Gość: AU IP: *.4web.pl 06.12.04, 23:09 Sa tu jacys abonenci UPC? Padla Wam TV? Nie wiem czy mi sie telewizor popsul, czy to gamonie z UPC cos nabroili :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: UPC padło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:26 a w Łodzi jest UPC? Chyba raczej jako jedyne miasto w polsce nie ma UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AU Re: UPC padło? IP: *.4web.pl 06.12.04, 23:29 Jest :) Wprawdzie na 4 ulicach, ale jest:)W zasadzie bylo, bo wlasnie padlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: UPC padło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:31 jesli padlo, to tylko łódzkie. w Pabianicach bez zmian! kurde, nie panikuj, czasem jest przerwa 2-3 godzinna... tak raz na pare miesiecy (moze czesciej, o jakichs dziwnych porach, gdy nie ogladam). pewnie konserwuja cośtam... UPC mam od 7 lat a lubie od miesiaca, gdy wrzucili do oferty POLSAT SPORT... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AU Re: UPC padło? IP: *.4web.pl 06.12.04, 23:38 Nie panikuję :)Oglądałem fajny program na Discovery i przestało działać. Zadzwoniłem do helpdesku, ale oni nic nie wiedzą jak zawsze:( 7 lat to chyba nie jesteś abonentem UPC, bo oni zaczęli działać koło 2000 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: UPC padło? 09.12.04, 02:01 > nie jesteś abonentem UPC, bo oni zaczęli działać koło 2000 roku. hm... nie zaprzeczam, ze przedtem to moje moglo nazywac sie inaczej. I miec innego wlasciciela. Ale jest tez taka mozliwosc, ze okolo 2000 roku, to zaczeli dzialac w Łodzi. tak czy inaczej... mam nadzieje, ze tv "wrocila" :) Odpowiedz Link Zgłoś