Dodaj do ulubionych

Skad nasze nicki ??

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:33
jestem taka szara miejska mysza,chociaz jak kazda mysza lubie czasami
przystroic sie w kolorowe piorka ale to bardzo rzadko.preferuje kolory
neutralne i stad ta mysza a poniewaz mysz bylo kilka to ta koncowka taka :)))
mian to wymyslilam sobie skrot od Damiana_trafilam ?
kuki bo lubi zagladac do nas od czasu do czasu
zelgoszcz-absolutna tajemnica :))
fuj ale jestem ciekawska co ?
pozdrowionka.
Obserwuj wątek
    • Gość: mian Re: Skad nasze nicki ?? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 16:55
      Przykro mi nie trafiłaś ;-))) Jestem niestety mało oryginalny , mian to
      pierwsze litery mego imienia i nazwiska ;-)))) Kiedys mialem wiecej nicków
      jeden tutaj chybanawe występuje , choleryk ;-)))) Ale człowiek sie zmienia ,
      spokojnieje , wiec i czas na nicka przyszedł ;-)))

pzdr
      mian
      • zelgoszcz Re: Skad nasze nicki ?? 27.06.02, 17:30
        ZELGOSZCZ
        Gmina: Strykow
        Powiat: Zgierski
        Woj: Lodzkie
        • Gość: mysza Re: Skad nasze nicki ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 23:22
          a to nidaleko ,zelgoszcza (chyba dobrze?)nie znam ale strykow to zna juz cala
          polska wiadomo najwiekszy bazar ptaka o ile sie nie myle :))czyli jestes
          lokalnym patriota i to bardzo cenie w dzisiejszych czasach kiedy wszystko i
          wszyscy sie "mieszaja"milo pomyslec ze ktos trwa i chce byc w miejscu ktore
          chyba lubi sadzac po nicku pozdrowionka:))
          • zelgoszcz Re: Skad nasze nicki ?? 28.06.02, 09:15
            Gość portalu: mysza napisał(a):

> a to nidaleko ,zelgoszcza (chyba dobrze?)nie znam ale strykow to zna juz cala
            > polska wiadomo najwiekszy bazar ptaka o ile sie nie myle :))czyli jestes
            > lokalnym patriota i to bardzo cenie w dzisiejszych czasach kiedy wszystko i
            > wszyscy sie "mieszaja"milo pomyslec ze ktos trwa i chce byc w miejscu ktore
            > chyba lubi sadzac po nicku pozdrowionka:))

Dziekuje za pozdrowionka, ktore oczywiscie rownie serdecznie odwzajemniam.
            Wszystko sie zgadza z wyjatkiem, niestety, "trwania".
            Mianowicie od 20 lat mieszkam w Niemczech. Ale miejsca z ktorego sie wywodze
            nigdy nie zapomnialem i przynajmniej moim nickiem skladam mu hold. Ale tesknic to
            ja tesknie i to bardzo. Uczucie to najbardziej oddaje niemieckie
            okreslenie "Heimweh" - "bol tesknoty za domem rodzinnym" -.

• Gość: mian Re: Skad nasze nicki ?? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 17:39
            Gość portalu: mysza napisał(a):

> a to nidaleko ,zelgoszcza (chyba dobrze?)nie znam ale strykow to zna juz cala
            > polska wiadomo najwiekszy bazar ptaka o ile sie nie myle :))czyli jestes
            > lokalnym patriota i to bardzo cenie w dzisiejszych czasach kiedy wszystko i
            > wszyscy sie "mieszaja"milo pomyslec ze ktos trwa i chce byc w miejscu ktore
            > chyba lubi sadzac po nicku pozdrowionka:))

Wybacz ze poprawie , ale chyba ci sie Stryków z Rzgowem pomylił . W Rzgowie jest
            Centrum Ptaka , aa Stryków znany jest najwyżej z Wyścigów Motocrossowych . A
            Zelgoszcz , czyz to nie jest miejscowosc leżąca przy trasie Stryków Zgierz ,
            blisko Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich ? Piekne są tam tereny ;-)))))
      • Gość: mysza Re: Skad nasze nicki ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 23:23
        Gość portalu: mian napisał(a):

> Przykro mi nie trafiłaś ;-))) Jestem niestety mało oryginalny , mian to
        > pierwsze litery mego imienia i nazwiska ;-)))) Kiedys mialem wiecej nicków
        > jeden tutaj chybanawe występuje , choleryk ;-)))) Ale człowiek sie zmienia ,
        > spokojnieje , wiec i czas na nicka przyszedł ;-)))
        >
        > pzdr
        > mian

mian ty i choleryk to faktycznie blad dobrze ze zmieniles :)))
        • _kuki_ Re: Skad nasze nicki ?? 28.06.02, 03:04
          skad?
          najpierw esteban, potem chinczyk, nastepnie kuki i kuki przetrwal:-)
        • Gość: mian Re: Skad nasze nicki ?? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 17:40
          Ja nie choleryk ? Wiesz jka to jest , cicha woda brzegi rwie . ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka