Gość: mch IP: *.pai.net.pl 02.05.02, 19:24 Pamiętaj jeżli nie chcesz zaliczyć gleby, przelecieć przez cały autobus i usiąść niespodziewanie na pulpice kierowcy demolując po drodze kilka rzędów siedzeń. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: W czasie jazdy trzymaj się uchwytów lub poręczy 02.05.02, 19:39 Zawsze można trzymac się kogoś innego.. albo oprzec się o niego :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: W czasie jazdy trzymaj się uchwytów lub poręczy 04.05.02, 00:09 Na pulpicie kierowcy? Jak przystojny, wolałabym na kolanach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: W czasie jazdy trzymaj się uchwytów lub poręczy IP: *.p.lodz.pl 04.05.02, 00:11 W przelocie mozna na przyklad zlapac kominiarza za guzik. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip uchwytów lub poręczy IP: *.p.lodz.pl 04.05.02, 00:16 Czym sie roznia? Bo chcielibysmy wiedziec za co sie bedziemy lapac lecac na paszcze i pulpit. PS. Fabryka Przyrzadow i Uchwytow w Bialymstoku (?) - to dopiero byl koncept nazewniczy! Niezle bombki musieli przyrzadzac... Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: uchwytów lub poręczy 04.05.02, 01:54 Gość portalu: flip napisał(a): > Czym sie roznia? Bo chcielibysmy wiedziec za co sie bedziemy lapac lecac na > paszcze i pulpit. trzeba znaleźć kogoś kto poręczy za to za co się uchwyci pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: uchwytów lub poręczy 04.05.02, 11:54 Za uchwyt chwyta się uchem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: W czasie jazdy trzymaj się uchwytów lub poręczy 04.05.02, 14:05 Michał!!! Czy na prawdę nie masz dość tworzenia tych ironicznych wątków?? Niestety niektórzy nie wiedzą że może jest to żart (ja mam nadzieje że tak) i tworzą sobie opinię o Łódzkim Forum właśnie na podstawie tak... wątków i wypowiedzi. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: W czasie jazdy trzymaj się uchwytów lub poręczy 05.05.02, 17:19 A to dla mnie zaskoczenie. Co z tymi wątkami jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś