Dodaj do ulubionych

Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w Ł...

IP: *.toya.net.pl 09.02.12, 11:38
Ech żeby tak w tej Łodzi dawali pizzę. Taką prawdziwą. Taką z serem, a nie wyrobem seropodobnym. Na Retkini zamawialiśmy z każdej pizzeri po kolei, zawsze coś jest nie tak, przeważnie jakoś sera jest tragiczna.

I jak tu żyć? Pozostaje robić pizzę samemu.
Obserwuj wątek
    • old_lodzer artykuł sponsorowany ?... 09.02.12, 12:18
      jeśli tak, to przyzwoitość nakazywałaby, żeby gdzieś to umieścić ....
    • Gość: stratos Re: Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w IP: *.rivalhost.com 09.02.12, 12:29
      Gość portalu: -s napisał(a):

> Ech żeby tak w tej Łodzi dawali pizzę. Taką prawdziwą. Taką z serem, a nie wyro
      > bem seropodobnym. Na Retkini zamawialiśmy z każdej pizzeri po kolei, zawsze coś
      > jest nie tak, przeważnie jakoś sera jest tragiczna.
      >
      > I jak tu żyć? Pozostaje robić pizzę samemu.

Zamawialiście w "Pełnym brzuszku" na Kusocińskiego 65? Jeśli nie, to spróbujcie. Kumpel dał mi namiary i jestem mile zaskoczony. Natomiast strasznie się spieprzyła pizza w Presto na Widzewie przy Tesco. Jakaś taka gumiasta, ser tylko po środku, szerokie, suche, niczym nie obłożone boki, porażka w porównaniu z tym co było kiedyś. Myślałem, że jednonarodowy przypadek, ale niestety nie. Od dobrych kilku miesięcy taka kaszana. Kiedyś, Presto było nr 1 w moim rankingu. Teraz znacznie obniżyli loty.
      • Gość: ........... Re: Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w IP: *.4web.pl 09.02.12, 14:49
        Presto na Widzewie to jedna z najlepszych piozzerii w Łodzi. I nic się tam nie spieprzyło.
        • Gość: stonka Re: Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w IP: *.4web.pl 09.02.12, 16:07
          Również mam zastrzeżenia do tamtejszego Presto. Nie wiem jak w lokalu, ale na wynos lipa. Owszem, placek duży, jednak coraz słabiej wypełniony.
    • Gość: abc Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w Ł... IP: *.toya.net.pl 09.02.12, 12:39
      "Natomiast w Pizza Hut trwa Festiwal Pizzy - płaci się raz: 22 zł, a można bez ograniczeń wybierać propozycje pizzy z menu Pizza Hut. "
      Niestety nie można wybierać samemu z menu Pizza Hut.
    • Gość: am0k Re: Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 13:17
      Najlepsze pizze na Retkini, z prawdziwym serem: Dwie Dłonie, Pełen Brzuszek, Duet. Zaraz za nimi, też dobre są pizze w Fiero, Da Grasso, Presto. To taki mój prywatny ranking.

Pozdrawiam
      • Gość: .... Re: Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w IP: *.4web.pl 09.02.12, 14:39
        Odkąd to "Dwie dłonie" sa na Retekini?????????????
        • jazzman1979 Re: Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w 09.02.12, 17:39
          jakieś 2 czy 3 lata ...
    • Gość: gogo Re: Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w IP: *.toya.net.pl 09.02.12, 13:46
      Polecam spróbować pizzę z La Strady i Antica Roma, ceny wyższe ale jakość bez zastrzeżeń.
    • Gość: Baluciarz Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w Ł... IP: *.toya.net.pl 09.02.12, 14:41
      Pełny brzuszek? wy tak na powaznie? jadlem tam tlyko raz, byl to moj pierwszy i ostatni, dostalem pizze z tak starym i zasmierdlym salami ze musialem wywalic cala pizze bo wszystko bylo przesiakniete tym smrodem i paskudnym posmakiem, mieli szczescie ze byla brana na wynos i dopiero w domu sie okazalo ze to prawie trucizna inaczej mieli by niezly burdel przy klientach (ktorych w sobote po 18 bylo i tak malo...) naprawde nie polecam tej pizzeri! nawet gruby bener z seropodobnym czyms nie odwala takich numerow, nawet pani Halina z maradony mimo dodawania do pizzy etykiet od czerwonej warki skladniki przynajmniej ma normalne i swieze...
    • Gość: -s Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w Ł... IP: *.toya.net.pl 09.02.12, 14:44
      Skoro polecacie pizze z Pełnego Brzuszka, to chyba naprawdę macie coś nie tak z podniebieniem. Naprawdę chyba nie wiecie co to znaczy pyszna pizza.
      • Gość: stonka Zmień IP, a nie tylko nick IP: *.4web.pl 09.02.12, 16:01
        W drugim poście obsmarowujesz Pełen Brzuszek, udając inną osobę. Następny, który boi się konkurencji, więc podszywa się pod klienta.
        • Gość: Baluciarz Re: Zmień IP, a nie tylko nick IP: *.toya.net.pl 09.02.12, 16:59
          Domyslam sie ze pijesz do mnie? nie mam co robic tylko jako zwykly zdegustowany klient niszczyc konkurencje (?)........ wiesz co to znaczy zbieg okolicznosci i niby na jakiej podstawie twierdzisz ze napisalem podsta pod postem? chyba nie po IP ktore jest z 2 konca miasta ? :O no ale w koncu moj teleport dziala ok i w 3min smignalem w te i z powrotem :D nacialem sie na tej plackarni i tyle - dla mnie syf, tym bardziej mnie to wnerwilo ze bylem mega glodny i musialem wywalic calego placka
        • Gość: -s Re: Zmień IP, a nie tylko nick IP: *.toya.net.pl 09.02.12, 18:25
          Ale, że o co chodzi? Przecież nie widać mojego adresu IP :) Jak widać *.toya.net.pl, to taką końcówkę mają tysiące ludzie w Łodzi :)

Ja tam się zawsze podpisuje jako "-s" :) I nie mam konkurencji w postaci czegokolwiek jedzeniodającego.
          • Gość: dexter Re: Zmień IP, a nie tylko nick IP: 176.31.202.* 09.02.12, 18:47
            Dobra, idź sobie potrollować gdzie indziej. Wystarczy zerknąć na twój, chaotyczny styl pisania, aby być pewnym, że jesteś tą samą osobą.
    • mineyko Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w Ł... 09.02.12, 17:28
      Czytając w pośpiechu więc nieuważnie tytuł artykułu, natychmiast pobiegłem czcić, do agencji towarzyskiej!
    • old_lodzer a In Centro ? 09.02.12, 17:36
      ... kiedyś tam chodziłem, pizza była ok ..
      • Gość: Izabela Re: a In Centro ? IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.02.12, 17:49
        Ha! Cieszmy się Dniem Pizzy(sic!), bo jak, napisałeś.. niedługo wszyscy będziemy mówić :kiedyś tam byłem.. i w kinie, i w teatrze i gdzieś tam...byłem.. ;)
    • adamowski1 Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w Ł... 09.02.12, 18:08
      A co my mamy z tym wspólnego?,rozumiem świętowanie dnia schabowego z kapustą.Tym bardziej że u nas prawdziwej Pizzy nie uświadczysz.
      • Gość: Kaczus (Tomek) Re: Międzynarodowy Dzień Pizzy. Gdzie świętować w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.12, 09:28
        Po za stereotypem ma tyle samo wspólnego co pizza z Polską....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka