Dodaj do ulubionych

Dudek gra z Arsenalem

IP: *.chello.pl 14.02.06, 21:03
No, pokaż im Duduś ze umiesz bronić :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Rudzki Dudek gra z Arsenalem IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 21:03
      Come on the Reds! Niech Pan im pokaże, Dżerzi!!
      • Gość: PSX Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 21:06
        Czy ktos wie gdzie w necie leci wizja i fonia z tego? Bede wdzieczny...
        • Gość: jarosław k. Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:58
          Zagooglaj na pplive i ppstream.
    • Gość: Dudek Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: *.chello.pl 14.02.06, 21:08
      Przecież nie gra. Oglądam na CANAL +
      • Gość: PSX Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 21:10
        Dudek nie gra? A ja pytalem o neta a nie o Canal+ ktorego w UK nie ma... ;) SKY
        SPORTS nie posiadam.
        • Gość: AdamS Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: 62.17.24.* 14.02.06, 21:39
          Chyba za friko nigdzie nie znajdziesz. Pracuje w firmie irlandzkiej, ktora
          puszcza w net Liverpool i Arsenal (oraz inne zespoly Premiership, razem ponad
          polowa ligi). Akurat te dwa zespoly najlepiej chronia swoje relacje...
          • Gość: PSX Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 21:47
            hmm... zadnych "pomocnych" uwag na maila? ;)
            • Gość: AdamS Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: 62.17.24.* 14.02.06, 21:53
              Wlasnie na te dwa sie za bardzo nie da. Poza tym i tak jest tylko audio z
              obydwu zespolow. (i wlasnie wychodze do domu, Irlandczyk zostaje pilnowac do
              konca transmisji).
              • Gość: toq da się da. szybki net, dobry komp, PPStream.. IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.06, 23:46
                ... dopiero co obejrzałem. jakość kiepska ale ujdzie.
        • Gość: makims Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: *.icpnet.pl 15.02.06, 01:27
          Na przyszlosc radze uzywac programu pcast :
          link:
          rapidshare.de/files/11037720/pcastbarmini1007.exe.html
          Stacja "Caifu Sports" angielski komentarz i za free -rewelacja!!polecam tez
          forum o meczach w sieci www.football4less.com i
          planet.nana.co.il/livetv/index.html
          Pozdr.
    • Gość: QQ 0-0 do 42'' Gerrard karnego nie trafil :O IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:43
      livescore.com/default.dll/Game?comp=england1&game=121804
    • Gość: dudek mozna posluchac relaci w radiu IP: *.dclient.hispeed.ch 14.02.06, 21:55
      winamp, ctrl+l
      213.251.132.171:7010
      poza tym via stream, ale b slaba jakosc
      planet.nana.co.il/livesoccer/tue14.2/Liverpool_Arsenal.html
      • Gość: aa 1:0 Liverpool! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:53
        87 mins - GOAL! Lehmann makes a great stop to deny Hamann, but Garcia pounces
        on the rebound to put the home side in front.
    • Gość: aa mecz on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:55
      www.arsenal.com/matchcommentary.asp?
      article=363382&title=Arsenal+Match+Commentary - mecz z opisem minuta po
      minucie. Dudek gra w pierwszymn składzie.
      • Gość: PSX Re: mecz on line IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 22:05
        DZIEKI CHLOPAKI ;)
        • Gość: ? Re: mecz on line IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:20
          hula ?
          • Gość: aa Re: mecz on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:22
            54 mins - Henry takes the ball down well outside the box and fires a strong
            shot at goal - too close to Dudek, but better from Arsenal. Freddie did well to
            win a header and create that chance.
          • Gość: PSX Re: mecz on line IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 22:28
            ta telewizja jakas lipna ale komentator w winampie mi gada zawodowo ;)
            • Gość: aa Re: mecz on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:34
              you can HEAR match live- ten mecz jest w tv Arsenalu tylko do sluchania :)
              • Gość: PSX Re: mecz on line IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 22:42
                chyba LISTEN TO ;)... a slucham po polsku :P
                • Gość: aa Re: mecz on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:46
                  podaj link..
              • Gość: AdamS Re: mecz on line IP: 62.17.24.* 15.02.06, 11:11
                > ten mecz jest w tv Arsenalu tylko do sluchania
                Jeśli chodzi Ci o oficjalną strone klubu ( www.arsenal.com/index.asp?
                nav=arsenal%20tv%20online ), to za darmo jest jeden miesiąc Arsenal TV. Nie daj
                się zmylić nazwie - z meczów wyjazdowych jest tylko audio (zawsze), z meczów u
                siebie dają audio i z reguły "still images" - obrazki z boiska odświeżane co
                kilka sekund. To drugie z powodów licencji na transmisje video. Rzadko się
                zdarza, że jest pełna transmisja na żywo.

Liverpool przez swoją oficjalną telewizję ( www.liverpoolfc.tv/ w
                sekcji "e-season ticket") też z reguły w czasie meczu daje tylko audio - plus
                kamera wycelowana w... stanowisko komentatorskie :(. Lista, kiedy jest video:
                www.liverpoolfc.tv/match/season/
                Serwis techniczny (broadcasting) jest w połowie po polsku :)
                • Gość: kuba Re: mecz on line IP: *.sonofon.dk 18.02.06, 12:48
                  Lista, kiedy jest video:
                  > www.liverpoolfc.tv/match/season/

No i jest tam dzisiejsze spotkanie z Man Utd.
                  • Gość: kuba tylko audio IP: *.sonofon.dk 18.02.06, 12:51
                    A na stronie głównej, że tylko audio. Oszuści.

www.liverpoolfc.tv

W bramce Reina oczywiście.
                    • Gość: kuba man utd - liverpool w internecie IP: *.sonofon.dk 18.02.06, 12:56
                      W związku z tym pytanie, czy i gdzie można obejrzeć dzisiejszy mecz w sieci?
    • Gość: que pasa? [...] IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 22:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: artek Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.genetikayos.com 14.02.06, 22:53
      Nic nie bronił, ale ciągle miałem nadzieję, że coś puści.
      • Gość: Bob budowniczy Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 23:09
        > Nic nie bronił, ale ciągle miałem nadzieję, że coś puści.

Prawdziwy Polak
        ------------------------------
        www.rasiak.z.pl
        • Gość: POLAK z Gdańska Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.nsm.pl 14.02.06, 23:37
          Co ty; to wrogie narody Polsce go wychowały , że tak trza myśleć, a potem
          czasem rzucić jadem na forum ! Albo ktoś z takich wrogich narodów pisał to
          osobiście ...
          • Gość: paul jeanas Ja osobiscie CZUJE SIE wrogiem ludu.... IP: *.13.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 15.02.06, 07:26
            chociaz nazista nie jestem.
    • Gość: wulfila Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.autocom.pl 14.02.06, 23:22
      najlepsze jest to, że Benitez wcale nie traktuje występow Dudka
      jako przekonywania go (Beniteza) ze jest lespzy od Reiny. Benitez po prostu
      wie,że Reina jest lepszy od Dudka.
      • Gość: HST Bo jest. Proste. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.02.06, 00:12
        • Gość: ☺ Re: Bo jest. Proste. IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 00:53
          ale do niektórych to nie dociera sa slepo zapetrzeni i nie umią obiektywnie
          ocenic Najlepiej to by mu jeszcze snaidanie dołozka nosil Na Ławe Dudek!
    • Gość: Marona Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.sti.net.pl 14.02.06, 23:23
      A ja myślałem, że ten mecz był dzisiaj (14.02.2006). No ale Gazeta chyba wie
      lepiej
    • Gość: Shilton Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.speed / *.in.lublin.pl 15.02.06, 00:18
      A to przykład, że misza, szkoda, że pan dziennikarz nie podpisuje sie z imienia i nazwiska, jest kiepskim pismakiem. Owszem, w meczu z Wigan obronił strzał Hyppii, ale i dwie inne groźne sytuacje. Grał dobrze na przedpolu, więc pisanie, że nie miał nic więcej do roboty niż uderzenie własnego obrońcy jest nadużyciem.
      PS
      Ale i tak do bramki wróci Reyna.
    • Gość: makati Re: Dudek gra z Arsenalem IP: 86.40.8.* 15.02.06, 00:37
      arsenal mial jeden rog, pod sam koniec meczu...
    • Gość: prx Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:48
      chyba nie ogladales meczu z Wigan bo dudek przez pierwsze 15 minut drugiej
      polowy mial naprawde co do robty...i nie byly to latwe interwencje...a wracajac
      do strzaly hypii to byl z 2 metrow i jurek naprawde pokazal swoj refleks...rejna
      by sie napwet nie zoreintowal ze pilka juz jest w siatce
    • Gość: Jura Rzut rożny dla Arsenalu... IP: *.ipt.aol.com 15.02.06, 01:48
      ...był w ostatniej minucie meczu. Nie chciało się poprawić zgrabnie brzmiącego
      zdania, redaktorzyno?
      • Gość: karolek ojej, straszny błąd, na szcescie mamy takich IP: *.orange.pl 15.02.06, 09:20
        fachowców jak Ty, którzy jak zawsze stoja na straży łądu i porzadku,
        tak z ciekawości (babcia w berecie :)???
    • Gość: Warka z Tych Dudek na wesoło! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 15.02.06, 10:23
      Dziennikarze, dajcie odpocząć bramkarzowi JD. O jego występach, dobrych i złych
      stronach więcej wiedzą internauci niż Wy. Mnie zawsze martwi tylko to, że przy
      okazji pojawia się cała gama „oskarżeń” i pretensji. Zapytajmy się jak robił to
      znany polityk: „komu to służy” ?

Ponieważ SAM JESTEM DUDKIEM, więc poczytajcie dla rozrywki coś O NASZEJ drugiej
      stronie ! Zostało to napisane przez Przemysława Sujaka w Przyrodzie Polskiej:
      „Stłumione, monotonne "łud-łud-łud" zdradzało obecność dudków (Upupa epops) na
      peryferiach Poznania.
      Dudki należą do ptaków nielicznych, a miejscami bardzo rzadkich w Polsce i
      całej Europie. Spadek liczebności tego gatunku zaznaczył się na naszym
      kontynencie już na początku tego wieku. Ptaki te są dosyć płochliwe i ostrożne
      wobec człowieka, tak że łatwiej je usłyszeć niż zobaczyć. Mimo, że najczęściej
      nie znane z autopsji, są bardzo popularne i lubiane przez ludzi, przede
      wszystkim z powodu niecodziennego wyglądu, przypisanego raczej ptakom
      egzotycznym niż krajowym. Coraz częstsze przypadki gniazdowania dudków w
      sąsiedztwie siedzib ludzkich, może wskazywać na ich powolną adaptację do nowych
      warunków siedliskowych. Pozwala to spojrzeć z nieco większym optymizmem w
      przyszłość tych ptaków w naszym kraju.
      Pisklęta, wbrew moim oczekiwaniom, nie próbowały mnie bombardować cuchnącym
      kałem, mimo że brałem je do ręki. Byłem na tę nieprzyjemność przygotowany,
      ponieważ dużo pisano o tym szczególnym sposobie obrony młodych dudków. Sądzę,
      że wiele w tych relacjach jest przesady. Twierdzono nawet, że niezbitym dowodem
      świadczącym o zasiedleniu dziupli przez dudka jest smród zeń się wydobywający.
      Badałem już wcześniej dwie dziuple zajęte przez te ptaki i w żadnej nie
      wyczułem owej wstrętnej woni.
      Mimo oświetlania latarką młodych dudków, ukrytych w mrocznych zakamarkach
      drzewa, nie zdarzyło się, aby ptaki obryzgały mnie odchodami. Myślę, że jedynie
      ze strony mocno wystraszonych i zdesperowanych ptaków, dźganych na oślep
      patykiem przez nieodpowiedzialnych ludzi, można oczekiwać takiej reakcji.
      Zresztą, przypadki odruchowego wypróżniania się, wywołane nagłym stresem,
      zdarzają się również innym ptakom, a także ssakom, nie wyłączając człowieka.
      Dudki dysponują jednak dodatkową bronią strzelecką. Są to gruczoły kuprowe, z
      których mogą podobno wystrzykiwać na dużą odległość ciemnobrązowy płyn o
      nieprzyjemnej, piżmowej woni. Muszę przyznać, że "moje" dudki, obserwowane
      przeze mnie w obręczy koła, niekiedy odwracały się do mnie tyłem i podnosiły
      kupry, jakby celując, ale nigdy nie zrobiły z nich użytku. Może miałem
      szczęście zetknąć się z wyjątkowo mało nerwowymi ptakami?”
    • Gość: marek Arsenal miał.. IP: 195.187.252.* 15.02.06, 10:30
      jeden rzut rożny w doliczonym czasie gry nawet Lehmann się wybrał pod pole
      karne Liverpoolu. Panowie redaktorzy prosze się przykładać do pracy!!!!!
    • Gość: Święty Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.rzeczpospolita.pl 15.02.06, 11:08
      Co do meczu z Wigan. To nieprawda, że Dudek nie miał w tym meczu niemal nic do roboty poza
      strzałem Hypii. Świetnie obronił m.in. dwie główki graczy Wigan - w drugiej połowie był najlepszy na
      boisku. Ale to pewnie do zastąpienia Reiny nie wystarczy.
    • Gość: slawunio Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.pol-nil.com.pl 15.02.06, 13:55
      Nie jest prawdą, że Arsenal nie wykonywała żadnego rzutu rożnego. Wykonywał
      jeden rzut rożny w ostatniej minucie meczu.
    • Gość: nadgajowy Do autora Miszy IP: 81.80.218.* 15.02.06, 15:15
      Może by tak przed napisaniem artykułu przydałoby się oglądać mecz z Wigan ?? Za
      co wam tam płacą ?? Za pisanie o wydarzeniach których nie widzieliście ??
      Skoro tam była 1 interwencja Dudka to powinien to być 1 i ostatni Twój
      artykuł !!!
      • Gość: ☺ Re: Do autora Miszy IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 00:55
        jaki bramkarz taki artykuł o nim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka