Dodaj do ulubionych

UFO nad Retkinią.

30.07.04, 08:26
www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/388256.html
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 08:36
      dlaczego akurat nad Retknią? nie wystarczy im ze mają blisko lotnisko? ja chce
      UFO nad Widzewem!!!!!!!!
      • Gość: byłylogowany Re: UFO nad Retkinią. IP: *.radogoszcz.arise.pl 30.07.04, 08:43
        Również Radogoszcz-Wschód z otwartymi ramionami przywita Kosmitów:)
        • pawel-strzalka Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 08:49
          może wyślemy oficjalne zaproszenie do odwiedzenia wszystkich łódzkich osiedli?
          napiszemy na adres redakcji Expressu i za tydzień przeczytamy w tej gazecie
          relacje z odwiedzin
          • Gość: byłylogowany Re: UFO nad Retkinią. IP: *.radogoszcz.arise.pl 30.07.04, 08:54
            Jestem za!:) Wypadałoby wspomnieć przy takiej okazji, że poszczególne osiedla
            będą prześcigały się w godnym przyjęciu Takich Gości. Ja ze swojej strony mogę
            zadeklarować, że czekał będę z tradycyjnymi chlebem i solą oraz kilkoma
            flaszkami. W końcu jesteśmy w Polsce:)
        • teufel Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 09:32
          A może puscimy bąka to do nas przylecą.

Dla nie wtajemniczonych - trzeba obejrzeć film "Kapuśniaczek" z Loius de Founes
        • sluzbowo Re: UFO nad Retkinią. 31.07.04, 12:30
          Dziwi mnie, że Michał Cessanis (autor art.) jako Pabianiczanin nie zaprosił UFO
          do Pabianic...
    • Gość: NieDoWiarek Re: UFO nad Retkinią. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:44
      "Pan Henryk dodaje, że wieczorem, tuż przed północą przez kilka minut nad polem
      widział świecący obiekt. Z szuflady wyjął lornetkę, ale ta dziwnym zbiegiem
      okoliczności nie chciała ustawić ostrości. Niemal w tym samym czasie w
      telewizorze pojawiły się zakłócenia."

mega ROTFL - Express Ilustrowany zadziwia mnie coraz bardziej. czekam na artykul
      o potworze 'ala Loch Ness w Stawach Jana lub o Yeti w Alpinarium Ogrodu
      Botanicznego.
      • Gość: Nie DoWiarek Re: UFO nad Retkinią. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:48
        ps. czekam na przedruk w Onecie ;)
        • orientman Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 08:48
          z komentarzem "kur.., znowu Lodz"? ;)
      • teufel Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 09:31
        Pan Henryk jest obużony!!
    • kondoreus kosmici precz z Łodzi 30.07.04, 09:39
      .
      bo puszczę wam Ich troje i w ogóle uciekniecie z tej galaktyki
      .
    • Gość: Michał M. Znowu ta Łódź! Co to za straszne miasto?! IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 30.07.04, 10:10
      Cóż za fantazja: Lecieć tysiące lat świetlnych żeby wyciąć kółko w zbożu.

I przy okazji dla wszystkich lublinkowych sceptyków: Teraz już wiecie dlaczegi
      trzeba rozbudować lotnisko!
    • lennon1 Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 10:24
      Trzeba to połączyć z tym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=14489449
    • maclorcan Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 10:43
      Łeeeeeeeeeee, niech przylecą jeszcze raz, bo ja nic nie widziałem :(( Poza tym mogliby 'narysować' jakąs mapę galaktyki czy coś, a nie tam trzy kółka ;))

PS. Do mieszkańców innych osiedli: nie oddamy Wam 'naszych' kosmitów ;)))
      • aard McLorcan, robimy wizję lorcalną! 30.07.04, 12:15
        Masz czas dziś o 20? Miejsce: skrzyżowanie Kusocińskiego i Armii Krajowej.
        Statek kosmiczny: rower.
        Kto z nami?
        • maclorcan Jak najbAARDziej :)) 30.07.04, 12:29
          Spoko, ja mogę przyjechać :)) Może spotkamy Presleya i innych którzy nie umarli tylko wrócili do domu ;))
          • aard No to bombeczka :-) 30.07.04, 12:35
            Na wszelki wypadek wyślij mi na priva nr kom, gdyby coś - odpukać - miało się
            zmienić ;-)
          • aard McL, odbierz maila gazetowego /howgh! 30.07.04, 12:39

• maclorcan Re: McL, odbierz maila gazetowego /howgh! 30.07.04, 12:47
              Ja też wysłałem na gazetowego :-)
      • ab84 Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 17:36
        > PS. Do mieszkańców innych osiedli: nie oddamy Wam 'naszych' kosmitów ;)))

a mieszkancom innym miast?? na jedna noc tylko
        • maclorcan Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 22:34
          Nie ma mowy! Załatwcie sobie swoich własnych kosmitów :PP

;)))))
          • ab84 Re: UFO nad Retkinią. 31.07.04, 11:28
            ja Ci na Kolejarzu kibicuje, brawo bije a Ty kosmitow nie chcesz pozyczyc???
            ech :P ;)
    • marmiwal Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 16:16
      Byłam obejrzeć. No nie za ładne.Ale OK. Telewizji pełno.Toya i za przeproszeniem publiczna.Pełno ludzi w tym zbożu, zadepczą rolnikowi.
      • teufel Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 16:36
        Pełno ludzi w tym zbożu, zadepczą rolnikowi

"Rolnik, Rolnik, Rolnik, Rolnik, a pod rolnikiem ciągnik, a na ciągnik rolnik
        worek maaaa. W tym worku są buraki i chodź rolnik chce w krzaki, nie może,
        bo..."
      • maclorcan Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 17:23
        No tak, teraz mamy niezłą sensację w Łodzi :)))
    • ab84 Re: UFO nad Retkinią. 30.07.04, 17:47
      wsciekle wiewiorki, nartetne biedronki, atakujace osy, wyglodzone ryby... a
      teraz UFO... ciekawe co nastepne...
      • Gość: GUCCI Re: UFO nad Retkinią.? IP: *.arcor-ip.net 30.07.04, 17:49
        Jezu!!!Jaka ta Lodz naiwna!!!
        • ab84 Re: UFO nad Retkinią.? 30.07.04, 18:32
          hmm, nie wiem, ale w tym watku kazdy podchodzi do lodzkiego ufo sceptycznie (a
          przynajmniej takie odnioslam wrazenie) wiec nie taka naiwna do konca, cale
          szczescie

kiedys o lodzi bylo zle, teraz jest smiesznie... moze bedzie czas jak o lodzi
          bedzie sie mowilo dobrze w swiecie... kto wie :P
          • dziadek72 Re: UFO nad Retkinią.? 30.07.04, 18:40
            Widać nie każdy potrafi odróżnic kpinę od poważnych postów:-))))
            • ab84 Re: UFO nad Retkinią.? 30.07.04, 18:42
              wakacje mamy, a niektorzy strasznie powazni... ech
              pzdr :)
              • teufel Re: UFO nad Retkinią.? 30.07.04, 18:50
                No np. Ja:D
                • dziadek72 Re: UFO nad Retkinią.? 30.07.04, 18:54
                  Juzto widzę he he he...
                • ab84 nie wierze :P /nt 30.07.04, 19:05
                  • ukalo Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 30.07.04, 19:15
                    • teufel Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 30.07.04, 19:17
                      Co Ty wiesz o zabijaniu?? Ty stara dupa jestes!!
                      • ab84 Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 30.07.04, 20:37
                        teufel napisał:

> Co Ty wiesz o zabijaniu?? Ty stara dupa jestes!!

ja mam nadzieje ze to nie o mnie :P
                        • teufel Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 30.07.04, 21:19
                          A Ty masz nick Ukalo?? Ja pod jego postem to napisałem:)
                          • ab84 Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 30.07.04, 22:13
                            chcialam sie upewnic ze to napewno nie do mnie :P
                            • teufel Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 31.07.04, 16:22
                              Nie no, tylko rok jestes starsza, to bym do Ciebie nie napisał stara:) Choć
                              wogóle nie nazwał bym Cie starą dupą bo Cię nie znam:)
                              • ab84 Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 01.08.04, 10:31
                                > Nie no, tylko rok jestes starsza, to bym do Ciebie nie napisał stara:) Choć
                                > wogóle nie nazwał bym Cie starą dupą bo Cię nie znam:)
                                no wlasnie dlatego ze nie znasz moglbys mnie omylkowo tak nazwac :P

a czy ukalo to przypadkiem nie jest facet?
                                • teufel Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 01.08.04, 11:39
                                  Przypadkiem facet, ale ten tekst: "Co Ty wiesz o zabijaniu?? Ty stara dupa
                                  jestes!" jest z filmu:P
                                  • ab84 Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 01.08.04, 13:21
                                    mlodszy jestes a sie kompromituje przy Tobie, no!!

to z polskiego filmu, nie? Linda??? jaki film?
                                    • szprota Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) /nt 01.08.04, 13:36
                                      "Psy", ofc.
                                      Nawet ja to znam ;)
                                      • teufel Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) 02.08.04, 15:08
                                        A to z czego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=14545132&a=14558611
                                        • orientman Re: Ależ czemu? Ja potwierdzam ;-) 02.08.04, 16:16
                                          Wokaliza Osla z fimu Shrek 2 ;)
          • aard Re: UFO nad Retkinią.? 02.08.04, 12:01
            ab84 napisała:

> hmm, nie wiem, ale w tym watku kazdy podchodzi do lodzkiego ufo sceptycznie
            [cut]

Dla mnie to bardzo poważna sprawa. Byłem i widziałem. "Kręgi" są wycięte w
            kształt znaczku promieniowania rentgenowskiego (takie "śmigiełko") i, choć nie
            mam Geigera, poważnie się obawiam, że tam mogą być promile...
    • Gość: kinro Re: UFO nad Retkinią. - zdjecia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.08.04, 13:37
      kinro.step.com.pl/ufo - sorrki za jakosc - tania cyfrowka
    • Gość: jezyk7 Re: UFO nad Retkinią. IP: *.177.203.62.cust.bluewin.ch 03.08.04, 13:25
      No prosze tego jeszcze w Łodzi nie było :P

pzdr.

jezyk7
    • maclorcan Aardzie... 05.08.04, 13:30
      Jak się czujesz po kilku dniach? Bo ja się pochorowałem trochę. Wirus jakiś kosmiczny czy coś?? ;)))
      • orientman Re: Aardzie... 05.08.04, 14:41
        to pewnie te.. promile.. ;)
      • aard McL 05.08.04, 15:36
        Nie widzę jakichś dziwnych objawów. W ogóle przestałem widzieć ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka