wiedzminin Re: Zgierz Osiedle 650 21.04.05, 23:21 a co tam słychac na hamburgu. pisali o was nawet na sieradzu hehehe --- wiaara czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Zgierz Osiedle 650 21.04.05, 23:32 na hamburgu króluje ostatnio takie wiekowe pierdzące porshe wydaje dzwięk jak z urwanego kolektora odbiję tez pytanie :jak ma się sieradzki trójkąt bermudzki Odpowiedz Link Zgłoś
b_bart Zgierz Osiedle 650 TBS 22.04.05, 16:28 a w tbs afera nie ma prezesa lokatorzy nic nie moga zrobic miasto wszystko blokuje. ciekawa sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
senior_ezg Re: Zgierz Osiedle 650 TBS 24.04.05, 04:39 własnie tez cos mi sie obiło o uszy że w tamtym tygodniu było zebranie i cos tam cos. Jesli mozna p. b_bart prosimy o więcej szczegułów ---- z poważaniem senior Odpowiedz Link Zgłoś
senior_ezg Re: Zgierz Osiedle 650 TBS 28.05.05, 16:57 czytaliscie gazetke "bez cenzury" tam jest troszke szczegułów na temat tbs i walki jaka sie toczy z miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Zgierz Osiedle 650 TBS 28.05.05, 23:38 Czy można gdzieś to w sieci znaleźć czy tylko w papierowej formie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: Zgierz Osiedle 650 Hermes 23.04.05, 10:41 Ja nie wiem jak ten Hermes tak długo prosperuje. Tłumów to tam nigdy nie ma. Od lat nie spotkałam w tym sklepie więcej niż 2 osób. Ekspedientki są chyba z innej epoki. Ruszają się tak powolnie, zero dzień dobry, proszę, dziękuję- nic z tych rzeczy. Normalnie jakby olewały tych ostatnich klientów, którzy jeszcze tam czasem przychodzą i były na nich złe że muszą ruszyć dupę i przyjśc z zaplecza na kasę. Nie będę tam więcej kupowała! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Zgierz Osiedle 650 Hermes 23.04.05, 22:46 widocznie ma solidną bazę i nadbudowę... Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Zgierz Osiedle 650 Hermes 25.04.05, 16:07 hehe, ja sie zawsze zastanawiam jak tak dlugo sie utrzymuje sklep po skosie od liderszajsa - calodobowy mak chyba... a hermes... wiesz, tu jest o tyle inaczej ze to sklep Zgody - jeden z wielu i tam jeden na drugi pewnie zarabia... Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz czy autobus już jeżdzi 15.05.05, 22:58 czy autobus już jeżdzi nową droga -czy czekaja na koniec gwarancji na wytrzymałosc drogi Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: czy autobus już jeżdzi 15.05.05, 23:59 od 1 czerwca maja puscic tamtedy nasze autobusy. Teraz nową trasę przeciera tylko WAMAD. Gdy nie uzbiera odpowiedniej ilości pasażerów na staffa, tuwima i gałczyńskiego zawraca parzęczewską na petlę i próbuje szczęścia od nowa buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
calvinklain Re: czy autobus już jeżdzi 16.05.05, 00:44 ta ta a miało byc od 1 maja tylko cos tam cos a tym wamadem dobre. hahahah --- calvi Odpowiedz Link Zgłoś