Dodaj do ulubionych

UFO nad Polską

29.12.23, 12:39
Minister się zmienił problem został - rakieta
negativum 29.12.23, 11:32 (wątek usunięty przez snajpera)
Trwają poszukiwania UFO w Polsce.
Ponoć szukają pod Zamościem.
dorzeczy.pl/kraj/531264/blaszczak-pyta-kosiniaka-kamysza-czy-w-polsce-spadla-rakieta.html
Obserwuj wątek
    • kochamzapachfrezji Re: UFO nad Polską 29.12.23, 17:05
      Znaleźli coś
      • kochamzapachfrezji Re: UFO nad Polską 29.12.23, 17:06
        ,czy jeszcze nie
        • negativum Re: UFO nad Polską 29.12.23, 18:05
          kochamzapachfrezji napisała:

> ,czy jeszcze nie

Ponoć zawróciło, jak to UFO ma w zwyczaju.
          • kochamzapachfrezji Re: UFO nad Polską 29.12.23, 19:27
            Doczytałam przed chwilą, dzięki.
            • kochamzapachfrezji Re: UFO nad Polską 29.12.23, 19:29
              wiadomosci.wp.pl/widzieli-przelatujacy-pocisk-do-2-metrow-o-kolorze-czarnym-6978986363816928a
            • hell-raiser1 Re: UFO nad Polską 29.12.23, 21:43
              kochamzapachfrezji napisała:

> Doczytałam przed chwilą, dzięki.
              Przecież u Ciebie jest taki sam watek. To co się tu tak dziwisz.
              • kochamzapachfrezji Re: UFO nad Polską 29.12.23, 22:02
                Nie przenoś informacji z moich prywatnych forów na inne fora.
    • hell-raiser1 Re: UFO nad Polską 29.12.23, 21:40
      Wątek usunięty u snsjpera. Bo nie potrafisz tam pisać jak inni. Żalisz się na moderacji i nic to nie daje. Jakbyś zmienił styl pisania, choćby na bardziej żartobliwy. Ale Ty nie potrafisz tego robić. Choćby to że się kłócileś o budżet i ile czasu ma prezydent.
      • negativum Re: UFO nad Polską 29.12.23, 22:20
        hell-raiser1 napisała:

> Wątek usunięty u snsjpera. Bo nie potrafisz tam pisać jak inni. Żalisz się na m
        > oderacji i nic to nie daje. Jakbyś zmienił styl pisania, choćby na bardziej żar
        > tobliwy. Ale Ty nie potrafisz tego robić. Choćby to że się kłócileś o budżet i
        > ile czasu ma prezydent.

Taka już moja natura.
        Właśnie się dowiedziałem, że Sienkiewicz rozwalił radiostację wrocławską. Problem w tym, że tam większość to POwcy, albo obiektywni.
        Rewolucja ma swoje prawa i zjada własne dzieci.
        Prawdopodobnie kilku znajomych zostanie bez pracy.
        Na szczęście Kroton już tego nie dożył. Poszedł na podroby (rodzina zadecydowała, że przekazuje wszystkie jego narządy potrzebującym).
        radioram.pl/articles/view/38391/Panie-i-panowie-dziewczeta-i-chlopcy-to-juz-10-lat-bez-Pawla
        Popłakałem się...
      • negativum Re: UFO nad Polską 30.12.23, 00:44
        hell-raiser1 napisała:

> Wątek usunięty u snsjpera. Bo nie potrafisz tam pisać jak inni. Żalisz się na m
        > oderacji i nic to nie daje. Jakbyś zmienił styl pisania, choćby na bardziej żar
        > tobliwy. Ale Ty nie potrafisz tego robić. Choćby to że się kłócileś o budżet i
        > ile czasu ma prezydent.

Problem ze mną jest taki, że znam zbyt dużo ludzi. Byłem na pogrzebie Krotona. Wisiała taka klepsydra
        https://www.radioram.pl/img/articles/15512/800_1267630963.JPG

Na jego pogrzebie byli wojewoda, prezydent Wrocławia, itd. Czy to są źli ludzie?
        Kroton nawet po śmierci uratował parę istnień ludzkich. Ktoś żyje z jego sercem, ktoś z wątrobą, nerkami.
        Kroton "przyczynił się" do rozpadu mojego związku trwającego 12 lat.
        Teraz będzie akcja Bruuum. Kroton nie czerpał ze swej działalności żadnych zysków.
        Niedawno dołączyła do niego Monika. Zwana w towarzystwie "Grubą" - była lekko otyłą. Nie obrażała się na "Grubą".
        Kto pamięta "Studio 202"?
        Wrocławskiego radia nie słuchałem od dawna. Zbyt wielu znajomych odeszło na łąki Abrahama.
        Radia można słuchać przez Internet
        radioram.pl/articles/view/38391/Panie-i-panowie-dziewczeta-i-chlopcy-to-juz-10-lat-bez-Pawla
        Osobiście znam 1normalegoczłowieka (kto go jeszcze pamięta?). Jest zafiksowany, ale to jego prawo. W końcu żyjemy w demokracji. Każdy może mieć swoje przekonania.
        • hell-raiser1 Re: UFO nad Polską 30.12.23, 06:30
          Rosjanie oburzeni. Oczekują od Polski dowodów. Polska nie przedstawiła żadnych dowodów, by doszło do naruszenia jej granicy przez rosyjski pocisk - powiedział charge d'affaires Rosji w Warszawie Andriej Ordasz. Dyplomata został wezwany do MSZ przez wiceministra Władysława Teofila Bartoszewskiego. wydarzenia.interia.pl/kraj/news-rosjanie-oburzeni-oczekuja-od-polski-dowodow,nId,7238481#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
          • negativum Oni są zawsze oburzeni. 31.12.23, 00:45
            hell-raiser1 napisała:

> Rosjanie oburzeni. Oczekują od Polski dowodów.

Te pewnie Kosiniak-Kamysz je ma. W końcu to wschodnia flanka NATO.
            Wie, kiedy wleciała i ponoć wie, że już wyleciała. To na cholerę szukają jej pod Zamościem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka