Dodaj do ulubionych

czy forum zgierz potrzebuje moderatora?

05.04.05, 22:17
nasze forum nie ma moderatora,to nawet i dobrze,
nie będzie konfliktów z moderatorem;)
niestety ma to i gorsze strony,np.
niemoznosc szybkiej w miarę reakcji na odwiedziny troli,

ciekawy jestem waszego zdania na ten temat,
moim zdaniem moderator mógłby być przydatny,
dopóki nie odbiło by mu jak naszemu byłemu

poszukiwany kandydat moim zdaniem powinien posiadać następujące cechy:
-rozsądek
-kulturę osobistą
-jakąs wiedzę na temat forum
-nie byc wyraziscie zaangazowany w ostatni konflikt

mam dwa typy:
booloo-siła spokoju:) bezkonfliktowosc,inteligencja i takt
zodiak72-kandydat z zewnątrz,bez uprzedzen,superobiektywista

(tylko którą metodą wybierzemy metodę głosowania:))
Obserwuj wątek
    • sylwiassss Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 05.04.05, 22:22
      ktoś musi niszczyć przemyślenia na temat "obiągania psowii" (czy jakoś tak).

A co do typów, to jestem zmuszona się dostosować, bo nie znam kandydatów na
      moderatorów. Mam nadzieję, że szczęśliwy zwycięzca nie będzie tak bardzo czepliwy.
      • zgierzak tak 15.04.05, 03:00
        Moderator jest potrzebny. Zaczyna sie burdel robić.
    • senior_ezg Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 05.04.05, 22:27
      myśle że osoba bolo
      bedzie korzystna dla tego forum napisał najwięcej

-----
      z powazaniem
      senior

• border_zgierz Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 05.04.05, 22:46
      nie mam nic przeciwko zodiakowi
      ale głosuje na Booloo.
    • sylwiassss Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 05.04.05, 23:00
      A czy kandydaci to w ogóle wiedza o tych głosowaniach?
      I tylko żeby nie było, że ktoś, coś, po coś, za czyimiś plecami itd. itp.
      • leslaw_m Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 05.04.05, 23:25
        > A czy kandydaci to w ogóle wiedza o tych głosowaniach?
        kandydaci to wszyscy uczestnicy forum,

> I tylko żeby nie było, że ktoś, coś, po coś, za czyimiś plecami itd. itp.
        rzuciłem dwoma nickami,które wg mnie nadają się na tą funkcję,ale przecież
        pod pistoletem nikogo nie zmusimy do objęcia urzędu:P

a w ogóle to zasadnicze było pytanie,czy moderator jest potrzebny,
        wyrwziłem swoją opinię i przedstawiłem swoje typy,zeby nie zostało to
        odebrane,ze winduję na stanowisko jedną z tych dwu osób,
        kanddatów moze byc tyle ile osób na forum

• jestem.zajebista Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 06.04.05, 10:20
      booloo- fajny chlopak, znam go z widzenia :) będzie dobrze wyglądał na plakacie
      wyborczym :D
      podoba mi sie to, ze w ogole olewa ostatnio te niefajna "dyskusje", ktora do
      niczego nie prowadzi
      • booloo Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 06.04.05, 21:45
        o proszę jaka niespodzianka,
        tyle miłych słów:)dziękuje

ale co powiecie na Bordera?? w końcu to on ściągnał najwięcej ludzi na nasze
        forum, poza tym jako ostatnio opozycja do sharkiego mógłby przekonać go do
        swoich racji...

co Wy na to??
        • sylwiassss Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 06.04.05, 21:59
          Ochooo, zaczyna się mała spychoterapia :D:D:D:D
          • booloo Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 06.04.05, 22:05
            to nie jest spychoterapia,

po prostu trzeba dojść do najlepszego rozwiązania,

poza tym z tego co wiem to moderatorów może być 2 a nawet 3
        • leslaw_m Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 06.04.05, 22:01
          jest więc trzeci kandydat

macie pomysł na kryteria do praw wyborczych?
          • agretop Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 08.04.05, 03:50
            - staż na forum? np >1 rok?
            - ilość postów? np >50 (>100) w ciągu ostatniego roku?
            - zamieszkanie lub urodzenie w zgierzu (ciekawe kto to zweryfikuje;-) )
            kryterium treści postu (żelowe paznokcie :-], kto zrobi psowi, itp) jako zbyt
            subiektywne chyba odpada.

kandydatami uczyniłbym automatycznie np. 5 pierwszych osób z listy (wg
            kryteriów), oczywiście za ich spontaniczną akceptacją ;-)

chyba wiem na kogo oddam głos:

na siebie ;-)
            • aguti Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 08.04.05, 21:11
              Proponuję żeby dotychczasowy moderator,
              opisał w krótce co trzeba zrobić żeby zostać nowym moderatorem.

Pozwoli to ewentualnym kandydatom na podjęcie decyzji.
              • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 08.04.05, 21:21
                Eeee to do mnie?
                No tseba napisać maila do "prywatyzacji" ładnego, zgrabnego i piknego coby doli
                wom panocki modercaje. hej!
                • leslaw_m Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 08.04.05, 23:00
                  no ale fajnie by było,gdyby taki moderator miał jakąś społeczną legitymizację;)
                  dlatego ludziska głosujcie
                  na razie frekwencja słaba

booloo -3 głosy
                  border -1
                  agretop-1;)

ps.do sharky
                  w związku z ostatnimi wydarzeniami i kilkudniowymi przemysleniami,
                  proponuję pakt o nieagresji,
                  nie jestes moderatorem juz,cokolwiek napiszesz to
                  twoje prywatne zdanie ,a nie narzucanie woli innym,
                  nie mam o co drzec kotów dalej.
                  pozdrawiam
                  • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 08.04.05, 23:49
                    A damy sobie buzi? Bo jak nie to pakt o nieagresji odrzucam :D
                    • leslaw_m Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 09.04.05, 22:53
                      tu chodzi o nieagresję a nie lizanie po dupach,
                      z drugiej strony nie mogę wszystkiego postrzegać poprzez nieagresję,
                      jesli się nie zgadzam piszę o tym.
                      po prostu nie odbierajmy od tej chwili odmiennego zdania jeko atak na osobę.

ps.jestes dosc kontrowersyjnym gosciem,masz inne od wszystkich poczucie humoru,
                      więc nie gniewaj się na ludzi jesli odbierają cos inaczej niz bys chciał.
                      co do paktu to myslę ,ze wirtualna piątka zwana rąsią styknie na razie
                      • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 11.04.05, 02:33
                        Git, przybij ziom :D
                        A co do poczucia humoru to eeeej, wy naprawdę mnie nie rozumiecie?
                        Jestem smutny...baardzo smutny..... :(

:P
                  • agretop Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 09.04.05, 10:02
                    ehhh... szkoda że nie mamy już czasów, gdy rozentuzjazmowany tłum, uzbrojony w
                    papierowe flagi i naręcza kwiatów wiwatował:

... LESŁAW! LESŁAW! LESŁAW!... ;-)

lesławie... niniejszym dziękuję za umieszczenie mnie w tak zaszczytnym gronie
                    kandydatów :) bardzo jestem ciekaw, któż tak spontanicznie zdecydował się oddać
                    na mnie swój głos ;)

swój głos oddaję na pana B. nie wiem jeszcze którego ;) czekam aż przedstawią
                    swój plan działań. no i oczywiśie na to, który mi więcej zapłaci :]
                    • leslaw_m Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 09.04.05, 22:57
                      bardzo jestem ciekaw, któż tak spontanicznie zdecydował się oddać
                      >
                      > na mnie swój głos ;)

nie mogę powiedziec, glosowanie jest bardziej tajne od konklawe;)
                      ale myslę ,ze głos został oddany z głebi duszy:P
                • aguti Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 08.04.05, 23:34
                  Dzięki za informację.

Wybieram wersję duetu B&B,
                  booloo i border
    • ebusia_fam_fatal ja sie zglosze na Waszego moderatora!!! :) 09.04.05, 01:38
      przynajmniej dopoki nie znajdzie sie ktos konkretny ;) wtedy oddam wladze ;)
      nie bede jej juz "trzymac" :)

co Wy na to? :>
      • zodiak72 Re: ja sie zglosze na Waszego moderatora!!! :) 09.04.05, 07:59
        Milo mi, że zostałem wymieniony jako kandydat do moderowania zgierskiego forum,
        dziekuję za zaufanie. Myśle jednak, że powinien być to ktoś ze Zgierza oraz
        ktoś, kto więcej niż ja się udzielał na tym forum. Ja nadaję z Sieradza, nie
        znam problemów Waszego miasta (jedynie z forum), ani nie znam nikogo z Was
        osobiście.
        Dlatego też nie oddam na nikogo głosu. Zgierzanie muszą sami z siebie wybrać
        moderatora, tak uważam. Ale: gdybym byl ze Zgierza, postawiłbym na booloo.
    • calvinklain Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 09.04.05, 15:18
      moderator jest potrzebny
      głosuje na bolloo
      rozmawiałem z borderem
      jest tego samego zdania
      a jesli chodzi o bordera jako moderatora
      to odpada
      mówi że moderator muśi byc bezstronny
      a tu co konflikt
      to border po jednej ze stron
      ----
      calvi
      • leslaw_m to nie konklawe,co z tym moderatorem? 14.04.05, 01:09
        jesteśmy juz z tydzien bez opieki i myslę sobie,ze
        może jest on niepotrzebny?
        czy brak wpisów należy uznać,za fakt,ze reszcie to wisi?

poki co myslę ze głosowanie powyzej 2 tygodni będzie dziwnie wyglądało,
        brakuje głosów chocby sylwissss,more words,48 max,i paru innych,
        a no i sharka rzecz jasna

wyniki na dziś:
        booloo-6
        border-2
        agretop-1
        ebusia-1

• wiedzminin Re: to nie konklawe,co z tym moderatorem? 14.04.05, 01:13
          szkoda że border zapowiedział odejscie
          chyba ze naprawde odchodzi
          [niewierze]
          ja bym zagłosował na niego
          ma charakter.

----
          wiara czyni cuda
    • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 09:29
      Ja się bałem odzywac w tym temacie żeby nie być powtónie zlinczowanym (a plecy
      mi jeszcze od ostatniego linczu nie odżyły :P)
      Co do odejścia bordera - to pewnie taki myk psychologiczno - polityczny :P Jak
      się zdecyduje zostać to każdemu serduszko skruszeje i będą na niego głosować :D
      Heheheheh
      Niom :D
      • calvinklain Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 11:30
        rekin chyba nie czytasz wczesniejszych postów
        border nie kandyduje
        jak on odejdzie to ja chyba tez

---
        calvi
        • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 11:34
          Hahaha a to co? Zbiorowy samo-mord forumowy? To wy to chyba z jakiejś sekty
          jesteście :D
          • calvinklain Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 12:41
            a z kim mam pisac
            moze z tobą??? hahahaha
            nie rosmieszaj mnie rekin

-------
            calvi
            • sh4rky [...] 14.04.05, 13:01
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • zodiak72 Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 13:51
                Nie wiem, kto i z jakiej przyczyny zrobił akurat Ciebie moderatorem. Poprzedni
                post świadczy o Twoim chamstwie. A z chamstwem jest jak z sianem, zawsze wyłazi
                z gumiaków, hehe;-)))

Naprawdę nie umiesz wyrażać swoich wiekopomnych przemyśleń w normalny sposób?
                Nie przyszlo Ci do głowy, ze prostackim slownictwem obrażasz nie tylko adresata
                swej gadki, ale też postronnych czytaczy tego forum?
                • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 14:45
                  no naprawdę straszne, zodiak - kolejny dupowłaz? czy czepiasz się mnie po prostu
                  z nudów? zauważ że to nie ja zacząłem nasiadywanie, a dlaczego "chamski" post?
                  (panie święty-nigdy-nie-klnący-człowieku) bo czasami człowiek nie wytrzymuje i
                  jak widzi panoszącą się głupote ludzką to musi dać upust.
                  • zodiak72 Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 15:59
                    Nikomu w dupę nie wchodzę, ale skoro wspominasz o tej metodzie, to musialeś ją
                    nie raz stosować;-)))) Zacząłeś być od pewnego czasu chamski, przedtem
                    czepialem się czego innego u Ciebie. Piszesz w sposób obrażliwy, chamski i
                    prostacki ostatnio - i będę się tego czepiał. Nie musisz w taki sposob wyrażać
                    się, byśmy Cie zrozumieli. 'Musisz dawac upust'? G***o musisz! Hamuj swoje
                    emocje, bo oryginalny zbytnio w tym nie jesteś - widziałem lepszych;-)
                    • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 20:19
                      Fa fa fascynujące naprawdę, a mi to lotto co ty do mnie rozmawiasz :D
                      • zodiak72 Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 20:34
                        Rozczarowałeś mnie ostatnią wypowiedzią;-) Liczyłem na więcej elokwencji;-) Bo
                        wiesz, synku - ja lubię takie słowne szermierki. To uczy. Rekinie - więcej
                        giętkości i celności jezykowej! Tego oczekuję po Tobie;-) Podpuszczanie Ciebie
                        do dalszej dyskusji sprawia mi frajdę! hehe;-)
                        • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 20:51
                          OK w takim razie:
                          Co ty sobie myślisz że jestem jakimś pomiotem? Że możesz do mnie rozmawiać jak
                          do swojej bitch? Turlaj dropsa odemnie! Peace off!

Hmm nie nie podoba mi się to, nie było z głębi duszy... :D
                          • zodiak72 Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 23:06
                            sh4rky napisał:

> OK w takim razie:
                            > Co ty sobie myślisz że jestem jakimś pomiotem?

Przed 'że' stawia się przecinek;-) Gdybym myślał, że jesteś pomiotem,
                            obraziłbym wszystkie pomioty, hehe;-) Słownictwo oraz sposób dowalania ludziom
                            powoduje, iż raczej widzę Cię pośród plebsu, chamów, czy jak tam zwał;-))
                            Pomioty to już wyższy poziom, synu;-)

Że możesz do mnie rozmawiać jak
                            > do swojej bitch?

Ja z Tobą nie rozmawiam, ja do Ciebie mówię, a Ty (jako cham) słuchasz mnie, bo
                            taka Twoja rola i pozycja, hehehe ;-)))

Turlaj dropsa odemnie! Peace off!
                            >
                            'Ode mnie' - pisze się oddzielnie. Tylko tyle?? Oczekiwałem naprawdę czegoś
                            dosadniejszego;-) Jak od prawdziwego drapieżcy-rekina;-)

Sharky - pamiętaj, liczę na Ciebie, nie rozczaruj mnie jutro - tak, jak dziś.
                            Bo wiesz - w zasadzie odłożylem już wszystkie wlasne sprawy na bok z Twego
                            powodu;-) Obmyślam przy klawiaturze już naszą dyskusję na przyszłość;-) Dziś
                            np. caly dzien poswięcilem na odświeżanie forum zgierskiego w nadziei zapisania
                            sobie w notatniku jakiegoś oryginalnej pointy rekina - a tu rozczarowanie;-(
                            Nie rób mi tego jutro, synu. Nie zawiedź Ojca Zodiaka, hehehehe ;-)))))))

PS - Zaliczyłem już wiele forów, ale daaawno nie mialem takiego ubawu, jak z
                            Ciebie ;-))))))))))
                            • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 23:19
                              Rozczaruje Cie - nie chce mi się po prostu z takim debilem jak ty gadać... więc
                              po prostu sobie odpuszczam hehehe ot co :)
                              • harry_76 Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 14.04.05, 23:23
                                Spierdalaj
                              • leslaw_m Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 15.04.05, 16:00
                                ile jeszcze samobójczych bramek jestes w stanie sobie strzelic?
                                twój luz trwał niezwykle krótko...
                                masz niewyparzony język i nie chodzi o to ,ze wszyscy inni
                                nie przeklinają,tylko nie każdy robi to na forum,czy w autobusie,

w dodatku dajesz się podpuszczać jak małe dziecko,
                                i w ogóle przewidywalny jesteś...

plecy cię bolą od razów z czasów moderacji,
                                ale nie wyciągasz zadnych wniosków...

p.s.zyczę sukcesów w przyszłosci
                                na razie to totalna porażka
                                • zodiak72 Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 15.04.05, 16:28
                                  Napisalem maila do: forum.abuse@gazeta.pl, w którym krótko przedstawiłem
                                  wyczyny słowne sh4rkyego, z podaniem linków do jego wypowiedzi, w których
                                  przeholował z 'mięsem' - z prośbą o interwencję przewidzianą regulaminem.
                                  Zobaczymy, czy zareagują.

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że moje wypowiedzi też naruszyły regulamin, bo
                                  pewnie da sie je zakwalifikować jako szyderstwa (czasem nie mogę się
                                  powstrzymać;-)). Licze się więc z tym, że moje wypowiedzi też mogą zostać
                                  wykasowane.
                                  • leslaw_m Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 15.04.05, 16:50
                                    no ale sharky juz nie jest moderatorem zgierskiego forum?
                                    a jakie inne konsekwencje mogą go spotkać?
                                    z tego co wiem na forum gazeta nie ma banów
                                    zresztą uważam,ze to dobrze,
                                    nie ma miejsca do naduzyc dodatkowych
                                    • zodiak72 Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 15.04.05, 17:07
                                      Nie ma znaczenia, czy jest moderatorem, czy nie. Konsekwencje są trojakie:
                                      -skasowanie niektórych jego wypowiedzi (tych najbardziej wulgarnych),
                                      -skasowanie *wszystkich* jego wypowiedzi z okresu, gdy 'rzucał mięsem',
                                      -blokada IP, czyli ban - też jest możliwa (Agora czasem to stosuje!)
                                      • sh4rky Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 15.04.05, 19:00
                                        Czy to znaczy, że już mnie nie lubicie? (YEAH! ;) )
                                        To bardzo ciekawe że drzazgę w moim oku widzicie a belki (bynajmniej nie Marka
                                        :D ) w swoich nie...
                                        • leslaw_m Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 15.04.05, 21:32
                                          tu nie chodzi o sympatię,
                                          mozna nie lubic kogos zbytnio,ale jednak zachowywać pewien dystans,
                                          po przez kulturę swoich wypowiedzi,
                                          nie mówię ,ze jestem swięty,bo kiedy sam siebie czytam,jak ci tłumaczę
                                          oczywiste rzeczy,to momentami sam siebie nie trawię.

po prostu nic do ciebie nie dociera i albo masz psychikę dziecka,
                                          albo jesteś hiperinteligentnym cynikiem,
                                          który postanowił zamienić to forum w nieustający potok błota,
                                          (cynicznym po dwakroć w sytuacji kiedy większosc ludzi,
                                          wskutek dziwnego splotu okolicznosci,po prostu wzajemnych
                                          obelg nie potrzebuje i nie akceptuje.)
                                          tylko po co?
                                          jesli po to aby bardziej rozruszac forum na swojej stronie ,to
                                          wiedz ,ze ma to krótkie nogi i szybko obróci przeciw tobie.

p.s.
                                          nie oczekiwałes chyba,ze po porzedniej awanturze
                                          wszyscy po prostu nagle ci ją zapomną.
                                          raczej powoli należało odbudowywać swoją osobę tutaj,
                                          (szczególnie ,ze własciwie do konca nie doswiadczyłes nieco krytyczniejszej
                                          samooceny)
                                          pozdro

• zodiak72 Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 15.04.05, 21:49
                                            Leslaw - czy też widzisz, jaki on jest niekonsekwentny? Czy tylko ja to
                                            dostrzegam? Wczoraj wieczorem napisał, że kończy dyskusję - a teraz, przecząc
                                            własnym slowom - nadal to kontynuuje;-) Jest naprawdę niewiele cech u ludzi,
                                            których nie trawię - na pewno jest to niekonsekwencja, szczególnie u faceta.
                                            Taki gość jest z góry przegrany i tak jest właśnie z nim. Widziałeś regulamin
                                            forum na jego stronie? Facet przypomina mi pedanta, sądząc po tym, ilu rzeczy w
                                            tym regulaminie zabronił;-) Nie dziwota, że ma raptem 20 osob z liczba postów
                                            powyżej 10;-) Nie znam faceta, ale z dużą dozą prawdopodobieństwa twierdzę, że
                                            on nie ma żony, ani dzieci.

Ale do rzeczy: w regulaminie tym (zresztą skopiowanym) wyraźnie pisze on, że
                                            zabrania obrażania innych na forum. Podczas, gdy tutaj robi to notorycznie.
                                            Korci mnie, żeby zamieścić na jego forum skopiowane jego niektore co
                                            dosadniejsze wypowiedzi stąd - by tam trochę zamieszać i pokazać tym
                                            cukierkowiczom (jak to on tutaj nazywa: dupowłażenie) inne oblicze Pana
                                            Wielkiego Admina;-)
                                            • leslaw_m Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 15.04.05, 23:06
                                              dorobisz się bana i po co ci to;)
                                              sharky przecież tu robi to czego u siebie nie toleruje hihi
                                              on występuje w dwóch osobach dr jekyl i ...

ale wiesz co wycieczki osobiste to juz są,
                                              nie schodzmy do tego poziomu ,który sami krytykujemy

mi w gruncie rzeczy szkoda tego goscia,
                                              jego portal jest spoko(oprócz idiotycznego napompowanego tematycznie,oraz
                                              pełnego zakazów forum)i naprawdę nie znajduję wytłumaczenia dlaczego ma tak
                                              psyche skrzywioną
                                              • sh4rky Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 15.04.05, 23:17
                                                ban me my master! :D
                                                mr hyde?

no tak racja :D jeszcze focha strzele :P

mi też, taki był spokojny, dzień dobry zawsze powiedział, wodę spuścił.... :D no
                                                rotfl :D
                                                idiotyczne i napompowane tematycznie forum..a to ciekawe, jakby tak sprecyzować
                                                to o co chodzić bo kali nie rozumieć?

życie, chłopcze, życie....i wietnam :D
                                                • leslaw_m Re: Powiadomiłem administratora forum gazeta.pl 16.04.05, 00:18
                                                  nie idiotyczne i napompowane,ale idotycznie napompowane moim zdaniem.
                                                  to znaczy występuje w zbyt wielu kategoriach,bez sensu tworzyc ilestam
                                                  kategorii dla dwu wpisów

nie pisz po pijaku!
              • zodiak72 post sh4rkyego został usunięty - zwróćcie uwagę 16.04.05, 08:14
                W sumie nie spodziewałem się aż tak szybkiej reakcji admina. Dzięki!
    • sh4rky Re: czy forum zgierz potrzebuje moderatora? 15.04.05, 22:54
      To zdecydujcie się - lubicie mnie czy nie? :D
      Przeszkadza wam moja strona? Nakrzyczcie na mnie, może wam ulży heheh.
      Otwórzcie oczy - takie regulaminy (aaaalbo i bardziej rygorystyczne) ma
      większość szanujących się stron z forum. To że tu jest burdel, samowolka i
      totalna anarchia to nie znaczy że wszędzie tak jest.
      Pong.
      • zodiak72 Re: kilka uwag odnośnie forum sh4arkyego 16.04.05, 09:31
        To, czy Ciebie lubimy, czy nie - nie ma w ogóle znaczenia. Masz kłopoty z
        rozumieniem tekstu pisanego, nie rozumiesz - co się pisze? Ja nie trawię u
        Ciebie cech, które sam tutaj zaprezentowałeś w swych postach. Podkreslam -
        pewnych cech, bo nie znam Cię osobiście i nie mogę wiedzieć, czy Cie lubie.

No i znowu spaczona interpretacja. Ktoś tu pisal, że mu przeszkadza Twoja
        strona? Psychiatra by to nazwał ' złą projekcją rzeczywistości';-) Właśnie - to
        jest kolejna rzecz, której nie cierpię: doszukiwanie się podtekstów.

Ja na Ciebie nie krzyczę. Szkoda mi Ciebie, bo tu na tym forum zrobiłeś z
        siebie chamskiego, żałosnego i niedojrzałego emocjonalnie frustrata.
        Podkreślam: sam z siebie zrobileś.

Oczy mam otwarte. Na forum, gdzie jestem moderatorem, jest zarejestrowanych ok.
        1000 osób, z codzienną liczbą postow 15. I wierz mi synu, nie ma tam burdelu,
        wulgaryzmów, interwencji moderatora, gdy jakaś laska coś napisala w nie tym
        forum, co Pan Admin sobie życzy;-) Forów jest tam 6, a nie 20;-) I regulamin
        też jest! Ale nie ma w nim takich bzdur, jak punkty:

I.5 - po kiego grzyba zabraniasz tego ludziom? Wystarczyło założyć ograniczenie
        wielkości pliku w skrypcie i nie musialbyś tracić 4 linijek tekstu w
        regulaminie;-)

to samo I.6 i I.7 - to brzmi tak, jakby ludzie tam na tej stronie na wyścigi
        bili się o te avatary;-) Czlowieku - nie ta ilość użytkowników;-)

I.9 - jak to się ma do Twoich wulgarnych wypowiedzi tutaj? Albo się trzymasz
        czegoś, co sam stworzyleś, albo masz to gdzieś. I wtedy nie podpierasz się
        regulaminem, gdy Ci to wygodne;-)

II.4 - zejdz na ziemię człowieku. Nawaliłeś 20 podforów u siebie, jakby Zgierz
        był metropolią wielkości Warszawy - i chcesz, by każdy, zanim napisze post,
        sprawdzał te 20 forow w poszukiwniu PODOBNEGO tematycznie postu?? By czasem nie
        zlamać Regulaminu? Współczuję forumowiczom, hehe;-)

II.5 II.6 - jak wyżej

II.8 - ortografia. Sam lamiesz zasady interpunkcji, więc po co ten punkt?

II.13 - tu już muszę zacytować, bo mnie to rozłożyło ze smiechu:
        'Jeśli jakiś użytkownik napisze tzw. "głupiego posta" lub założy "głupi wątek" -
        zabrania sie komentuowania tego na forum. Twoim obowiązkiem jest powiadomienie
        poprzez PW administratora lub moderatorów o zaistnieniu takiego faktu'

Wyrazy współczucia dla forumowiczów, jak i dla ślęczących przy kompach i
        śledzących wątki adminów;-))) A co mi grozi, jesli nie powiadomię??;-)
        Przypomina mi to czasy Stalina, wtedy też byly paragrafy za NIE POWIADOMIENIE;-
        ))

Reasumując - połowę z tych punktów bym wywalił. Reszta jest sensowna. Stronę
        zrobiłeś/liście calkiem fajną i do rzeczy. Ale ilość podforów jest bezeensowna,
        zresztą po pół roku istnienia chyba sam to widzisz juz. Na 3/4 forów ilość
        wątków nie przekroczyła magicznej CYFRY 5;-) Co daje ilość - 1 temat na
        miesiąc. Powtarzam - strona informacyjna jest fajna, wiem ile czasu zajmuje
        stworzenie takiej, bo sam mam wlasną stronkę - ale Forum dyskusyjne zrobiłeś
        rozwleczone jak guma od majtek, to samo regulamin - którego sam nie
        przestrzegasz zresztą.
        • sh4rky Re: kilka uwag odnośnie forum sh4arkyego 16.04.05, 23:12
          Heh tamten regulami przestrzegam, ale tego tutaj nie bo i tak go każdy olewa
          więc czemu mam się wyróżniać? :P

A może chciałem z siebie zrobić chamskiego, żałosnego i niedojrzałego
          emocjonalnie frustrata? Tak żeby było kolorowo, żebyście mieli się na kim
          wyżywać i z kogo pośmiać. Tak, właśnie tak, albo i nie...
        • zgierzak Re: kilka uwag odnośnie forum sh4arkyego 17.04.05, 01:56
          ok, wszystko ok, czepiamy się głupot a przepływają poważne sprawy. Do k. nędzy
          nie ma w Zgierzu innych kłopotów? Walmy "regulaminy" i inne takie a zajmijmy się
          konkretami.
          • sh4rky Re: kilka uwag odnośnie forum sh4arkyego 17.04.05, 13:25
            Dobrze godo, piwa mu! :D
    • calvinklain nie ma co przedłużac 19.04.05, 02:29
      lesław z boolem

piszcie do administratora
      niech da wam moderacje
      nie ma na co czekac
      widzicie co jest
      zaraz bedzie wielka kicha
      jak nie wy to nikt.

-----