zjk7 30.12.04, 19:55 Chocby: sieradz-praga.pl Fajne zdjecia, historia Sieradza. Forum malo aktywne, ale jest. Szkoda tylko, ze nie jestem z Pragi, choc pod Stare Miasto chyba "podpadam" :-) Pozdrawiam Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keruj11 Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 03.01.05, 17:29 a może ta !!! wjam.gp7.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 26.03.05, 14:49 fajne zdjecia choc troche malo, ja mam troche na cd roznych starych i nowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
keruj11 Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 03.01.05, 17:32 a może ta!!!! wjam.gp7.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 03.01.05, 19:39 Jakoś nie mogę skojarzyć tego zdjęcia z nagłówka, z napisem "Sieradz w fotografii ..." ? Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 03.01.05, 19:59 Mi się podoba ta: osobliwosci.ids.pl/~gami/html/ Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 06.01.05, 19:22 Witam fajniejsza była strona tego samego autora pod adresem www.sieradz.nano.pl ,ale czy ktos to jeszcze widział? Teraz jestem pod wrażeniem ludzi stąd subiektyw.art.pl/ Pozdrawiam wszystkich z forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 06.01.05, 20:28 > fajniejsza była strona tego samego autora pod adresem www.sieradz.nano.pl > ale czy ktos to jeszcze widział? Teraz już nic tan nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 06.01.05, 20:45 A szkoda. Była bardzo profesjonalnie zrobiona, miła dla oka i w ogóle ... reprezentacyjna. Zamęczałam wszystkich znajomych, żeby ją podziwiali i moje miasteczko :) Ktoś bywa nawet po 18, jak miło, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 06.01.05, 21:24 > Ktoś bywa nawet po 18, jak miło, pozdrawiam. Tutaj njwięcej sie dzieje po południu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zjk7 Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 07.01.05, 07:44 Rano tez sporo sie dzieje :-) Pozdrawiam Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 07.01.05, 09:57 No nie wiem, Ja rano najczęściej śpię :D Odpowiedz Link Zgłoś
zjk7 Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 07.01.05, 11:15 To skoro juz sie jednak obudziles - to zapraszam do dyskusji. Specjalnie dla Ciebe utworze nowy watek. :-P A jaka fajna stronke o Sieradzu jeszcze znasz? Pzdr Z Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana strony ze zdjęciami 07.01.05, 19:49 na poważnie tutaj www.sieradz.friko.pl/ a tu www.fiona4.republika.pl/sieradz.html promocja czy co :D Odpowiedz Link Zgłoś
smoqs Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 10.01.05, 18:15 No ja goroco polecam sieradz-praga.pl Mozliwe ze niedlugo pojawi sie nowa, ladniejsza i bardziej funkcjonalna wersja stronki:) A forum malo aktywne bo nie ma ludzi dlatego tez goroco zachecam do dyskusji:) Poza tym jesli ktos chcialbym pomoc w tworzeniu strony to smialo piszcie na forum, kazda pomoc sie przyda, a dzieki temu moze strona bedzie czesciej akutalizowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 10.01.05, 20:08 strona jest s u p e r. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 10.01.05, 20:13 > Poza tym jesli ktos chcialbym pomoc w tworzeniu strony to smialo piszcie na > forum, kazda pomoc sie przyda, a dzieki temu moze strona bedzie czesciej > akutalizowana:) spróbuje namówić jednego, możesz podać jakiś kontakt ? Odpowiedz Link Zgłoś
raider_15 Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 10.01.05, 21:29 Witam sbi mi wspomniał o tej tematyce, sam już obesrwowałem od jakiegoś czasu poczynania wsprawie tej strony. Mianowicie widziałęm jej początki, które przedstawielś na sfd.pl ;) A wracając do temtu sam mogę pomóc jeżeli czas pozwoli i umięjętności :) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana klasztor 03.02.05, 11:44 Dla ciekawych historii S. coś o klasztorze na stronie, do której link znalazłam w księdze gości stronki Sieradz-Praga - www.festiwal.filharmonia.lodz.pl/miejsca.html I pozdrowienia dla Tomka :) Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 12.02.05, 22:20 Sieradz z lotu ptaka: www.rosiosk.lodz.pl/miasta/air-sieradz.html I jeszcze kilka fajnych fotek z naszego miasta: www.sierocinski.art.pl/sieradz/sieradz.html Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 08.03.05, 13:55 a tu dla wszystkich coś odlotowego www.terraserver.com/imagery/image_gx.asp? cpx=18.74973198&cpy=51.58655938&res=15&provider_id=340&t=pan Podziękowania dla booloo z forum Zgierza - zobaczyłam, pozazdrościłam i podkradłam..:) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 08.03.05, 13:57 ups www.terraserver.com/imagery/image_gx.asp?cpx=18.74973198&cpy=51.58655938&res=15&provider_id=340&t=pan Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 09.03.05, 15:34 ze to sieradz? woooow fajne:D Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 26.03.05, 22:33 te stronke "kupilem" swietnie wygldaja lotniska, zobaczcie lask, powidz i jeszcze inne miejscowosci Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 31.03.05, 15:57 Jeśli komuś podobały sie zdjęcia ze strony podanej przez hajdane, achciałby mieć jeszcze większą rozdzielczość to polecam program opracowany w NASA - World Wind. worldwind.arc.nasa.gov/ Program jest dość duży ok 170 MB, sporo w czasie pracy sobie też ściąga dodatkowo dlatego lepiej jest mieć w miarę szybkie łącze. A przed zainstalowaniem radzę sobie zrobić Windows Update - wymagane są biblioteki Net 1.1 i DirectX 9.0c. Jeśli ich nie będzie to zainstaluje je sam ale w wersji angielskiej. Polecam zabawa jest przednia - lepsza niż z tradycyjnym globusem :) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 31.03.05, 17:43 Nawet Wiechutki i Wiechucice są zaznaczone :) Zabawa super, ale rozdzielczość mogłabyć lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 31.03.05, 17:56 > ale rozdzielczość mogłabyć lepsza Tylko wtedy zajmowałby na dysku parę GB, i tak obrazy w zbliżeniach są "ściagane" na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 05.08.05, 19:53 www.miastosieradz.nasze.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 14.08.05, 18:26 w nawiązaniu do Siry, czyli obecnie tam mieszczącej się WSHE - mają nową stronkę, całkiem ładną graficznie w porównaniu z poprzednią www.wshe.sieradz.pl/ brakuje tam jednak jakieś promocji miasta a przynajmniej linków do stron z informacjami o S. no i do forum Sieradz :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 14.08.05, 18:40 Słaba oferta tej szkoły:( Ktoś tam studiuje? Porządna szkoła, czy szkoła krzak?? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 14.08.05, 18:44 jedno jest pewne: jak sie idzie do pracy, pracodawcy z reguly nie przyjmuja nawet dokumentow od absolwentow tej szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 14.08.05, 19:10 serio? to po co ci ludzie tam studiuja? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 14.08.05, 19:13 bo maja kase, rodzice kaza im studiowac. a im sie nie chce uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: W sprawie fajnych stronek o Sieradzu 14.08.05, 19:15 tzn nie. to jest tak jak z zaocznymi - jak ktos chce, to sie nauczy i to sporo. ale jak sie komus nie chce uczyc, to tez zostanie magistrem.. Odpowiedz Link Zgłoś