Gość: gizmo IP: *.tktelekom.pl 28.11.11, 07:36 Dana, baranku. Sieć trakcyjna to jest nad torami, a w okolicach Nowosolnej ani kolei ani tramwaju nie ma. Może chodziło o sieć energetyczną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asad Po wichurze w Łodzi: połamane gałęzie, zerwana ... IP: *.retsat1.com.pl 28.11.11, 09:09 " Mieszkańcy pozostali bez prąd przez blisko trzy godziny" Mój Boże, dobrze, że ja nie zostałem dzisiaj bez prąd. Bez prąd nie włączyłbym pralka i nie miałbym światło. A może redaktorzy specjalnie sadzą takie byki żeby potem poczytać forum i się pośmiać z oburzonych czytelników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Do Redaktora Naczelnego IP: *.devs.futuro.pl 28.11.11, 10:20 Szanowny Panie Redaktorze Naczelny zwracam się do Pana z apelem aby bardziej Pan pilnował o poziom notatek i artykułów. Takie bzdury i poziom jakie wypisują Pana dziennikarze to przekraczają wszelkie normy dziennikarstwa. Warto chyba dbać o wysoką jakość Gazety Łódzkiej. Wierszówka jest ważna bo to jest kasa ale treść i forma to wielka żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fela Re: Do Redaktora Naczelnego IP: *.27.rev.vline.pl 28.11.11, 11:23 Widać wszyscy w gazecie tak niechlujnie piszą... Co powiecie na to: "Do dyżurnego zadzwonił 37-letni partner 32-letniej kobiety i poinformował, że jego nie daje ona oznak życia." policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,10716776,Malopolska__dwa_zabojstwa_30_letnich_kobiet.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan redakcji Po wichurze w Łodzi: połamane gałęzie, zerwana ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.11, 11:02 > W poniedziałek nad ranem straż pożarna usuwała połamane konary z ul. Wigury. Na szczęście > żaden zaparkowany samochód nie został uszkodzony Skutkiem silnego wiatru było również zerwanie sieci trakcyjnej w okolicach Nowosolnej. Pomijając już sieć trakcyjną w okolicach Nowosolnej (nie będę kopał leżącego), to podoba mi się system wartości - nic to, że połamały się drzewa i że ludzie nie mieli prądu. W zasadzie nie ma też znaczenia czy ktoś ucierpiał czy nie. Najważniejsze, że żaden samochód nie został uszkodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Po wichurze w Łodzi: połamane gałęzie, zerwana ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.11, 13:29 A co to pierwszy raz wichury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z Uci Re: Po wichurze w Łodzi: połamane gałęzie, zerwan IP: *.play-internet.pl 28.11.11, 13:49 Nie, nie pierwsza taka wichura. Ale widać w redakcji dawno nie widzieli wichury, a tam jest najbardziej potrzebna. Wreszcie by wywiało tych, co takie bzdury wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś