Dodaj do ulubionych

Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat d...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 07:56
czy Biliński to ten sam koleś co kręcił się przy budowie Leku w Strykowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: sys Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat d... IP: *.toya.net.pl 23.08.11, 08:48
      Nie tylko przy tym! Specjalny specjalista od kręcenia lodów A swoją drogą to tym sposobem PO się rozprowadzi . Ja glosuję na Grubskiego, jedyny facet, który interesuje się Lodzią i mieszkańcami /skutecznie/ A czy pani prezydent jeszcze zatrudnia Bilińskiego
      • Gość: gość A kto to jest Grubski ???? IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 09:57
        jedyny gość, który się interesuje Łodzią ????

no proszę Cię podaj przykłady zaiteresowań Pana Grubskiego

może BRUS ??
      • Gość: gość Re: Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 10:10
        to jeśli ten sam to jakieś nieporozumienie, ale widzę, że platforma idzie w ilość, bo o jakości to nawet nie ma co wspominać...
      • Gość: gosc Re: Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 11:18
        > Nie tylko przy tym! Specjalny specjalista od kręcenia lodów

A na czym polega "kręcenie lodów"? Biliński jest architektem, a nie zawodowym senatorem/dyrektorem z zawodu, więc musi pracować, żeby zarobić na życie. Kręcenie lodów polega na projektowaniu zakładów przemysłowych i biurowców?

> Ja glosuję na Grubskiego, jedyny facet, który interesuje się Lodzią i mieszkańcami /skutecznie/

A w czym się to skuteczne zainteresowanie przejawia poza doraźną kiełbasą wyborczą raz na 4 lata?

> A czy pani prezydent jeszcze zatrudnia Bilińskiego

Nie zatrudnia i nie zatrudniała. I Zdanowskiej i Sadzyńskiemu doradza społecznie. A czy w.w. korzystają z tych rad, to już inna sprawa - nie od dziś nasze kochane władze nie potrafią skorzystać z wiedzy dawanej za darmo.

Ja się bardzo cieszę - po raz pierwszy w jakichkolwiek wyborach będę mógł zagłosować na człowieka, którego przynajmniej pobieżnie znam z pozytywnych działań i który wyróżnia się wiedzą i rozumieniem problemów miasta, a nie na jakąś nierozgarniętą gębę z plakatu reprezentującą cwaniaczka, który z bycia we władzach uczynił sobie sposób na życie.
    • mineyko Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat d... 23.08.11, 10:52
      Rozsądna decyzja, bo ze zleceniami na projekty, ostatnio bardzo krucho!
      • sikawiak Re: Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat 23.08.11, 11:46
        mineyko napisał:
        I dzięki Bogu. Pamiętamy czasy radosnej twórczości pana Architekta Miejskiego.

> Rozsądna decyzja, bo ze zleceniami na projekty, ostatnio bardzo krucho!
    • Gość: Poleczka Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat d... IP: *.stormmedia.pl 30.08.11, 17:55
      Znam Piotra Bilińkiego od lat i wiem, że to dobry, porządny człowiek.
      Wie, co mówi, jest konkretny. Jeśli działa na swoją korzyść, to zawsze w taki sposób, żeby inni ludzie też na tym korzystali.
      Popieram w stu procentach !
    • Gość: W.W. Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat d... IP: *.toya.net.pl 01.10.11, 11:59
      A ja zagłosuje na niego, bo po raz pierwszy mogę być przeciw zabetonowaniu polityki przez 4 partie, rozdające miedzy sobą wszystkie stołki.
      Jest to JEDYNY kandydat niepartyjny i to wystarcza, aby oddać na niego głos.
      Na szczęście jest na liście w moim okręgu.
      • Gość: gość Re: Architekt Piotr Biliński- niezależny kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 12:08
        > Jest to JEDYNY kandydat niepartyjny

No jak to. Przecież jeszcze jest "bezpartyjny" były marszałek PO z listy bezpartyjnych ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka