Dodaj do ulubionych

Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n...

IP: *.toya.net.pl 06.07.12, 19:56
jednego debila mniej! mieszkam przy ruchliwej drodze i tylko tych debili slychac jak jezdza min 100 po miescie
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowniku Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 20:36
      Pierdolicie Hipolicie..... nawet nie znamy szczegółów wTy już znasz winnego i okoliczności !
    • Gość: r. Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.4web.pl 06.07.12, 20:36
      > tylko tych debili slychac jak jezdza min 100 po miescie

A w jaki sposób szacujesz tę prędkość? Dzięki efektowi Dopplera?
      • Gość: kechar Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.lodz.mm.pl 06.07.12, 20:51
        Pewnie na logikę szacuje, ale tobie jej brak. to samo jest na Sikorskiego i Włókniarzy, wystarczy porównać prędkość samochodów do prędkości motocykla wyprzedzającego wszystkie pojazdy.
      • Gość: luki Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.toya.net.pl 06.07.12, 22:17
        nie no jezdza 30tka ale slychac ich w odleglosc 100m... ale temu winna brzoza ze smolenska...
    • Gość: rimtim Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.30.14.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.12, 22:19
      no się domyślam, że może to być uciążliwe, ale nazywasz tego człowieka debilem i poniekąd cieszysz się, że zginął. a teraz pomyśl sobie, że może miał kilkoro dzieci. jednego debila mniej= kilkoro więcej biednych sierotek. nadal się cieszysz?
      • Gość: z_miasta Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 22:29
        No to zapewnił dzieciom przyszłość.

Nie wzruszyłem się.

Jeśli było tak, jak ktoś napisał (śledztwo to sprawdzi), że jechał 2 razy szybciej niż było wolno, to mi go nie żal.
        • Gość: Retkinia-Mefisto Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: 217.153.8.* 07.07.12, 14:17
          Stary chciałbym cię spotkać. uwierz mi wtedy na pewno się wzruszysz. Zapraszam
      • Gość: magik Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.retsat1.com.pl 07.07.12, 00:14
        Szkoda, że wsiadając na motor nie pomyślał o tych dzieciach.
        Nie pomyślał, że za godzinę czy dwie będą sierotami.
        Bezmyślność kosztuje. Czasami własne życie.
    • Gość: kierowniku Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 22:26
      Czyli znasz już przyczynę? Wykluczasz że jechał prawidłowo a na przykład /co jest b. częste/ jakiś dzidek albo inna pi... z miesięcznym doświadczeniem za kólkiem go skasowała?
      • Gość: luki Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.toya.net.pl 06.07.12, 22:34
        cyt: Według wstępnych ustaleń policji, motocyklista jechał ze znaczną prędkością i uderzył w tył jadącego przed nim audi.
      • Gość: antykierowniku Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.teoc.pl 06.07.12, 22:45
        cyt: Według wstępnych ustaleń policji, motocyklista jechał ze znaczną prędkością i uderzył w tył jadącego przed nim audi.
        No i głupio ci dzidku? Idź poszukaj swojej jedynej szarej komórki.
        • Gość: kierowniku Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 23:49
          Nie tyle głupio co nie doczytałem albo może pojawiło sie póżniej
    • Gość: vlad Wyczerpujaca relacja- psychicznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 22:31
      Jechal i nagle zginal. Kiedy sie znajdzie???
      • Gość: literka_m Re: Wyczerpujaca relacja- psychicznie. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.12, 22:48
        generalnie, nie ważne czy jechał szybciej czy nie. był cholernym ryzykantem, bo takim trzeba być, żeby wsiąść na motocykl. Możecie się oburzać ile chcecie, ale jak ktoś ma chociaż trochę oleju w głowie i widzi co się dzieje na naszych drogach, przenigdy nie będzie jeździł na motocyklu - Przynajmniej nie w Polsce.
        Dlatego ja zrezygnowałem z jazdy motocyklem, bo mam jeszcze szare komórki. Jako kierowca auta uczestniczyłem w 3 stłuczkach, które nie ja spowodowałem (byłem ofiarą fantazji innych kierowców). Każda ze stłuczek skończyłaby się moją śmiercią, gdybym jechał motocyklem.
        • Gość: ja Re: Wyczerpujaca relacja- psychicznie. IP: 217.153.8.* 07.07.12, 14:20
          mniemam ze ty jeździsz tramwajem i twoje pojecie o motoryce kierowania jakimś pojazdem jest równe 0. Sadzę że jakiś motocyklista zerżną ci kobita i dla tego ich nie lubisz.
    • Gość: orzeł Jak możesz mówić o martwym polaku per "debil"?! IP: *.toya.net.pl 06.07.12, 22:55
      Gość portalu: luki napisał(a):

> jednego debila mniej!

Jak możesz. Facet nie żyje, więc zgodnie z polską narodową tradycją "dobry polak to martwy polak" TERAZ już nie można złego słowa o nim powiedzieć, a tylko opłakiwać, pokazywać jego czarno-białe zdjęcia i kiwać głową i mówić, że "szkoda go", tak jak to było z popularnym papieżem, Lechem Kaczyńskim (pośmiertnie aprobata dla jego rządów skoczyła do 80%) a ostatnio również z Michałem Wiśniewskim, który dowiedział się, że ma raka. Dzięki chorobie jest nagle bardzo akceptowany społecznie. Tylko czekać, aż się pochoruje Wojewódzki albo Figurski - momentalnie skończy się ujadanie na temat Ukrainek, a duet stanie się wielce cenionymi ikonami satyry.

Tak więc bardzo mi przykro, ale "debilem" to sobie go mogłeś nazywać minutę przed wypadkiem :))))
      • Gość: ja Re: Jak możesz mówić o martwym polaku per "debil" IP: *.toya.net.pl 06.07.12, 23:21
        "debilem" nazwiesz go minute po tym jak zabije kogos z Twojej rodziny pedzac po miescie 100km/h
        • Gość: gość Re: Jak możesz mówić o martwym polaku per "debil" IP: *.toya.net.pl 07.07.12, 10:11
          sjp.pwn.pl/szukaj/?co=sarkazm
          Niebywałe, że ktoś tamtą wypowiedź (szczególnie z przytoczeniem najświętszego papieża, Kaczyńskiego i Wojewódzkiego) ktoś wziął na poważnie.
    • Gość: Rezik Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n... IP: *.eu-west-1.compute.amazonaws.com 06.07.12, 23:17
      poziom bezpieczeństwa na polskich drogach wzrósł na zawsze ....
      nie znam przyczyny wypadku ale wiem że kilka razy od rozpoczęcia sezonu motocyklowego uniknąłem wypadku z motocyklistą, często jeżdżę włókniarzy i w okolicach Puszkina i Ofiar Terroryzmu, kiedy jadę prawym pasem i chcę zmienić pas na lewy patrzę w lusterko - nic nie ma kiedy rozpoczynam manewr i zjeżdżam na lewy pas przejeżdża z dużą - nadmierną prędkością motocyklista (z nadmierną ponieważ ja jadę w okolicy 60 - 70km/h ) podczas przejazdu strofuje mnie klaksonem .... gdy późnym wieczorem wracam z pracy widzę złotą polską młodzież która zbiera się podziwiać swoje maszyny (po serii Szybkich i wściekłych i Need For Speed gromadzący się tam ludzie podejrzewają że są nieśmiertelni - po napisie you loose - wciśnie się ESC i gramy dalej) Oczywiście jak i kierowcy samochodów osobowych tak i tirów i motocykli możemy ich podzielić na dobrych kierowców myślących na drodze i na tych kretynów którzy igrają z życiem nie tylko swoim ale i innych. Nie żal mi tych drugich ale ich zachowanie ma wpływ na opinię skierowaną do wszystkich kierowców. Nie mam szacunku do gości którzy jeżdżą na jednym kole i ścigają się w mieście zarówno kierowców samochodów jak i motocyklistów to że nie szanujecie swojego życia to wasza sprawa ale jeśli grzejecie ponad stówkę w mieście nie tłumaczcie się - jeśli uda wam się przeżyć - że to wina kierowcy że wyjechał z podporządkowanej mimo że kiedy wyjeżdżał nie mógł was widzieć
    • Gość: ;; Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.toya.net.pl 06.07.12, 23:32
      po miescie to szybcej samochody jezdza niz 100 ..
    • Gość: obiektywnie? Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 00:58
      Zapewne nie wjechał celowo w tył Audi, bo myślał że jest nieśmiertelny, tylko Audi zmieniło pas przed jego nosem. Sam poruszam sie autem, i niejednokrotnie awaryjnie hamowałem bo jakiś mistrz uznał że zmieni pas a lusterka są tylko ozdobą. Oczywiście pozostaje pytanie z jaką prędkością ten jego nos zbliżał się do audi. Ale jeśli się skasował na amen to nie było to 100. No chyba że miał mega niefart i po zwykłej wywrotce został dobity innym autem.
      • Gość: adam Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 17:40
        Mogło też tak być , że obaj zmienili pas. Audi bo chcieł przepuścic ridera i rider bo wkurzył się na audi. Prwadą jest zaś fakt, że rider jechał za szybko a audi za wolno.
    • Gość: do luki Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 01:08
      Generalizujesz nazywając go debilem. Może nim był, a może miał pecha. Ale trzymając się Twojego stylu szufladkowania musimy przyjąć że na ścigaczach jeżdżą debile, choperami emeryci, BMW tylko buraki, Golfami gó...arze, focusami przedstawiciele handlowi, a autami z rejestracją EZG największe matoły za kółkiem. Głupota.
      • Gość: gach Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.toya.net.pl 07.07.12, 09:17
        No i co, nie można generalizować bo podana przez ciebie charakterystyka nie sprawdza się w 5% przypadków?
        • Gość: anka Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.toya.net.pl 07.07.12, 10:54
          Ej, ja mam focusa, a przedstawicielem h. nie jestem.
          Ale dziwnym trafem wszystkie (nooo prawie) mijane na ulicach focusy mają strasznie dużo naklejek na nadwoziu ;)
          • Gość: gach Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.toya.net.pl 07.07.12, 12:26
            > Ej, ja mam focusa, a przedstawicielem h. nie jestem.

Gratulacje, należysz do wspomnianych 5%.
    • Gość: 2oo Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 07:54
      kolejny bohater zza klawiatury, jakbym Cie spotkal maly fiutku na zywo, to chcialbym zebys powtorzyl haslo "debil" , dostalbys tak w mazak, ze mamusia by Cie dokarmiala z procy..
      • Gość: z_miasta Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 11:46
        Zapytałbym czy lekcje odrobiłeś, pryszczaty gimnazjalisto. Ale nie zapytam, są wakacje.
    • stasiek-the-best Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n... 07.07.12, 08:01
      Nie ma żadnej polskiej tradycji - cyt. wypowiedzi 2 forumowiczów - "dobry polak to martwy polak". To jest cytat z serialu!!!
      Źródło: Kolumbowie” odcinek 1” Śmierć po raz pierwszy”, ostać: żołnierz niemiecki: “Ein guter Pole ist ein toter Pole.”
    • Gość: zaz Wypadek- wina IP: *.retsat1.com.pl 07.07.12, 09:12
      Wina leży już przy nauce jazdy Ile razy człowieka szlak trafia kiedy jedzie za Elką która porusza się z prędkością 25-30 km mimo ze jest 60, 70. Potem kupują im rodzice samochód, motocykl i jazda ile fabryka dała tylko umiejętności brak i efekty widać.
    • Gość: el_komentatore Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 10:39
      Ograniczenie tam jest do 60 dlatego, ze jest gorka i wjezdzajac na wiadukt nie widzimy kto z niego zjezdza, wystarczy, zeby gosc jechal 150 wjezdzajac na gore, po minieciu szczytu nagle zauwaza audi jadace 40km/h bo dziadek jedzie lewym pasem i bum. Teraz rozumiem skad to ograniczenie ...
    • terleo Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n... 07.07.12, 14:18
      Motocyklista to nie kierowca. Kierowcy znają zasady ruchu drogowego.
      • Gość: ... Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 15:35
        W takim razie mamy na drogach raptem 10 może 15% kierowców a reszta to motocykliści.
      • Gość: vitek Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.galatea.pl 07.07.12, 22:18
        debil z ciebie i nic więcej . szkoda śliny. kto qwa płodzi takich żałosnych idiotów?

• Gość: a Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 00:29
          Obstawiam związki heteroseksualne, a ty?
    • Gość: xanton Re: Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca IP: *.lodz.mm.pl 07.07.12, 21:34
      A kim ty jesteś jeśli nie debilem pisząc takie rzeczy?! Oczywiście przemieszczasz się hulajnogą.
    • Gość: doris Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n... IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 23:25
      będzie więcej narządów na przeszczepy
    • Gość: klose Wypadek na estakadzie przy Kaliskim. Kierowca n... IP: *.113.rev.vline.pl 09.07.12, 20:16
      akurat znam gościa który prowadził audi. pracuje z nim w tej samej firmie... ciężko powiedziec czuja była wina,,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka