ninna 07.06.02, 09:38 Chyba pujde z nudow sprzatac w duzym pokoju :o( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grover Re: Znowu pusto 07.06.02, 09:49 Taka pogoda, ja siedzę w książkach i przyswajam wiedzę do egzaminów. W międzyczasie śpię... Grover PS. "pÓjdę" Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Znowu pusto 07.06.02, 09:52 Jak jestem znudzona, to nie mam sily przejmowac sie ortografia :oPPPPPP Zaraz ide pic kawe (niezly wykret :oPP) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Znowu pusto 07.06.02, 09:58 Ja właśnie zrobiłem sobie pyszną kawkę i robie kolejne podejście do nauki :( Grover Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Znowu pusto 07.06.02, 21:51 Moze jednak zabiore sie za gotowanie kolacji... Znowu nic sie nie dzieje. Jakies filmy ogladacie, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Znowu pusto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.06.02, 22:02 Ja sie np. ucze.....inni pewnie sie gdzies teraz bawia. Mlody Pozdr. Nina Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Znowu pusto 07.06.02, 22:24 ale na tym forum pusto! Jeszcze niedawno żeby rpzeczytac większośc postów (czyli tych mnie interesujacych) z danego dnia potrzebowałem sporo czasu, a teraz i czytam i gadam na GG i skończyłem w godzinkę...:(( Co się dzieje?? Licznik forum tez przesuwa się powoli..jakaś martwica, czy tylko krótka śpiaczka?? Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Znowu pusto 08.06.02, 15:14 może czekają na królewicza z BAJKI, żeby jakimś magicznym gestem obudził towarzystwo lub po prostu to lenistwo;-)(ale rymy, hej) Odpowiedz Link Zgłoś
starakurwa Re: Znowu pusto 08.06.02, 14:52 ninna napisał(a): > Chyba pujde z nudow sprzatac w duzym pokoju :o( Jestem z Tobą kochanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Znowu pusto 09.06.02, 09:32 :o) Macie dziwne zwyczaje. Juz przed siudma byli tu ludzie. Ale w normalnym czasie (w poldo dziesiatej) ani widu ani slychu. Myslalam, ze wpadne zanim pierwsze trzy maszyny prania sie nie skoncza. Za kilka minut musze gnac do "pralni" na wzucenie nastepnej sterty brudow. Ale to was chyba naprawde nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Znowu pusto 09.06.02, 09:38 Dlaczego tak sadzisz Ninno??:P Swoja droga- co się stało, że tu takie pustki sa od prawie tygodnia...gdzie się podziali stali forumowicze?? Wczesne wakacje?? A może walka z nałogiem?? :/ pozdrawiam serdecznie zajadajac się śniadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Znowu pusto 09.06.02, 09:39 ninna napisał(a): > Ale to was chyba naprawde nie interesuje. Ależ interesuje, bo u nas nie ma takich pralni... Grover Ps. A ostatnio bywa pustawo, bo wszyscy mają sporo pracy/nauki, przed wakacjami :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Znowu pusto 09.06.02, 11:24 W blokach czesto sa takie pralnie, umieszczone w piwnicy. My mamy taka na poltora bloku. Sa tam trzy wielkie pralki, specjalna wirowka i dwa rodzaje "suszarek". Jedna wyglada jak pralka, ale zamiast wody uzywa gorace suche powietrze (a ubrania sie w niej kreca). Druga suzarka wyglada na duza szafe i jest dla ubran, ktore nie wytrzymuja tej pierwszej. W tej drugiej wiesza sie ubrania (tak jak na sznurku) a po wlaczeniu do srodka jest wdmuchiwane gorace suche powietrze. W ciagu trzech godzin mam wszystko wyprane i wysuszone. I nie musze kupowac pralki. Zapomnialam jeszcze dodac. Jest tam jeszcze ogromna pralka do dywanow - jej trzeba pilnowac, bo do niej wpuszcza i wypuszcza sie wode manualnie. Do tego sa dwa metalowe zlewy do prania recznego gdzie jedna strona jest faldowana, by mozna ja bylo uzywac jako tarke do prania. Oprocz tego w czesci do suszenia jest magiel, deska do prasowania i zelazko (na lancuchu :o)). Oczywiscie trzeba zamawiac czas by moc miec mozliwosc uzywania pralni. Ja zrobilam to dla siebie latwo. Piore w kazda niedziele od 9-11, a suszenie mam od 10-12. I biegam z gory na dol, z dolu do gory itd z brudem w ta, z czystymi rzeczami w tamta..... Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Znowu pusto 09.06.02, 13:25 Nie wiem, co sie z wami stalo. Ale zaczyna mi to grac na nerwach.... :o( Jak tak dalej pojdzie, to znowu znikne na okolo miesiaca... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Znowu pusto 09.06.02, 13:34 Ninno!!! Ty nam nie groź:) może wszyscy sa tylko wstydza się odezwac?? (ach ta pogoda...:P) Pozdrawiam serdecznie, a może partyjka w Scrabble??:) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Znowu pusto 09.06.02, 14:18 No dobra!! Nie bede grozic. Ale pojde sprzatac w duzym pokoju (znaczy sie wycierac kurze z miejsc ktore zadziej sie sprzata, wywale kwiaty do lazienki itp...) Potem pogram sobie na komputerze... Moze zajme sie tez moja audycja. Albo tez czatem, ktory obiecalam Ukochanemu i jego klanowi w Counterstrike. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Znowu pusto IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 13:32 1. egzaminy do gimnazjum 2. egzaminy na studia 3. sesja 4. wakacje (a raczej ich planowanie) 5. ogromne porzadki po czasie "przedmaturalnym" Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Znowu pusto 09.06.02, 14:19 Ja sobie moja darowalam i wykonam ja pod koniec sierpnia (przed rozpoczeciem roku). Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Znowu pusto 09.06.02, 19:44 Wyglada na to, że teraz na forum jest tylko Kirka, HuBar i ja... a może ktoś jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Znowu pusto 09.06.02, 19:48 Nie zapominaj o Marudzie! Ale faktycznie nie wiem czemu tak się dzieje ale strasznie pustawo dziś na Forum. PS Zobaczcie na podForum KFŁ- nowy KaFeLek :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Znowu pusto 09.06.02, 19:53 No wiesz Geo, żeby o mnie zapomnieć... przecież ja jestem tu codziennie przez 8 godzin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Znowu pusto 09.06.02, 19:57 Ja o Tobie ne zapomniałem!! o pozostałych tez... po prostu za szybko wcisnałem enter;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Znowu pusto 09.06.02, 19:48 Ja też, Geo. No i Bozia, oczywiście:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Znowu pusto 09.06.02, 21:18 Hmmm.. jestem ja... z mój radar GG zarejestrował aktywność sieciową jeszcze dwóch KaFeLków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Znowu pusto IP: 195.117.14.* 11.06.02, 15:51 A mnie na tym radarze nie znajdziesz, co nie oznacza, ze mnie nie ma... :-) Niewykrywalny dla radarów aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Znowu pusto 11.06.02, 15:38 O ludzie:(( od rana tak niewiele postów przybyło, że nie wie co mam o tym myslec... Czy to przez sesje i planowanie wakacji ten zastój, czy może forumowicze poddali się i nie będa już tu zagladac??:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Znowu pusto 11.06.02, 15:49 Gdzieżby tam się poddali ;-)))))))))))))) Myślę, że sesja to bardzo prawdopodobne wytłumaczenie. Potem będą wakacje... Ale prędzej czy później forum znów nabierze tempa :-)))) A poza tym- zawsze kilka osób jest i czuwa :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Znowu pusto IP: 195.117.14.* 11.06.02, 15:50 Jako rzekłaś Tuleczko. Również pozdrawiam, aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Znowu pusto 11.06.02, 15:55 będą, będą jestem o tym przekonana.:-) Jak ktoś już wpadł tutaj (chociaż na chwilkę)...to sam wiesz, że trudno opuścić takie ciekawe towarzystwo pozdrawiam-KIRKA Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: Znowu pusto 11.06.02, 16:13 Lubie sobie Was poczytac, nawet jak jest calkiem pusto i smutno mi ze od piatku juz nie bede tu zagladac przez jakis czas :-( Pewnie jak wroce to bede po nocach siedziec i czytac zeby nadrobic zaleglosci. Pozdrawiam slonecznie :-))) urlopowa od piatku iskierka. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Znowu pusto 11.06.02, 16:22 Miłego i udanego urlopu, Iskierko. A jak wrócisz- zaglądaj do nas. Fajnie, że Ci się u nas podoba :-))) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Znowu pusto 15.06.02, 20:37 oj tak... czy wszyscy bawia się z Szytenchelmem u Reymonta?? A może sa na działkach?? (o odwyk od forum nikogo nie podejrzewam;) Ech...może wieczorem trochę się ruszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Znowu pusto 15.06.02, 20:37 Geo - już jest wieczór..... chyba że dla Ciebie wieczór to okolice północy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Znowu pusto 15.06.02, 20:40 wieczór jest dla mnie dopiero wtedy gdy zrobi się ciemno;) Hmmm....czy ta chmura nadchodzaca z północy to deszcz?? Jak fajnie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Znowu pusto IP: *.p.lodz.pl 15.06.02, 20:59 A my tez sobie popatrujemy, ale to forum dzisiaj grzeczne jakies. A w ogole jestesmy strasznie dzis pracowici. Jak nigdy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Znowu pusto 15.06.02, 21:05 Ładna pogoda, trzeba się uczyć do sesji, są ważniejsze sprawy,... i wiele innych wymówek ludzie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Znowu pusto IP: *.p.lodz.pl 15.06.02, 21:08 Nawet dla rozrywki wybralismy sie do Indonezji: volcano.und.edu/vwdocs/volc_images/southeast_asia/indonesia/ibu.html Ladne zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Znowu pusto 15.06.02, 21:45 baaaardzo pusto.. a w rmf fm.. "zróbmy więc impreze jakiej nie przeżył nikt!" Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Znowu pusto 16.06.02, 16:36 YASSSSSVOOOOOOOORIIIIIUUUUUUUUUUUUUUSSSSS!!!!! Nie śpij, bo Cię jeszcze nam ukradną ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Znowu pusto 16.06.02, 16:38 Po tym co widzę że się dzieje na podForum Sport, to raczej nie jest pusto tylko tematów ciekawych brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Znowu pusto 16.06.02, 16:44 Uważasz, że problem jakiejś tam flagi na meczu jest pasjonujący? Być może jest - ale dla ok. pięciu osób. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Znowu pusto 16.06.02, 17:11 Może, ale gdyby nie ten temat to by chyba nikt tu nie pisał. Tak się ostatnio narobiło że coś nawet jak się jest na Forum to się nie pisze, a ktoś kiedyś mi powiedział 8 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Znowu pusto IP: *.bluewin.ch 16.06.02, 17:13 Jakie pusto, jakie pusto... chlopaki sie gryza o flage, ja walcze z sygnalizacja swietlna na swiecie, ktos zaprasza do Chorwacji, a do tego mapa Pomorza jest zla. Czy Wy nie widzicie jak fajnie jest? :-)))))))))))) Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Znowu pusto 16.06.02, 17:25 HuBar - to że przebywam na forum przez 8 godzin, nie oznacza, że będę się wypowiadał na każdym podforum i w każdym wątku. Jeżeli w danej sprawie mam swoje zdanie to je wyrażam. I tyle. Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Znowu pusto 17.06.02, 17:29 No wlasnie... Odechcialo wam sie rozmow ze zlosliwa jedza?? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Znowu pusto 18.06.02, 23:07 Nie może być cały czas tłoczno! kiedyś trza wyjść na piwko, na spacer, na miłe chwilki... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Znowu pusto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.06.02, 23:11 Masz racje Hubar, no i kiedys trzeba odpoczac od nauki tak jak ja to teraz czynie ;P Pozdrowienia Mlody Odpowiedz Link Zgłoś