Dodaj do ulubionych

Pustelnik na Makalu (8481 m)

17.05.02, 03:48
Brawo Panie Piotrze! I szczęśliwego powrotu w doliny!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) IP: *.retsat1.com.pl 17.05.02, 07:15
      > Brawo Panie Piotrze! I szczęśliwego powrotu w doliny!!!

Ostatnio Prezes BRE PBD (mBank/MultiBank) S. Lachowski był razem z Pustelnikiem
      na Makalu.
      Widziałem zdjęcia z tej wyprawy oraz wrażenia samego Prezesa. Całkiem sympatyczne.
      • bruno11 Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) 17.05.02, 08:31
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> > Brawo Panie Piotrze! I szczęśliwego powrotu w doliny!!!
        >
        > Ostatnio Prezes BRE PBD (mBank/MultiBank) S. Lachowski był razem z Pustelnikiem
        >
        > na Makalu.
        > Widziałem zdjęcia z tej wyprawy oraz wrażenia samego Prezesa. Całkiem sympatycz
        > ne.

Co ty bredzisz, chyba cie połamało. Jak mogłeś widzieć zdjęcia z wyprawy skoro
        oni dopiero co zdobyli górę?! Przecież nawet jeszcze nie zeszli z Himalajów!
        Następna sprawa - prezes jakiegoś banku był na Makalu?! Czy ty zdajesz sobie
        sprawę z tego co piszesz?! Myślisz, że zdobywać najwyższe góry świata może każdy?
        Prezes banku, dyrektor zoo i taksówkarz?! Opanuj się!
        No i ostatnia sprawa to taka, że co to ma wspólnego ze sportem? Ja uważam, że
        nic. To zachcianka, a nie konkurencja. Sport polega na rywalizacji z
        przeciwnikiem, a nie samym sobą. Nie mam nic przeciwko himalaistom (nawet lubię
        to całe zjawisko), ale przecież to nie sport.
        • Gość: Michał Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) IP: *.bremultibank.com.pl 17.05.02, 08:54
          > Co ty bredzisz, chyba cie połamało. Jak mogłeś widzieć zdjęcia z wyprawy skoro
          > oni dopiero co zdobyli górę?! Przecież nawet jeszcze nie zeszli z Himalajów!

Poprzednik trochę źle się wyraził.
          Prezes Lachowski towarzyszył Pustelnikowi do pewnego momentu w tej wyprawie.
          www.multiport.pl/klub/wyprawy/index.jhtml
          www.multiport.pl/article.jhtml?aid=36115&alp_start=
          www.multiport.pl/klub/wyprawy/galeria.jhtml?gallId=36396§ion=EXP

> Opanuj się!

czego i Tobie życzę. Nawet nie musisz przepraszać.
          • bruno11 Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) 17.05.02, 21:15
            A za co miałbym przepraszać?! Przecież to nie ja palnąłem głupstwo.
            • aard Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) 21.05.02, 11:22
              Bzdura, Bruno, bzdura!!! To JEST sport i to nawet w myśl Twojej definicji. Bo
              jest i rywalizacja. Piotrek walczy o zdobycie Korony Himalajów (14
              ośmitysięczników) - w czym nie będzie pierwszy, ale nr ...naście na świecie,
              ale również o zdobycie tzw. potrójnej korony (korona Himalajów, + korona Ziemi -
              najwyższe szczyty wszystkich kontynenntów, tj. oprócz Czomolungmy, Aconcagua,
              McKinley, Kilimandżaro, Elbrus, Mt. Vinson i Carstensz Pyramid + koronka ziemi,
              czyli drugie najwyższe szczyty wszystkich kontynentów). Gdy tego dokona, będzie
              pierwszy na świecie.

aard
    • aard Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) 21.05.02, 11:23
      Brawo, brawo, brawo!!!
      Do trzech razy sztuka, Piotrze :-)))

Pozdrowienia od (nie wątpię, że całego, choć piszę w swoim imieniu) AKG.
      aard

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka