Dodaj do ulubionych

Krakla Inv

18.03.14, 12:00
Witam,

Wszystkie osoby które kupiły mieszkanie od Kralka proszę o kontakt na marcin34lodz@gmail.com oraz o wymianę kontaktów na www.kralka.pun.pl.

Obserwuj wątek
    • Gość: poszkodowana Re: Krakla Inv IP: *.105.135.101.tvsat364.lodz.pl 13.08.14, 19:37
      Kralka, Ogorzałek i Mikłaszewski prowadza firmę która notorycznie nie dotrzymuje zobowiązań zawartych w umowach przedwstępnych i aktach notarialnych. Uwaga również na notariusza którego proponuje Kralka, bo to osoba z nim współpracująca. Notariusz pilnuje aby w aktach notarialnych znalazły się takie sformułowania, które później uniemożliwiają dochodzenie w sądzie sprawiedliwości i dokończenia przez Firmę Kralka inwestycji. Tak juz przejechali się na tej firmie Ci którzy chcieli kupić mieszkania na Piwnej 12 i Ci którzy niestety kupili mieszkania na Pogonowskiego 23. Ci drudzy mieszkają drugi rok bez ogrzewania i ciepłej wody. Chętnie udostępnię zdjęcia aktualne kamienicy, która miała byc gotowa w 2012r.
      Poszkodowani przez Kralkę są także na forum gazety i regon.info, ale ostatnio te informacje zostały usunięte, jak widać Pan Kralka ma długie macki które pozwalają mu usuwać niepochlebne opinie z netu.
      • Gość: ostrzegam Re: Krakla Inv IP: *.4web.pl 29.12.14, 20:47
        Już nie tylko właściciele kupionych mieszkań od firmy Kralka na Piwnej i Pogonowskiego są osobami poszkodowanymi. Również inwestycja na ul.Płockiej 10 jest klapą i niewypałem tego świetnie prosperującego trio. Do końca 2013 r miał zostać tam przeprowadzony gruntowny remont w częściach wspólnych, nowa elewacja i pierwszorzędna, najważniejsza sprawa dla mieszkańców- wykonana instalacja doprowadzająca gaz do mieszkań. I można by pomyśleć - firmie podwinęła się noga, nie mogą dokończyć zaczętego, ale pozostawianie starszych ludzi, rodzin z dziećmi na drugą już zimę bez możliwości ogrzania mieszkań, kąpieli w ciepłej wodzie, bo panom zabrakło 20 tyś. na dokończenie instalacji jest szczytem arogancji i brakiem szacunku do drugiego człowieka od którego wzięło się niemałe pieniądze także na wykonanie w/w prac. Niestety jest to cecha charakterystyczna dla osób sprzedających lokale mieszkalne w tej firmie.
      • Gość: poszkodowani Re: Krakla Inv IP: *.4web.pl 29.12.14, 20:57
        No nie, jak czytam wypowiedź Kralki cyt.: 'że przy takiej skali zawsze się znajdzie niezadowolony klient' (firma.pb.pl/3656199,83111,kralka-przywraca-zycie-lodzkim-kamienicom) to mnie krew zalewa. Każdy kto od firmy kupił mieszkanie i miał mieć ogrzewanie a nie ma go już drugi rok z rzędu byłby delikatnie ujmując niezadowolony. Ciekawe czy p.Kralka byłby tylko 'niezadowolony', gdyby musiał ze swoimi dziećmi siedzieć w zimnie i kombinować jak dogrzać mieszkanie.
        • Gość: gość Re: Krakla Inv IP: *.toya.net.pl 30.12.14, 15:34
          Niestety p.Kralka jak i wszyscy jego tzw.koledzy od interesów nie myślą o tym żeby dokończyć inwestycje tylko żeby zgarnąć kasę i zniknąć. Podobno Kralka jest teraz szczęśliwym bankrutem:/ Z tego co wiem to za przestępstwo oszustwa - a tak chyba można nazwać sytuację w jakiej znajdują się ludzie którzy kupili mieszkania od w.w.- grozi nawet kara więzienia.
          • Gość: aga Re: Krakla Inv IP: *.play-internet.pl 16.01.15, 08:32
            Pan Kralka zaczal remont naszego budynku i przerwal obiecywal gory i same pomarancze nikt nie odbiera z jego firmy telefonow oszusci klamczuchy nie kupujcie ludzie odniego mieszkan bo bedziecie ludzie plakac
            • katarzyna76c Re: Krakla Inv 21.03.15, 08:50
              A to link do artykułu o "wspaniałych sukcesach" Kralki i jego firmy:

wyborcza.pl/1,75248,17591884,Kupili_u_dewelopera_mieszkania__dostali_ruine__ZDJECIA_.html
    • Gość: jamnik Re: Krakla Inv IP: *.toya.net.pl 03.11.15, 08:36
      Też mam kłopot z firmą Kralkki. Zwrot wpłaconych pieniędzy (zaliczkaktórą musiałam wycofać) to droga przez mękę. Zwracają po 300-500 złotych miesięcznie, bo mówią ze mają kłopty. Co mnie to obchodzi że inni podobno czekają na skończenie remontu. Co to za firma deweloperska któa nie może wypłacić kilkunastu tysięcy naraz. Przede wszystkim powinni rozliczyć się z tymi, którzy się wycofali z kontaktów ze złodziejami. Jak inni zdecydowali się czekać na swoje mieszkanie to niech czekają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka