Dodaj do ulubionych

Janukowycz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:16
A kiedy zorganizujemy wiec poparcia dla Janukowycza? Kto mi dokładnie wyjaśni
różnice w jego programie i Juszczenki?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Janukowycz IP: 194.42.117.* 26.11.04, 19:31
      A ktoś organizował wiec poparcia na Juszczenki? Bo mi się wydawało, że to wiec
      poparcia dla demokracji...
    • Gość: blq myslalem ze tylko na Forum Aktualnosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:36
      przechodza tego typu prowokacje... chyba kazdy inteligentny czlowiek doskonale
      rozumie, ze to glos sprzeciwu przeciw manipulacjom i falszowaniu wyborow,
      przeciw kurczowemu trzymaniu sie wladzy za wszelka cene i checi podporzadkowania
      kraju obcemu (tak tak, od 13 lat obcemu) mocarstwu.

no chyba, ze kolega wierzy w rewelacje Markowa, czy jak mu tam, rosyjskiego
      politologa... a raczej fantasty.
      • Gość: Dawn Re: myslalem ze tylko na Forum Aktualnosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:51
        A więc ktoś, kto zauważa, że - powiedzmy, mimo fałszerstw - prawie połowa
        Ukraińców - no, powiedzmy 30-40 procent - głosowała na podłego postkomucha, i
        przypomni o tym - to prowokacja?
        Czyli co - "Wtedy mamy demokrację, kiedy tylko ja mam rację!"
        • p8 Re: myslalem ze tylko na Forum Aktualnosci... 26.11.04, 20:13
          czyli to. duch józefa wissarionowicza nie śpi - po co te specjalne pociągi z
          gołdą i z kijami dla "popierających" janukowicza górników z donieckich
          biedaszybów??? zakładam że czytałeś/słyszałeś o instytucji tzw. łamistrajka.
          zakładam też, że nieobce są Ci pewne zagadnienia związane choćby z historią
          kraju w którym żyjesz, więc doprawdy nie rozumiem o co Ci chodzi??? fałszowanie
          wyborów to stara praktyka generalissimusa, z powodzeniem stosowana przez cały
          komunizm/socjalizm. a metoda jest stara jak świat, chociaż spopularyzowana przez
          j.s., z pieczołowitą dokładnością wykorzystywana przez jego, jak to nazwać...
          uczniów??? pogrobowców??? vide białoruś łukaszenkowska, vide aktualne "wybory"
          na ukr.

pzdr

Bozia
          • Gość: Dawn Re: myslalem ze tylko na Forum Aktualnosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 21:20
            Jakie to proste. Białe jest białe, czarne jest czarne, nareszcie na świecie
            można wyraźnie oddzielić dobro od zła. Nareszcie - po tylu naszych aferach. Jak
            dobrze, że na Ukrainie wszystko jest oczywiste!
            A taki Dawn to wiadomo: prowokacja, pogrobowiec Stalina i mezalians dla
            tuwimowskiego psa. Zaplutym karłem reakcji mnie nie nazwiesz?
            Bez obaw - jestem za Juszczenką. Trochę liczyłem na dyskusję. Doczekałem się
            wyzwisk. W porzo.
            A skoro jesteśmy przy Tuwimie:
            I głupcom dane jest natchnienie,
            Co upojenie i płomienie,
            Jak i geniuszom, zsyła im.
            Każde na świecie tym stworzenie
            Ożywia wiosna czarem swym.
            Cóż głupiec, gadający brednie,
            Osiągnie z tej równości szczytnej?
            Kapusta wprawdzie go rozedmie,
            Lecz laurem dureń nie zakwitnie.
            • p8 Re: myslalem ze tylko na Forum Aktualnosci... 27.11.04, 02:14
              o dyskusji zapomnij. i to do momentu kiedy zaczniesz rozumieć to co czytasz.
              więc albo się sprężysz - albo pokornie przyjmuj wyzwiska. W porzo?
    • b00g13 Re: Janukowycz 26.11.04, 21:38
      jak to my? chcesz to organizuj. Ja dupę odmrażam tylko na własne życzenie.

Aha.. różnice.. no tak ciężka sprawa... jak różnic nie znasz to po mysi fjut się
      o wiec pytasz?
      • Gość: Dawn Re: Janukowycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:35
        Zapluty pedał reakcji? Szkoda, że u nas dyskusje zawsze schodzą na osobowość
        przeciwnika. Dureń, idiota, dyrdymał, nie rozumie co czyta, czyta co nie
        rozumie, stalinista, rydzykant, giertychowiec, millerzysta bo odwetowiec
        żydowsko-masoński. A mnie interesują ukraińskie scenariusze na przyszłość.
        Dogrywka wyborcza - wygrywa Juszczenko - i co robi? Otwiera granicę z Polską?
        Oddaje nam Lwów? Odnawia cmentarz Orląt? Wpuszcza bazy NATO na Krym? Co robi z
        przeciwnikami z Donbasu, który utrzymuje całą Ukrainę? Cofa wolne wjazdy swoich
        do Rosji? Olewa Putina? Udaje, że Rosji nie ma? Wypowiada jej wojnę?
        O tym nie pogadamy. Raczej zrobimy słownik wyzwisk pod moim adresem. Dzięki.
        • Gość: h3r4 Re: Janukowycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:49
          a kto cię zwyzwał od pedałów?
          • p8 Re: Janukowycz 27.11.04, 16:22
            h3r4 - kolezka down to doskonale znany typ internetowego masochisty. napisać
            bzdury (i nazwać je prowokacją do dyskusji ;)), potem z wypowiedzi innych wysnuć
            urojone wyzwiska/obelgi dla swojej zadufanej w sobie osoby - to jego żywioł.
            teraz pozostaje już tylko zagrać rolę skrzywdzonego, zelżonego i niewysłuchanego
            mędrca. dalej rozpatrywanie krzywd, darcie szat tudzież inne tego typu oznaki.

pzdr

Bozia
            • Gość: Dawn Re: Janukowycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:11
              Nawet w cytatach nie używam słów "pies cie jebał". Może zamiast analizy mojej
              psychiki powiesz, jakie korzysci bedziemy miec z Ukrainy po zwyciestwie
              Juszczenki w dogrywce? Bezinteresownosc w polityce to jest dopiero masochizm.
              Szat nie dre, bo na nowe mnie nie stać. Na psa tez.
              • p8 Re: Janukowycz 27.11.04, 18:10
                ot i odezwała się żałośliwym głosem ukrzywdzona niewinność..
                twoja reakcja potwierdza moją analizę, ba, nawet ją uzupełnia - zapomniałem o
                czepianiu się pojedyńczych słówek.

pzdr

Bozia
                • Gość: Dawn Re: Janukowycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:29
                  O literach też zapomniałeś. A przecież cierpię, bo też używasz ich przeciwko
                  mnie! Nawet tych nagorszych z kreskami na górze! Plus te krzywdzące znaki
                  przestankowe! Przestań, sadhysto!
                  • p8 Re: Janukowycz 28.11.04, 20:08
                    ha ha ha. niestety zdążyłeś się już zbłaźnić, więc nie próbuj na siłę
                    "humorystycznego" rozwiązania. nie musisz się krygować i wić - drugi raz nie
                    zrobisz pierwszego wrażenia.
                    żegnam, nudzisz mnie - jesteś aż do bólu schematyczny i przewidywalny.

over
                    • Gość: Dawn Re: Janukowycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:52
                      Ty też, ale tego nie widzisz.
                      Over
          • Gość: Dawn Re: Janukowycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:04
          • Gość: Dawn Re: Janukowycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:06
            b00g13 podpisał się jako pedał. No to mi się skojarzyło.
            • h3r4 Re: Janukowycz 27.11.04, 18:26
              i dlatego uznałeś, że warto wmówić innym, że cię tak określił? zdrowy jesteś?
              • Gość: Dawn Re: Janukowycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:44
                Zeszło na moje zdrowie, psychikę itp. To są argumenty? Nadal czekam na
                odpowiedź - co my, Polacy, będziemy mieć z entuzjastycznego poparcia Ju. na
                razie mówi, że interes narodu ukraińskiego ponad wszystkim itd. Ich interes to
                nie jest nasz interes - kwestia oddania Bieszczadów np. Ja się nie czepiam
                stanu waszegp zdrowia. Chcę tylko wiedzieć, co Kwachy, Wałęsy, Kaczory i inni
                mają z tego mieć dla Polski. Poczucie że byliśmy z demokratami? To za mało. Z
                poparcia dla demokracji mamy to, że naszych zabijają w Iraku. W Kijowie-
                Donbasie- na krymie tez będą? W imię czego? Bo poamarńczowy to ładny kolor?
                • h3r4 Re: Janukowycz 28.11.04, 21:22
                  a kto tu mówi o argumentach? ja się tylko ustosunkowałam do twojego
                  błazeńskiego twierdzenia, że ktoś cię nazwał pedałem. nie wypowiadam się w
                  temacie, który poruszyłeś, bo nic mnie on nie obchodzi.
    • Gość: movie Re: Janukowycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 08:55
      Poczytajcie wątek łodzianina, tam jest bardziej umiarkowana temperatura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka