoju obok?
      >
      > Czekam kto mnie przebije....
      ..
      ....
      ..K.P.
      Czy to byl moze... Twoj maz...? :(
      ..
      Jesli tak - wspolczuje.
      ..
      K.P.

• geograf Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 22:31
        nie, to była właśnie ta jedyna polka na fonferencji, z która o tym rozmawiała..:)
        A Do. chodziło raczej o dalsze przykłady takich zdarzeń...:) Ktoś zna lepsza makabrę??
        • Gość: Do. Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: *.bluewin.ch 23.02.02, 22:33
          Brawo geograf...
          :-)))
    • Gość: Lidia Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: 217.97.162.* 23.02.02, 23:03
      Miałam wyprawić dziś urodzinydla kilkorga znajoych na mieście.Autobus, którym
      jechałam miał awarię .Przypuszczalnie minęłam sie.Nikt nie przyszedł.Już nigdy
      nie chcę mieć 24 lat...
      • p8 Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:06
        Gość portalu: Lidia napisał(a):

> Miałam wyprawić dziś urodzinydla kilkorga znajoych na mieście.Autobus, którym
        > jechałam miał awarię .Przypuszczalnie minęłam sie.Nikt nie przyszedł.Już nigdy
        > nie chcę mieć 24 lat...

Ale jeśli zechcesz kiedyś mieć 25 lat to możesz na mnie liczyć!!!
        Trzymaj się:)))))))))))))))))))))))

panBozia
        • Gość: Do. Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: *.bluewin.ch 23.02.02, 23:09
          Wszystkiego najlepszego!!!!!
          Na pewno sie mineliscie....
        • Gość: Lidia Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: 217.97.162.* 23.02.02, 23:13
          p8 napisał(a):

> Gość portalu: Lidia napisał(a):
          >
          > > Miałam wyprawić dziś urodzinydla kilkorga znajoych na mieście.Autobus, któ
          > rym
          > > jechałam miał awarię .Przypuszczalnie minęłam sie.Nikt nie przyszedł.Już n
          > igdy
          > > nie chcę mieć 24 lat...
          >
          > Ale jeśli zechcesz kiedyś mieć 25 lat to możesz na mnie liczyć!!!
          > Trzymaj się:)))))))))))))))))))))))
          >
          >
          > panBozia

Na razie mam 24 i 1 dzień i nie wiem po co komu wiecej.
          Pytanie brzmi-jak samemu przezyć wieczór w mieście bo za 25 minut kończy mi się
          czas w kawiarence internetowej?
          • p8 Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:20
            > Na razie mam 24 i 1 dzień i nie wiem po co komu wiecej.
            Ej, nie wymiękaj. Nie tylko tobie udało się spierdolić własne 24 urodziny!!!
            Wyrzuć z głowy złe myśli, jeszcze będzie wiele jasnych dni!!!

> Pytanie brzmi-jak samemu przezyć wieczór w mieście bo za 25 minut kończy mi się
            Wypić kawę i pojechać do domu...
            A swoją drogą, czy nikt z Twoich znajomych nie zainteresował się czemu Ciebie
            nie ma???

pozdrawiam, trzymaj się:))))))))))))))))))))))

panBozia

• saper_ Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:21
            To wpadaj do mnie, ja co prawda zamykam o 24, ale zawsze można coś wymyśleć w
            sobotni wieczór :), na pewno ktoś jeszcze z forumowiczów się dołączy i urodziny
            zrobimy Ci dzisiaj :))
            Wszystkiego naj i więcej uśmiechu w życiu.
            • Gość: Lidia Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: 217.97.162.* 23.02.02, 23:27
              saper_ napisał(a):

> To wpadaj do mnie, ja co prawda zamykam o 24, ale zawsze można coś wymyśleć w
              > sobotni wieczór :), na pewno ktoś jeszcze z forumowiczów się dołączy i urodziny
              >
              > zrobimy Ci dzisiaj :))
              > Wszystkiego naj i więcej uśmiechu w życiu.

Uśmiech jest tort też, pytanie brzmi gdzie Ty jesteś?

• saper_ Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:29
                Jestem w Cafe del Mundo, Piotrkowska 53, a więcej możesz znaleźć tu:
                www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=1000050&aid=1000050
                Pozdrawiam 8-?
                • Gość: Lidia Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: 217.97.162.* 23.02.02, 23:36
                  saper_ napisał(a):

> Jestem w Cafe del Mundo, Piotrkowska 53, a więcej możesz znaleźć tu:
                  > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=1000050&a
                  > id=1000050">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=1000050&aid=1
                  > 000050</a>
                  > Pozdrawiam 8-?

No cóż -nie mogę zostawić tego torta tak bez konsumpcji...chyba przyjdę
                  • saper_ Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:37
                    W takim razie czekam :)
                    • geograf Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 10:31
                      i co? doczekałeś się?
          • zamek 100 lat niech żyje Lidia nam! 23.02.02, 23:39
            I niech już otrze oczy i idzie do Sapera na tort. Zamek
            zdalne najcieplejsze urodzinowe serdeczności zasyła :))
            • p8 Re: 100 lat niech żyje Lidia nam! 23.02.02, 23:41
              zamek napisał(a):

> I niech już otrze oczy i idzie do Sapera na tort. Zamek
              > zdalne najcieplejsze urodzinowe serdeczności zasyła :))

Bozia się dołącza, przyjść nie mogę, ale wysyłam wam pozytywną wibrację,
              najlepsze co mogę dać od siebie:)))))

panBozia
              • saper_ Re: 100 lat niech żyje Lidia nam! 23.02.02, 23:44
                p8 napisał(a):

> Bozia się dołącza, przyjść nie mogę, ale wysyłam wam pozytywną wibrację,
                > najlepsze co mogę dać od siebie:)))))
                >
                > panBozia
                Wibracje przejąłem , aż mnie w środku coś zatrzęsło :)
                Dzięki 8-?
      • april102 Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:11
        Wszystkiego najlepszego Lidia, za rok zaproś mnie ;-)
        pozroofka
        April
        • vladip Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:20
          wszystkiego
          pzdr
          vladip
          a na imprezke zawsze jest czas
          • kropka. Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:54
            Hej, wszystkiego dobrego.
            Leć do Sapera. Jak go znam, to nie bedziesz żałować, że goście nie przyszli.
            Czy miałas kiedys tak zwariowane urodziny? :))))))))))))))))))
            Pozdrowionka
            • saper_ Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 23.02.02, 23:56
              Już się bawimy razem z tortem, ktoś jeszcze ma ochotę?
              • zamek Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:00
                saper_ napisał(a):

> Już się bawimy razem z tortem, ktoś jeszcze ma ochotę?
                Saper, czy kręcicie slapstickową komedię?
                • saper_ Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:03
                  Jeszcze nie, ale taka propozycja już padła, z braku amunicji (tort sztuk 0,5)
                  musimy to odłożyć na inną okazję.
                • Gość: Do. Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: *.bluewin.ch 24.02.02, 00:03
                  I kto by pomyslal, ze z takich nieudanych urodzin wyjdzie taka fajna impreza z
                  rzucaniem sie tortem...
                  • Gość: Do. Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: *.bluewin.ch 24.02.02, 00:05
                    A to szkoda, ale wierze, ze tort dobry?
                    • saper_ Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:07
                      Pychota, żałuj, że tak daleko jesteś i nie możesz wpaść.
                      • Gość: Do. Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: *.bluewin.ch 24.02.02, 00:09
                        oooo nie kopie sie lezacego.....
                        pozdr. :-)))
                        • p8 Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:10

> oooo nie kopie sie lezacego.....
                          > pozdr. :-)))

Tylko kładzie się koło niego:))))

panBozia
                          • Gość: Do. Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: *.bluewin.ch 24.02.02, 00:15
                            p8 napisał(a):

> Gość portalu: Do. napisał(a):
                            >
                            > > oooo nie kopie sie lezacego.....
                            > > pozdr. :-)))
                            >
                            > Tylko kładzie się koło niego:))))
                            >
                            > panBozia

Dla towarzystwa cygan dal sie powiesic :-)))

• saper_ Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:15
                            To co, mam lecieć do Szwajcarii i tam się kłaść? Czyście powariowali?
                            • Gość: Do. Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie IP: *.bluewin.ch 24.02.02, 00:16
                              zapraszam, zapraszam!!!
                              • p8 Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:28

> zapraszam, zapraszam!!!

Albo symbolicznie uwal na podłodze koło komputera:)))

panBozia
                            • zamek Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:31
                              saper_ napisał(a):

> To co, mam lecieć do Szwajcarii i tam się kłaść?
                              Czyście powariowali?
                              Saper, po prawdzie to lepiej nie leć, bo może się
                              przypadkowo okazać, że wylądujesz kolo Zegrza (a z
                              którego filmu to?).
                              Pozdrawiam
                              PS. Fajnie się bawicie tym 0,5 tortu?
                              • saper_ Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:33
                                Gramy Va Banque? :) A tortem bawimy się fajnie :) Masz ochotę?
                                • vladip Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:42
                                  aż żałuję że mnie tam nie ma
                                  bawcie się dobrze i wypijcie (zjedzie) nieco tortu za zdrowie forum
                                  pzdr
                                  vladip
                                • zamek Re: sytuacja, ze tylko zapasc sie pod ziemie 24.02.02, 00:53
                                  saper_ napisał(a):

> Gramy Va Banque? :) A tortem bawimy się fajnie :) Masz
                                  ochotę?
                                  Z przyjemnością, tylko żeby ktoś potem mi nie powiedział
                                  "Pan już nie jest moim bratem!"
                                  Pozdrowionka nieustające :)
                              • Gość: Kasia ____________________________________ZZ IP: *.pai.net.pl 24.02.02, 08:48
                                zamek napisał(a): > Saper, po prawdzie to lepiej nie leć, bo może się rzypadkowo
                                okazać, że wylądujesz kolo Zegrza (a z którego filmu to?).

To jest z filmu "Zezowaty Zamek" (ZZ)
                                • zamek ________________________________ZZZZZZ 24.02.02, 12:16
                                  Gość portalu: Kasia napisał(a):

> To jest z filmu "Zezowaty Zamek" (ZZ)
                                  Poza tym, że Saper akurat zgadł, to cytat pochodzi z
                                  filmu: "Zezowaty Zamek Znaczy Zagrody Znakiem Zorro" :)
                                  PoZZZZZZZZZZZdrowienia serdecZZZZZZZZZZZne
                                  • saper_ Re: ________________________________ZZZZZZ 24.02.02, 15:12
                                    Akurat! Akurat nie zgadłem tylko po prostu wiedziałem. O. I tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka