hubar 31.08.04, 17:39 Świetnie, ciekawe czy ktoś myślał o terminie tych prac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Nowe rozkłady jazdy MPK 31.08.04, 20:57 linia 69 mało obciążoną linią? dobre!:-) życzę pasażerom tej linii szybkich przejazdów i krótkiej drogi, szczególnie rano:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombarider Re: Nowe rozkłady jazdy MPK IP: *.toya.net.pl 31.08.04, 22:18 hubar napisal : Świetnie, ciekawe czy ktoś myślał o terminie tych prac! ***************************** nie wiem czy zauwazyles ale roboty torowe byly prowadzone przez cale wakacje na poczatku przybyszewskiego ,pozniej w lipcu i sierpniu dabrowskiego a teraz pilsudskiego-a wiec wykonanie nie tych prac nie bylo mozlwe w tym samym terminie. oczwiscie zaraz napiszesz ze trzeba bylo nie zabierac sie za remont torowiska w krakowie -ale to sa pieniadze tak bardzo spolce zadluzonej potrzebne zrtesza linia Z-1 spelnia bardzo dobrze swoaj role (czesta czestotliowsc i bezprezsiadkowosc ( mam na mysli trase retkinie -widzew ) ************************************** geograf napisał: > linia 69 mało obciążoną linią? > dobre!:-) > życzę pasażerom tej linii szybkich przejazdów i krótkiej drogi, szczególnie ran > o:-) ************************************ przytocze text z expresu ilustrowanego: do 6 wrzesnia autobusy lini 65,65A,69,69A76,80,86,98 nadal beda odjezdzac z przystankow jak latem --- a wiec tylko 3 dni ww autobusy beda kursowac wedlug letniego rozkladu jazdy ( mam na mysli dni robocze-bo w dni wolne rozkald nie ulegl zmianie ) --- -czesc taboru obslugujacego te linei zostala skierowana na trase komunikacji zastpeczej -mowi-magdalena mista z dzialu marketnigu -- linie 65,69,76,80,98 obsluguje zajezdnai nowe sady poniewaz w duzej czesci obsluguje tez linie Z dlatego tez brakuje taboru do obslugi tych lini zreszta nie ma czym sie tak martwic gdyz porownujac rozlad wakacyjny i powakacyjny nie jest ona tak uszczuplony u autobusow co u tramwajow ( wyjatek moga stanowic linie o duzo mniejszej czestotliwosci ( np linia 68 -rowniez obslugiwana przez nowe sady ) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nowe rozkłady jazdy MPK 31.08.04, 21:17 Cieszę się, że znów będę miała "9" co 10 minut. Cholery jednak dzisiaj dostawałam, gdy chciałam zobaczyć o której przyjedzie "64" i ze zdumieniem odkryłam, że na przystanku wsi jutrzejszy rozkład jazdy... Troszkę zmarzłam, ale trudno. Nareszcie będzie można normalnie (szybko) poruszać się po mieście; niech tylko jeszcze 10 wróci :) Odpowiedz Link Zgłoś