Gość: Endy IP: *.chello.pl 14.02.06, 21:03 No, pokaż im Duduś ze umiesz bronić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Rudzki Dudek gra z Arsenalem IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 21:03 Come on the Reds! Niech Pan im pokaże, Dżerzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSX Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 21:06 Czy ktos wie gdzie w necie leci wizja i fonia z tego? Bede wdzieczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarosław k. Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:58 Zagooglaj na pplive i ppstream. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: *.chello.pl 14.02.06, 21:08 Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSX Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 21:10 Dudek nie gra? A ja pytalem o neta a nie o Canal+ ktorego w UK nie ma... ;) SKY SPORTS nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamS Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: 62.17.24.* 14.02.06, 21:39 Chyba za friko nigdzie nie znajdziesz. Pracuje w firmie irlandzkiej, ktora puszcza w net Liverpool i Arsenal (oraz inne zespoly Premiership, razem ponad polowa ligi). Akurat te dwa zespoly najlepiej chronia swoje relacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSX Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 21:47 hmm... zadnych "pomocnych" uwag na maila? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamS Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: 62.17.24.* 14.02.06, 21:53 Wlasnie na te dwa sie za bardzo nie da. Poza tym i tak jest tylko audio z obydwu zespolow. (i wlasnie wychodze do domu, Irlandczyk zostaje pilnowac do konca transmisji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toq da się da. szybki net, dobry komp, PPStream.. IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.06, 23:46 ... dopiero co obejrzałem. jakość kiepska ale ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makims Re: Przecież nie gra. Oglądam na CANAL + IP: *.icpnet.pl 15.02.06, 01:27 Na przyszlosc radze uzywac programu pcast : link: rapidshare.de/files/11037720/pcastbarmini1007.exe.html Stacja "Caifu Sports" angielski komentarz i za free -rewelacja!!polecam tez forum o meczach w sieci www.football4less.com i planet.nana.co.il/livetv/index.html Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ 0-0 do 42'' Gerrard karnego nie trafil :O IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:43 livescore.com/default.dll/Game?comp=england1&game=121804 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek mozna posluchac relaci w radiu IP: *.dclient.hispeed.ch 14.02.06, 21:55 winamp, ctrl+l 213.251.132.171:7010 poza tym via stream, ale b slaba jakosc planet.nana.co.il/livesoccer/tue14.2/Liverpool_Arsenal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa 1:0 Liverpool! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:53 87 mins - GOAL! Lehmann makes a great stop to deny Hamann, but Garcia pounces on the rebound to put the home side in front. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa mecz on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:55 www.arsenal.com/matchcommentary.asp? article=363382&title=Arsenal+Match+Commentary - mecz z opisem minuta po minucie. Dudek gra w pierwszymn składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSX Re: mecz on line IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 22:05 DZIEKI CHLOPAKI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: mecz on line IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:20 hula ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: mecz on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:22 54 mins - Henry takes the ball down well outside the box and fires a strong shot at goal - too close to Dudek, but better from Arsenal. Freddie did well to win a header and create that chance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSX Re: mecz on line IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 22:28 ta telewizja jakas lipna ale komentator w winampie mi gada zawodowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: mecz on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:34 you can HEAR match live- ten mecz jest w tv Arsenalu tylko do sluchania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSX Re: mecz on line IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.06, 22:42 chyba LISTEN TO ;)... a slucham po polsku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: mecz on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:46 podaj link.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamS Re: mecz on line IP: 62.17.24.* 15.02.06, 11:11 > ten mecz jest w tv Arsenalu tylko do sluchania Jeśli chodzi Ci o oficjalną strone klubu ( www.arsenal.com/index.asp? nav=arsenal%20tv%20online ), to za darmo jest jeden miesiąc Arsenal TV. Nie daj się zmylić nazwie - z meczów wyjazdowych jest tylko audio (zawsze), z meczów u siebie dają audio i z reguły "still images" - obrazki z boiska odświeżane co kilka sekund. To drugie z powodów licencji na transmisje video. Rzadko się zdarza, że jest pełna transmisja na żywo. Liverpool przez swoją oficjalną telewizję ( www.liverpoolfc.tv/ w sekcji "e-season ticket") też z reguły w czasie meczu daje tylko audio - plus kamera wycelowana w... stanowisko komentatorskie :(. Lista, kiedy jest video: www.liverpoolfc.tv/match/season/ Serwis techniczny (broadcasting) jest w połowie po polsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: mecz on line IP: *.sonofon.dk 18.02.06, 12:48 Lista, kiedy jest video: > www.liverpoolfc.tv/match/season/ No i jest tam dzisiejsze spotkanie z Man Utd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba tylko audio IP: *.sonofon.dk 18.02.06, 12:51 A na stronie głównej, że tylko audio. Oszuści. www.liverpoolfc.tv W bramce Reina oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba man utd - liverpool w internecie IP: *.sonofon.dk 18.02.06, 12:56 W związku z tym pytanie, czy i gdzie można obejrzeć dzisiejszy mecz w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que pasa? [...] IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 22:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.genetikayos.com 14.02.06, 22:53 Nic nie bronił, ale ciągle miałem nadzieję, że coś puści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob budowniczy Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 23:09 > Nic nie bronił, ale ciągle miałem nadzieję, że coś puści. Prawdziwy Polak ------------------------------ www.rasiak.z.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK z Gdańska Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.nsm.pl 14.02.06, 23:37 Co ty; to wrogie narody Polsce go wychowały , że tak trza myśleć, a potem czasem rzucić jadem na forum ! Albo ktoś z takich wrogich narodów pisał to osobiście ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Ja osobiscie CZUJE SIE wrogiem ludu.... IP: *.13.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 15.02.06, 07:26 chociaz nazista nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulfila Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.autocom.pl 14.02.06, 23:22 najlepsze jest to, że Benitez wcale nie traktuje występow Dudka jako przekonywania go (Beniteza) ze jest lespzy od Reiny. Benitez po prostu wie,że Reina jest lepszy od Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: Bo jest. Proste. IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 00:53 ale do niektórych to nie dociera sa slepo zapetrzeni i nie umią obiektywnie ocenic Najlepiej to by mu jeszcze snaidanie dołozka nosil Na Ławe Dudek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marona Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.sti.net.pl 14.02.06, 23:23 A ja myślałem, że ten mecz był dzisiaj (14.02.2006). No ale Gazeta chyba wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shilton Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.speed / *.in.lublin.pl 15.02.06, 00:18 A to przykład, że misza, szkoda, że pan dziennikarz nie podpisuje sie z imienia i nazwiska, jest kiepskim pismakiem. Owszem, w meczu z Wigan obronił strzał Hyppii, ale i dwie inne groźne sytuacje. Grał dobrze na przedpolu, więc pisanie, że nie miał nic więcej do roboty niż uderzenie własnego obrońcy jest nadużyciem. PS Ale i tak do bramki wróci Reyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makati Re: Dudek gra z Arsenalem IP: 86.40.8.* 15.02.06, 00:37 arsenal mial jeden rog, pod sam koniec meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prx Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:48 chyba nie ogladales meczu z Wigan bo dudek przez pierwsze 15 minut drugiej polowy mial naprawde co do robty...i nie byly to latwe interwencje...a wracajac do strzaly hypii to byl z 2 metrow i jurek naprawde pokazal swoj refleks...rejna by sie napwet nie zoreintowal ze pilka juz jest w siatce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jura Rzut rożny dla Arsenalu... IP: *.ipt.aol.com 15.02.06, 01:48 ...był w ostatniej minucie meczu. Nie chciało się poprawić zgrabnie brzmiącego zdania, redaktorzyno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek ojej, straszny błąd, na szcescie mamy takich IP: *.orange.pl 15.02.06, 09:20 fachowców jak Ty, którzy jak zawsze stoja na straży łądu i porzadku, tak z ciekawości (babcia w berecie :)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Dudek na wesoło! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 15.02.06, 10:23 Dziennikarze, dajcie odpocząć bramkarzowi JD. O jego występach, dobrych i złych stronach więcej wiedzą internauci niż Wy. Mnie zawsze martwi tylko to, że przy okazji pojawia się cała gama „oskarżeń” i pretensji. Zapytajmy się jak robił to znany polityk: „komu to służy” ? Ponieważ SAM JESTEM DUDKIEM, więc poczytajcie dla rozrywki coś O NASZEJ drugiej stronie ! Zostało to napisane przez Przemysława Sujaka w Przyrodzie Polskiej: „Stłumione, monotonne "łud-łud-łud" zdradzało obecność dudków (Upupa epops) na peryferiach Poznania. Dudki należą do ptaków nielicznych, a miejscami bardzo rzadkich w Polsce i całej Europie. Spadek liczebności tego gatunku zaznaczył się na naszym kontynencie już na początku tego wieku. Ptaki te są dosyć płochliwe i ostrożne wobec człowieka, tak że łatwiej je usłyszeć niż zobaczyć. Mimo, że najczęściej nie znane z autopsji, są bardzo popularne i lubiane przez ludzi, przede wszystkim z powodu niecodziennego wyglądu, przypisanego raczej ptakom egzotycznym niż krajowym. Coraz częstsze przypadki gniazdowania dudków w sąsiedztwie siedzib ludzkich, może wskazywać na ich powolną adaptację do nowych warunków siedliskowych. Pozwala to spojrzeć z nieco większym optymizmem w przyszłość tych ptaków w naszym kraju. Pisklęta, wbrew moim oczekiwaniom, nie próbowały mnie bombardować cuchnącym kałem, mimo że brałem je do ręki. Byłem na tę nieprzyjemność przygotowany, ponieważ dużo pisano o tym szczególnym sposobie obrony młodych dudków. Sądzę, że wiele w tych relacjach jest przesady. Twierdzono nawet, że niezbitym dowodem świadczącym o zasiedleniu dziupli przez dudka jest smród zeń się wydobywający. Badałem już wcześniej dwie dziuple zajęte przez te ptaki i w żadnej nie wyczułem owej wstrętnej woni. Mimo oświetlania latarką młodych dudków, ukrytych w mrocznych zakamarkach drzewa, nie zdarzyło się, aby ptaki obryzgały mnie odchodami. Myślę, że jedynie ze strony mocno wystraszonych i zdesperowanych ptaków, dźganych na oślep patykiem przez nieodpowiedzialnych ludzi, można oczekiwać takiej reakcji. Zresztą, przypadki odruchowego wypróżniania się, wywołane nagłym stresem, zdarzają się również innym ptakom, a także ssakom, nie wyłączając człowieka. Dudki dysponują jednak dodatkową bronią strzelecką. Są to gruczoły kuprowe, z których mogą podobno wystrzykiwać na dużą odległość ciemnobrązowy płyn o nieprzyjemnej, piżmowej woni. Muszę przyznać, że "moje" dudki, obserwowane przeze mnie w obręczy koła, niekiedy odwracały się do mnie tyłem i podnosiły kupry, jakby celując, ale nigdy nie zrobiły z nich użytku. Może miałem szczęście zetknąć się z wyjątkowo mało nerwowymi ptakami?” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Arsenal miał.. IP: 195.187.252.* 15.02.06, 10:30 jeden rzut rożny w doliczonym czasie gry nawet Lehmann się wybrał pod pole karne Liverpoolu. Panowie redaktorzy prosze się przykładać do pracy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Święty Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.rzeczpospolita.pl 15.02.06, 11:08 Co do meczu z Wigan. To nieprawda, że Dudek nie miał w tym meczu niemal nic do roboty poza strzałem Hypii. Świetnie obronił m.in. dwie główki graczy Wigan - w drugiej połowie był najlepszy na boisku. Ale to pewnie do zastąpienia Reiny nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawunio Re: Dudek gra z Arsenalem IP: *.pol-nil.com.pl 15.02.06, 13:55 Nie jest prawdą, że Arsenal nie wykonywała żadnego rzutu rożnego. Wykonywał jeden rzut rożny w ostatniej minucie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadgajowy Do autora Miszy IP: 81.80.218.* 15.02.06, 15:15 Może by tak przed napisaniem artykułu przydałoby się oglądać mecz z Wigan ?? Za co wam tam płacą ?? Za pisanie o wydarzeniach których nie widzieliście ?? Skoro tam była 1 interwencja Dudka to powinien to być 1 i ostatni Twój artykuł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: Do autora Miszy IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 00:55 jaki bramkarz taki artykuł o nim Odpowiedz Link Zgłoś