hubar 29.04.02, 14:19 Tak się biedak napalił na ten wieczorek kawalerski, że teraz cały czas mi d... truje. W sumie to zalezy teraz od Złośnicy... :-)))) Czy da ku temu okazję... a ona nawet na loda się nie chce namówić. :-))) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:28 no to Hubarze nie możesz teraz sie wycofac bo chyba nie chcesz słuchac trucia przez nastepnych klika tygodni;))). wszystko rekach Ixika, a ale sądze Hubarku że garniturek możesz juz szykować:)) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 14:37 Gość portalu: blenda napisał(a): > no to Hubarze nie możesz teraz sie wycofac bo chyba nie chcesz słuchac trucia > przez nastepnych klika tygodni;))). > wszystko rekach Ixika, a ale sądze Hubarku że garniturek możesz juz szykować:) > ) > > pozdrówki Prezes ma śliczny garniturek, wygląda zabójczo:-)))))Myślę, że Złośnica oszaleje na jego widok:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 14:41 Tego już za wiele! A czy ja mogę coś powiedzieć? (tzn. się powstrzymywałam od jakichkolwiek komentarzy, ale teraz to już nie moge) :) Po raz: kto powiedział, że Prezez może szykować garnitur? Po dwa: kto powiedział, że oszaleję na jego (garnituru czy HuBara) widok? Po trzy: też mam garnitur :)))) pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:43 co do garnituru to była tylko taka luźna propozycjia;)) Ixik nie denerwuj sie ;) pzodrówki Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 14:48 Blendzik, przecież ja się nie denerwuję :) Zobacz jak to było u Kropki.- pełen luzik, spokój :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pardwa Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 20:29 Luzny garnitur? Po starszym bracie? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 14:47 "Nie jestem Złośnicą!! Nie jestem!!" Trudno, ja już powiedziałem... ja w tej sprawię milczę :-( pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 14:48 hubar napisał(a): > "Nie jestem Złośnicą!! Nie jestem!!" hihihihihihihi... > Trudno, ja już powiedziałem... ja w tej sprawię milczę :-( :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:41 bartuch napisał(a): > Gość portalu: blenda napisał(a): > > > no to Hubarze nie możesz teraz sie wycofac bo chyba nie chcesz słuchac tru > cia > > przez nastepnych klika tygodni;))). > > wszystko rekach Ixika, a ale sądze Hubarku że garniturek możesz juz szyko > wać:) > > ) > > > > pozdrówki > > Prezes ma śliczny garniturek, wygląda zabójczo:-))))) tylko sie nie zakochaj drogi Bartuchu;)) >Myślę, że Złośnica oszaleje na jego widok:-)))))))))))))) o ile jeszcze tego nie zrobiła:) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 14:58 Nie zakocham się, nie zakocham:-))))))Zostawiam to Złośnicy....WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 15:01 bartuch napisał(a): > Nie zakocham się, nie zakocham:-)))))) sądze że w tym momencie Prezes czuje sie rozczarowany;)) >Zostawiam to Złośnicy...., chociaz może jednak przeciwnie;) > WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!! pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 15:37 Jakoś tego nie rozumiem... czemu ja mam być rozczarowany tym, że Bartuch jakieś głupoty wygaduje. Ja raczej smutny tym co Ixik mi wypisuje ... :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 15:59 hubar napisał: > Ja raczej smutny tym co Ixik mi wypisuje ... :-(((( ...jejq... :( nie chciałam żebyś był smutny! Kotku! uśmiechnij się! :* Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: BARTUCH NIE KUŚ!!! NIE KUŚ!!! 29.04.02, 16:05 :-) no tak już lepiej :-) już mi lepiej :-) kici kici kocico pozdrowy :-* Odpowiedz Link Zgłoś