big_news 08.07.05, 11:24 Tak jak w tytule: czy uważacie Państwo, że Włodek Komusiewicz to najlepszy z możliwych człowiek na Urząd Prezydenta? Co sprawia, że pan Włodek ma takie dobre notowania? Pytam całkowicie niezobowiązująco;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 08.07.05, 11:36 ano to sprawia że Włodzimierz to zacne imie i zacni poprzednicy - choćby Iljicz Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 08.07.05, 11:39 Ano tak. Był też Włodek Lubański. To rzeczywiście za nim przemawia;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 08.07.05, 11:40 nie pytaj czy jest dorbym kandydatem na Prezia, bo mu to uwłacza, ja bym go szykował naStolice Apostolską - wyobrażasz sobie: Włodzimierz I, jak to brzmi dumnie! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 08.07.05, 11:48 W tej sytuacji Włodzimierz Czrzasty brzmi jeszcze bardziej przekonująco. A może się mylę? Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 08.07.05, 11:49 Czarzasty miało być oczywiście. To ze wzruszenia ręka mi zadrżała. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 08.07.05, 12:00 ze wzruszenia na samą myśl. tak myslę że mogliby sprawować ta funkcję rotacyjnie. Lub Czarzasty by został np. Papieżową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko żenada IP: *.toya.net.pl 08.07.05, 12:06 To forum nie jest od politykowania - ono dotyczy spraw miasta. Jeśli koniecznie pragniesz żartować sobie z jakichś tam kandydatów na prezydenta, rób to gdzie indziej. Mnie twoje poglądy polityczne nie obchodzą. Nie zależy mi też o kim piszesz. Ale brak kultury i wprowadzanie na forum głupich wątków dotyczy nas wszystkich. Chcesz chyba sprowadzić to forum na psy, by wyglądało tak jak fora na Onecie. Mam nadzieję jednak, że jest tu jakiś rozsądny admin, który do tego nie dopuści. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ha! 08.07.05, 12:11 wiedziałem że ktoś w końcu nie wytrzyma i sie przyczepi! i tak był cierpliwy - ja odpisałem od razu! Odpowiedz Link Zgłoś
zipek4 Propozycja 08.07.05, 12:16 Akurat wątki Big_Newsa są jednymi z mądrzejszych na tym forum, więc daruj sobie i nie mędrkuj, panie Cenzor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Re: Propozycja IP: *.toya.net.pl 08.07.05, 12:20 Może - ale nie wszystkie. Ten też uważasz za wątek górnolotny? Nic dziwnego, że ludzie piszą takie gorzkie rzeczy o tym forum i z niego odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Zapewniam Cię 08.07.05, 12:24 Że nie dlatego odchodzą. Odchodzą, bo przez jakiś czas było tak, jak w roku 2002, kiedy ja odchodziłem - co wątek, to była awantura. Najpierw surrealiści kontra reszta, potem wojny KFŁ kontra nie-KFŁ, potem w obrębie samego KFŁ. To, że na Łodzi jest wątek polityczny nie znaczy wcale o miałkości tegoż forum. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Propozycja 08.07.05, 12:25 Co jest tak bolesnego w tym wątku, że koniecznie chcesz go zdeprecjonować? Po za tym: Czy bezwzględnie wszystkie wątki muszą brylować poziomem? I kto ma ten poziom określać? A jeżeli są tacy, którzy odwrotnie niż Ty, uznają, iż właśnie ten wątek jest spełniający pewne kryteria, to ma wtedy oznaczać, że nie mają racji, bo Ty się z nimi nie zgadzasz? Kto Ci dał prawo stanowienia tego "poziomu"? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani a tak na poważnie: 08.07.05, 12:31 to dużo tu takich moralizatorów co nic nie wnoszą do dyskusji - czasem mądrzejszej, czasem głupszej - tylko sie obrażają, że im sie temat nie podoba. ja tego nie rozumiem - większości wątków po prostu nie otwieram, jesli są nie w moim temacie. Chociaz z drugiej strony taki wstrzał w temat tez powoduje dyskusję co widać powyżej. jak ktos nie zrozumiał mojego wywodu, to niech się nie martwi, bo ja tez go nie rozumiem. no to teraz się zwalą na mnie gromy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Re: Propozycja IP: *.toya.net.pl 08.07.05, 12:45 Kryteria są chyba dosyć jasne, choć może się mylę. To jest wątek łódzki, a zatem jest on poświęcony sprawom tego miasta i im przede wszystkim. OD rozmów o charakterze bardzioej 'uniwersalnym' są, jak sądziłem, setki forów i wątków udostępnionych na ogólnym forum Wyborczej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Luko... 08.07.05, 12:47 Popatrz na inne wątki tutaj, i do nich się ustosunkuj, a nie do Big_Newsa akurat :) Wybiórczy wybór: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=26170814 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=26184116 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=26167645 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=26090692 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Re: Luko... IP: *.toya.net.pl 08.07.05, 12:57 Dzięki - teraz mam chyba szerszą perspektywę... To, co mnie razi, powiem szczerze, to chyba to jak łatwo drwimy sobie z innych ludzi. Nie jestem przeciwnikiem politycznym Big Newsa - chodzi tylko o pewien styl. O gustach się nie dyskutuje, ale nie jestem pewien czy taki wątek stanoiwi dobry początek do 'poważnej dyskusji' o kandydacie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Każdy początek jest dobry 08.07.05, 13:04 Reszta zależy od ludzi, którzy ciągną wątek (w jedną) lub w inną stronę:). Niepotrzebnie się stało że został pociągnięty w tę inną, ale już go prostujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Luko... 08.07.05, 13:16 i jeszcze to, bo to ważne: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=26186012 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Propozycja 08.07.05, 12:50 Uspokoiłeś mnie tym:) Już się bałem, że przyjdzie mi się potykać z kimś na noże. Lub tchórzliwie rejterować z własnego wątku. Szczęściem widzę, że łaskawie przymykasz oko na moje niecne zachowania i próby mącenia niemal arkadyjskiej atmosfery FŁ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: żenada 08.07.05, 12:18 To forum jest także od politykowania - ono dotyczy również spraw miasta. Jeśli koniecznie pragniesz wyłączyć się z oceny różnych kandydatów, nie musisz tego robić ani tu, ani gdziekolwiek. Nie mam pojęcia jakie są Twoje poglądy polityczne, ale o tyle mnie one obchodzą, że Ty również będziesz decydował o naszej przyszłości. Miło byłoby, gdybyś napisał o tym parę słów. Treść zakładanych wątków oraz ich kultura, jak najbardziej o nas świadczą. Mam nadzieję, że poziom Twoich postów nie sprowadzi tego miejsca do spsiałego forum Onetowego. Życzę szczerze, żeby przytomny Administrator cyklicznie przyznawał Ci tytuł Forum Elegentarum. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no ładnie.... 08.07.05, 12:23 a mnie i propozycje na Papieżową to żeś porzucił....;(( Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: no ładnie.... 08.07.05, 12:28 Nic nie porzuciłem. Musiałem jedynie odpowiedzieć adwersarzowi. Przeciez jak będę ignorował ludzi o odmiennym zdaniu, a "przemawiał się" jedynie z podobnie myślącymi, to natychmiast pojawi się zarzut, że urządziła się tu GTW albo inne TWA:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no ładnie.... 08.07.05, 12:30 big_news napisał: > to natychmiast pojawi się zarzut, że urządziła się tu GTW albo inne > TWA:) albo LPR - Lotnicze Pogotowie Ratunkowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jestem zaniepokojony.... 08.07.05, 12:32 po czym wnosisz że jesteśmy podobnie myślący... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A w ogóle (do Big_Newsa) 08.07.05, 12:45 Propozycja z tych nie do odrzucenia. Ale... ale musze niestety jej nie przyjąć. Powodów jest cała masa, lecz z ręką na sercu zapewniam, że żaden nie leży po Twojej stronie. Serdecznie dziękuję i przepraszam za odmowę. Serdecznie Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: rozumiem /ehszkoda 08.07.05, 12:53 Miło, że rozumiesz. A czy szkoda? Może ja w realu jestem (tak jak to "stwierdził" mariańczyk): małym, nieciekawym, zakompleksionym grubaskiem w okularkach, na dodatek mieszkającym z mamusią? I tylko męczylibyscie się, tracąc jeden z wieczorów?:)))) Miłej zabawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: rozumiem /ehszkoda 08.07.05, 12:58 big_news napisał: > A czy szkoda? Pewnie że szkoda, każdy z Utopii to potwierdzi. Czy możemy liczyć na "możekiedyś"? ## > Może ja w realu jestem (tak jak to > "stwierdził" mariańczyk): małym, nieciekawym, zakompleksionym grubaskiem w > okularkach, na dodatek mieszkającym z mamusią? I tylko męczylibyscie się, > tracąc jeden z wieczorów?:)))) Nie ma znaczenia czy jesteś mały, duży, zakompleksiony itd., ważne że się dogadujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: rozumiem /ehszkoda 08.07.05, 13:03 "Możekiedyś";) A poważnie mówiąc. Już mi trochę głupio, bo za chwilę wyjdzie, że się kryguję, że lubię by mnie proszono, że ja taki ważny itd itp. Zapewniam, nic z tych rzeczy! Jak poukładam swoje sprawy (a trochę się tego nazbierało, niestety), to postaram się wyjść do LUDZI. Ludzi, których poznałem na FŁ. Fajnych ludzi, PODKREŚLAM:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: rozumiem /ehszkoda IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 13:59 wszystko moze się hipotetycznie zgadzać,po za przymiotnikiem:"nieciekawy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Re: żenada IP: *.toya.net.pl 08.07.05, 12:28 Jeśli pozwolisz. To, co napisałeś to żart i to w nienajlepszym guście - wybacz szczerość. Jeżeli tak bardzo chcesz rozmawiać o sprawach politycznych i to w taki sposób, trzeba założyć kolejne podforum, np. 'polityka pół żartem pół serio'. Są zresztą tutaj wątki tworzone przez miłoścników absurdu i tam można sobie naprawdę pofolgować. Prawda jest taka, że ktokolwiek zostanie prezydentem Polski i tak nam łodzianom pozostaną ochłapy - jak zwykle. To jest poważniejszy problem wizerunku miasta, pr'u i dbania o własne interesy BEZ WZGLĘDU na to, co dzieje się w Warszawie. To jest ważne dla Łodzi, a nie to czy 'komuszewicz' 'Giertych II endecki' 'Marskus Wątrobus Religus' będzie 'preziem'. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius huh 08.07.05, 12:29 Ja nie odebrałem tego jako żart. Big_News fajnie przekręcił nazwisko i tyle. Myślałem że rozpocznie się normalna dyskusja z argumentami za i przeciw, ale jednak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: żenada 08.07.05, 12:36 a mi sie podobał i był to najlepszy żart jaki kiedykolwiek słyszałem i w najlepszym z mozliwych gustów? i co teraz? mamy sytuację patową, nie? Moze by poprosić admina żeby stworzył podforum dla rozumiejących żarty tak i drugie dla rozumiejących żarty owak. w forum z założenia chodzi o to żeby sobie pisać co sie żywnie podoba. Jesli coś Cie mierzi, to nie czytaj. A tak to z żartów robisz poważną dyskusje, a każdy psycholog zaleca zeby robić odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: żenada 08.07.05, 12:39 Wygląda to tak: Wytykasz mi kiepski żart. Ok. Zarzucasz przemycanie polityki na FŁ. Wporzo. Odsyłasz w inne miejsce z proponowaną przeze mnie tematyką. Spokojnie. Przypominasz o różnych, bardziej dla tego typu postów odpowiednich miejscach. Znam je. A jednocześnie ubolewasz, że łodzianie JAK ZWYKLE potraktowani zostaną per noga. Zdumiewające! Czyli, idąc Twoim tokiem rozumowania, jeżeli na głównym forum miejskim nie będzie dyskusji o wyborach (pod jakąkolwiek postacią, nawet prześmiewczą), to wtedy zrobi się ludziom lepiej?! A może nawet takie nie do końca poważne (jak moje) traktowanie tej sprawy, pozwoli niektórym wyrobic sobie opinię? I ktoś tam nim wrzuci kartkę do urny, to nie zrobi tego tylko wskutek nachalnej medialnej propagandy? Jak myślisz, warto coś takiego zaryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Re: żenada IP: *.toya.net.pl 08.07.05, 13:14 Wybacz nie znam twoich wszystkich wątków. Reaguję alergicznie na łatwość, z jaką Polacy drwią z innych ludzi. Niewątpliwie to, co napisałeś to żart, ale nie sądzisz chyba, że po nim odbędzię porządna dyskusja o kandydacie. Raczej dalsze żarty i suma sumarum nic z tego nie wyniknie. Zgadzam się , że Polacy są mało uświadomieni politycznie, ale mam wątpliwości, czy za pomocą takiej retoryki osiągniesz cel ich uświadomienia. To jest akurat bardzop paważny problem i syndrom kryzysu obywatelskiego i tak naprawdę bardzo trudno jest znaleźć z niego wyjście. Wiele autorytetów pisało na ten temat na łamach szanowanych pism, a jednak brak tu konsensusu, co do stosownej drogi naprawczej. Dlatego takie 'doraźne' działania, jakie porponujesz (zresztą dowcipne - ja też mam poczucie humoru) przyniosą tylko tyle, że ludzie co najwyżej potwierdzą bądź pogłębią swój 'olewczy' stosunek do organów władzy w Polsce. Będą utwierdzani w przekonaniu, że tak naprawdęnikogo nie trzeba szanować, bez względu na to co osiągnął i jako kto pracuje. Co więcej, będą przekonani, że ogólnie takie konstytucyjne organa władzy wszystkich filarów jak sejm, rząd, sądy, premier, prezydent to jeden wielki chłam. A przecież ludzie powinni szanować ustanowione przez swoją ustawę zasadniczą instytucje władzy (tak wiem, że te instytucje zostały skompromitowane przez klasę rządzącą - ale porządek będzie tylko przez szacunek do organów włądzy - to jedno z kryteriów obywatelskiego państwa prawa). Taki prześmiewczy stosunek do tych, którzy rządzą może niestety (nie twierdzę, że jestem prorokiem) sprawić, że ludzie uznają, że nie warto głosować, skoro to wszystko i tak odpady społeczne i pozostanie to samo. "Oni nas zawsze oszwabią" - utwierdzamy mit 'onych', z których trzeba drwić, lekceważyć i trzymać się z daleka. Myślę, że trzeba szukać wyjścia gdzieś po środku, ale to już na dłuższą rozmowę a ja muszę wyjść. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: żenada 08.07.05, 13:30 Fakt, temat na dłuuuuuuuugaśną dyskusję. Ale czy forum to w ogóle odpowiednie miejsce na długaśne i poważne dyskusje? Wątpię. Jak byś nie chciał uniknąć wtrętów, natrętów i prób rozmycia tematu i tak Ci (ani nikomu innemu) się nie uda. Przyznaję, dość lekko przychodzi mi (może to i prostackie) drwienie zwłaszcza z polityków. Ale sam słusznie zauważyłeś, że oni nieustannie wprost upraszają się o takie traktowanie. Co do znajomosci moich wątków: bez żadnych problemów wybaczam;) Też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m żenada ??? IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 13:53 kazdy niepasujący tu(forum łódź)wątek po spadnięciu z pierwszej strony znajdzie się w odpowiednim podforum,przestan na nim pisać,a moze niedługo go nie ujrzysz:) nie wiem czy nie udajesz nowicjusza,ale sytuacja do niedawna była odwrotna, kazdy wątek umieszczony na forum głównym,za pięc minut lądował,tam gdzie admin uwazał. zapewniam cię,ze nie było to dobre rozwiązanie. podfora są dla entuzjastów i znawców danego tematu, a w prawdziwej dyskusji warto znac zdanie wszystkich zainteresowanych. innymi słowy:czy np .na temat własnych czterech kółek rozmawiałbys wyłącznie z mechanikami? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nieśmiało wracając po wariacjach do głównego nurtu 08.07.05, 12:57 uważam iż Włodzimierz I powinien zostać Pretendentem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: nieśmiało wracając po wariacjach do głównego 08.07.05, 12:59 Pretendentem to już (o ile sie nie mylę) został bodajże? Nawet zrobił to z wielką niechęcią, bo przecież brzydzi się (podobnie jak paru innych) tą okropną polityką:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: nieśmiało wracając po wariacjach do głównego 08.07.05, 13:01 no tak, tyle że wielu by chciało by na pretendowaniu pozostał, więc moze mu taki urząd stworzyć? Pretendend RP - WladCimo. Brzmi prawie jak Władca Ciemności! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: nieśmiało wracając po wariacjach do głównego 08.07.05, 13:05 Włodzimierz - Władca Zaszłości i Ciemności!!! To chyba jeszcze lepiej brzmi;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: nieśmiało wracając po wariacjach do głównego 08.07.05, 13:10 Włodziwmierz Cimorzasty - czy to Cie zadowoli, takie wash&go! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news A trzy w jednym? 08.07.05, 13:24 Takie np. Alewłodek Kwasocimorzasty. Może to byłoby jeszcze bardziej ambitne i adekwatne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Kurde 08.07.05, 13:03 Ja się boję że on zostanie, ale wolę jego niż Kaczkę*... * - kaczka, nie kaczor Donald:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kurde 08.07.05, 13:06 Mimo wszystko wolę *. To gwarantuje przecięcie pewnej pępowiny. Ale co ja mogę;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Kurde 08.07.05, 13:13 a ja niestety nie wole żadnego bo: 1. Kaczka - po prostu sie go boję. 2. Cimorzasty - jak on jest taki przejrzysty i nie wplątany w układy to ja jestem: "małym, nieciekawym, zakompleksionym grubaskiem w okularkach, na dodatek mieszkającym z mamusią?" koniec cytatu. 3. Donald - nie powiedział jeszcze co chce, w każdym razie ostatnie ruchy vide.: Katarasińska mnie odrzucają od POlityki. Giertych, Lepper, Stan - że się wezmę i nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ooo 08.07.05, 13:15 Jeszcze jest Liwiusz Ilasz!! www.liwiuszilasz.pl/ <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ooo 08.07.05, 13:18 no tak. ale na niego co najwyżej zagłosuję nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Wygląda jak po transplantacji mózgu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:50 Poza tym ostatni prawdziwi Polacy i Patrioci zginęli w Powstaniu Warszawskim i od tamtej pory mamy spokój.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Kurde 08.07.05, 13:09 Kaczka - nie wiadomo - na dwoje babka wróżyła.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius wiadomo wiadomo 08.07.05, 13:12 Poczytaj sobie na forum Warszawa jakie kubły pomyj i żółci na niego wylewają... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: wiadomo wiadomo 08.07.05, 13:14 no tak, ja juz kolegę raz przyłapałem na warszawce... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: hehe 08.07.05, 13:19 kolega sie lepiej nie chwali, bo nie wszystkie kredki rektorowi udało się schować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius > Cassani [prv] 08.07.05, 13:21 Kredki kredkami, ale powiedz co z tym smsem? Napisz no do mnie maila, jaki ja tam Ci numer podałem, byle szybko, bo zaraz wychodzę z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: wiadomo wiadomo 08.07.05, 13:21 A na łódzkim, że się tak wyrażę, to niejaki Kropa, Kropaszenko, Kropielnicki, krościasty i jeszcze wiele, wiele innych, to przebój trzeciego sezonu. Czy to ma znaczyć, że wszystkie opinie (w tym i moje!) na forach, sa obiektywne? Chyba nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.07.05, 17:33 Rety, jaki ty jestes subtelny Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 08.07.05, 18:39 O matko, a Ty znowu musisz komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.07.05, 23:07 Mam do tego takie samo prawo jak ty do zakladania swoich durnych watkow Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 09.07.05, 08:00 Jeżeli w tym lub jakimkolwiek innym moim wątku, Twoje zwykłe czepianie się można nazwać komentowaniem, to tak, masz pełne do niego prawo! Co więcej, powiem Ci szczerze, absolutnie nie spodziewam się od Ciebie pochlebnych "komentarzy";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Only Anita Forever Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez IP: *.piotrkow.net.pl 09.07.05, 12:57 niech spada na szczaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopfschmerz Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez IP: *.aster.pl 10.07.05, 01:17 no masz, musi ze moze, popatrz tylko sobie na niego, elegancki facet, podobnie jak jego poprzednik - znaczy jeszcze obecnik. Zaraz sie ladniejsza czesc spoleczenstwa opowie po wlasciwej stronie jak tylko Cimoszka poleci wzorem poprzednika do solarium, a jak sie jeszcze podeprze laska obeznego Prezesa (znaczy zona jego) no to przecie idealny kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota nie lubię dyskusji politycznych 10.07.05, 16:17 i kompletnie się ze Zjawiskową nie zgadzam, ale ładna charakterystyka i w twoim, Big_Newsie, stylu, więc linkuję z mojego sama nastajaszczewo lubimowo foruma: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=26078120&a=26078120 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: nie lubię dyskusji politycznych 10.07.05, 17:01 Dzięki za ten adresik, ja tak po różnych forumach często nie wędruję, to i pewnie nie miałbym za wiele szans, aby trafić na "pokrewną duszę";) Rzeczywiście to w "moim" stylu, chociaż jak mnie coś dzikiego nachodzi, to "potrafię" dosadniej. Oceniał tej twórczości nie będę bo zbyt do mojej podobna, więc zrozumiałe, że się od tego powstrzymam;) Aha, i w odróżnieniu od Ciebie, mnie akurat tematy polityczne jak najbardziej rajcują. Zaś co do konkluzji, jaką zawarła Zjawiskowa, to wybacz, ale nie określę się jeszcze w tej chwili wprost. Na dzisiaj jestem za, a nawet przeciw:) Natomiast mogę całkowicie otwarcie powiedzieć, że pan W.C. absolutnie nie jest moim faworytem. Gdyby nawet założyć, że miałem dotąd choć odrobinę do niego sympatii, to po sobotnim "występie" (i tym przed Komisją i na konferencji prasowej) uleciała ona w nicość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 10.07.05, 17:23 A czy Lepiej, Kaczor, Kaczor II (znaczy sie Donald), Chirurg czy Borówka i inne jeszcze nie wspominając o ojcu Konia Romana (sic!) są dobrymi kandydatami???? Chyba żaden nie jest (zapomniałem o Kondorze z Peru czy innego tam Chile) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Link dla fanów kandydata na Prezia;) 11.07.05, 11:27 www.cimoszenko.info/informacje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szac Re: Link dla fanów kandydata na Prezia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:41 Big news, bez złośliwości pytam - a lubisz tę komisję śledczą? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Link dla fanów kandydata na Prezia;) 11.07.05, 15:43 A co to ma za znaczenie, czy lubię komisję czy nie? Ona nie jest od lubienia, tylko od dochodzenia prawdy. Jaka by ta przykra prawda nie była. W nosie mam kto w niej zasiada, interesuje mnie to, co ona ustali. Jeżeli nawet znajdzie się spore grono tych, którzy utyskują, że komisja schodzi na boczne tory, to niech sobie narzekają. Ja dzięki tej i dwóm innym komisjom wiele się o naszej "klasie" politycznej dowiedziałem. I tego nikt mi już nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Link dla fanów kandydata na Prezia;) 11.07.05, 12:17 normalnie aż się tam dopisałem! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 11.07.05, 19:36 Na moja glaca "Wart Pac pałaca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierszy raz Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 13.07.05, 18:17 Poziom iscie lodzki,nie-ludzki-.CO do preziawlodka .A dlaczego nie moze byc \,ja bym idac tokiem rozumowania tego ferum powiedzial ze now7y prezio powinien po zwyciestw9ie naazywac ie Wlodek Komuszek- Pawel Jan II. TO na czesc tego ,no tego tam ,jak on sie nazywa ? m aha chyba Karol .Jak poczucoie humora, to poczucie.Idzmy na calosc. Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 14.07.05, 16:38 Nie lubę czerwonego kwaśnego wina i nie lubię wszystkiego co pochodzi z tej winnicy. A Włodek to czerwony cwany lisek. Kiedyś powodzianie we Wrocławiu napisali: "Cimoszewicz utop się". I mieli rację. Ciekawa jest przeszłość Włodka, a szczególnie niechlubna służba jego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez IP: *.plusgsm.pl 15.07.05, 21:32 Jedynym mogacym zatrzymac LPR i PiS, partie podstaw postaw narodowo-socjalistycznych. Juz to kiedys przerabiano, a ja nie chce w tym uczestniczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: Czy wlodek.prl jest dobrym kandydatem na Prez 15.07.05, 21:53 Gość portalu: AL napisał(a): > Jedynym mogacym zatrzymac LPR i PiS, partie podstaw postaw > narodowo-socjalistycznych. Juz to kiedys przerabiano, a ja nie chce w tym > uczestniczyc. A co twój Włodek to ma czysty rodowód? Lenin, Stalin, to ludzie miłosierdzia? Włodek i jego kolesie to wyćwiczeni UBECY, którzy sprzedali Polskę CZerwonej ZArazie. Zdrajcy ojczyzny powinni wisieć! Zdrjcy jak np. Jaruzelski i Kiszczak. Dziwne że po 1989 r. zniknęła ustawa z 1966r. mówiąca iż za ZDRADĘ POLSKI GROZI ŚMIERĆ. Ile ŻOŁNIERZY AK zostało straconych na jej mocy? Okrągły stół to kamizelka ratunkowa dla LUDZI PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Jeśli nie Włodek to co.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:44 Big_news na prezydenta? No parę podpisów by sie pewnie znalazło.. tylko jak mu zrobić kampanię, kto będzie agitował, kto robił transparenty? Kto mu zęby wyprostuje.. rany Boskie zostało tylko parę miesięcy!!!! lav Odpowiedz Link Zgłoś