paenka 19.03.05, 23:30 Jak w temacie pomóżmy mu.Poniewaz pojawily sie posty iz moderator nie do konca wywiazuje sie ze swojego zadania. Co uważacie, że powinno być usunięte czy cosik innego z tym zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keruj11 Re: Pomóżmy moderatorowi 20.03.05, 00:17 paenka napisała: > Jak w temacie pomóżmy mu.Poniewaz pojawily sie posty iz moderator nie do > konca wywiazuje sie ze swojego zadania. Co uważacie, że powinno być usunięte > czy cosik innego z tym zrobione. Niczego nie usuwać , historia niech to oceni Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Pomóżmy moderatorowi 20.03.05, 08:06 np. wątek autorstwa anilek_swiety - ciekawe strony o Sieradzu. To już bylo, więc albo to przenieść tam, albo w ogole wyciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Pomóżmy moderatorowi 20.03.05, 12:37 W pierwszej kolejności - ten post. Moderator idiotą nie jest i wie co powinien robić Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Pomóżmy moderatorowi 20.03.05, 17:02 mialo Ciebie tu nie być, bądź chociaż słowny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Pomóżmy moderatorowi 20.03.05, 18:27 ja nie mam zastrzezen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Pomóżmy moderatorowi 22.03.05, 13:22 Nie wiem ale zamieszczanie fotek na forum lezy w jego gestii? Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Pomóżmy moderatorowi 22.03.05, 13:55 > Nie wiem ale zamieszczanie fotek na forum lezy w jego gestii? Niestety nie mam takich możliwości Odpowiedz Link Zgłoś