helga22 08.01.07, 23:12 zepsuł mi się depilator - miałam philips satilelle. Czy ktos może mi polecić jakiś dobry, najlepiej taki który dodatkowo goli. Proszę o podanie dokładnych parametrów i przybliżonej ceny. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudak_bozy Re: chcę kupić depilator! 08.01.07, 23:15 reczny depilator: Polsilver 2 (ten zolty ;P) parametry: - ergonomiczny ksztalt - dwa ostrza, ze stali chirurgicznej - cena 69gr :) Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: chcę kupić depilator! 08.01.07, 23:28 wolałabym jednak coś droższego Odpowiedz Link Zgłoś
cudak_bozy Re: chcę kupić depilator! 08.01.07, 23:41 to masz cos dla sado-maso: www.mars.net.pl/?op=pro,1284 Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamalgosia Re: chcę kupić depilator! 10.01.07, 06:03 Nie kupuj depilatora. Zainwestuj w zabieg laserowy na bikini i pachy, a na nogi plastry woskowe. Ja tak zrobilam, a depilator (Braun) sobie lezy w szufladzie. Mysle tez o laserze na nogi, ale musi potaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: chcę kupić depilator! 10.01.07, 23:20 nie stać mnie na laser póki co, a ile kosztuje na same pachy? wosku gorącego nie mogę,bo jestem zagrożona żylakami, więc póki co musze kupić depilator, tylko jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
lola.b Re: chcę kupić depilator! 14.01.07, 15:54 no wlasnie chcialam ci poradzic philps satinelle, bo sama taki mam. z tego co wiem, brauna raczej nie kupuj, bo on ma rzadziej rzomieszczone ten pesety, wiec sie bardziej musisz naharowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
glamourous Babyliss 16.01.07, 16:32 Ja bardzo polecam depilator firmy Babyliss, taki blekitny z serii "diamonds" (niestety nie wiem jak sie dokladnie nazywa, bo siedze w pracy i nie mam teraz do niego dostepu - jesli chcesz, sprawdze w domu wieczorem i napisze) Jest malutki, leciutki, sliczniutki, ma dodatkowa nasadke do bikini i nasadke masujaca skore po depilacji, plus oczywiscie bardzo ladna kosmetyczka na depilator i akcesoria. Kupilam go glownie ze wzgledu na wrazenia wizualne ( takie malutkie cacko ;-) ale jestem bardziej niz zadowolona, bo sprawuje sie bardzo dobrze (wczesniej mialam phillipsa, potem latalam na wosk do kosmetyczki) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Babyliss 16.01.07, 16:42 a ja mam klasyczny tani braun za ok 80 zl i jestem zadowoloan- ten najprostszy Te drozsze maja wiecej penset, tu nei jest kwetia firmy a ceny ale u mnei z owlosieniem srendio wiec nie musze miec jakeigos z neiwiadomo iloma pensetami. Ale i braun i philips sa porownywalnei dobre, jezeli jednak jestes wymagajaca to zostaje kwestia modelu...a ja testowalam tylko ten jeden i dla mnei jest ok, nei ma przy nim golarki. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 jaki model? 16.01.07, 23:25 szukam jakiegos konkretnego modelu jeżeli to ma być braun, takiego który jest aktualnie nie za stary na rynku i jednocześnie trwały, Odpowiedz Link Zgłoś
glamourous Re: Babyliss 16.01.07, 23:30 ten moj Babyliss to model "Miniliss" i ma sporo peset jak na swoje male rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
glamourous Re: Babyliss 17.01.07, 11:31 powaznie? to bardzo znana zachodnia firma produkujaca elektryczne kobiece gadzety (suszarki do wlosow, zestawy do krecenia wlosow, prostownice, golarki, przyrzady do masazu, depilatory, elektryczne zestawy do manikiuru, itp itd) i na pewno istnieja na polskim rynku, bo sama kupilam sobie wlasnie w Polsce juz kilka lat temu elektryczne walki do wlosow tej firmy, elektryczny przyrzad do masazu celulitu, no i wlasnie depilator. Ale rozumiem ze pewnie wolisz jakis popularniejsza marke depilatorow typu philips czy braun. Powiem Ci tylko ze mialam kiedys tez depilator philipsa, ale ten babyliss jest o niebo lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 do glamourous 17.01.07, 23:51 wcale nie o to chodzi że wolę bardziej znaną markę tylko o to że trudno mi się zdecydować przy takim wyborze i też z tego powodu że jest to już poważniejszy wydatek, napisz mi proszę jaki to jest dokładnie model, ile kosztuje, i czy znajdę go w markecie? Odpowiedz Link Zgłoś
glamourous Re: do glamourous 22.01.07, 17:37 helga, nie odpowiedzialam Ci od razu, bo watek "upadl". Wiec tak : marka Babyliss, model Miniliss, to najmniejszy depilator jaki widzialam, jest malutki, ale baaardzo wydajny i skuteczny : ma dwa rzedy gestych peset dwie glowice rotacyjne i krecace sie w odwrotnym kierunku. Masz tu link : www.babyliss.com/uk/produits_epilation.php Kupilam go w Euro AGD i nie mam pojecia czy kupisz go w markecie. Ale Euro agd to duza siec sklepow, sa w kazdym wiekszym miescie w galeriach handlowych, wiec nie powinno byc problemu. Niestety nie mam pojecia ile kosztowal, bo nie ja placilam (kiedy to nie ja siegam do portfela cena szybko wylatuje mi z pamieci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_lena102 Re: chcę kupić depilator! 22.01.07, 18:12 Ja ma Philipsa - satin ice optima . to taki z nakładką , którą trzyma się w zamrażalniku i podczas depliacji ta zimna końcówka zniaczula i łagodzi podrażniania. Dla mnie ten depilator jest rewelacyjny. Ja mam bardzo mocne włosy (te co trzeba i te co nie trzeba...) , gdy wcześniej miałam zwykły depilator , to ból podczas depilacji był dla mnie nie do wytrzymania . Po depilacji miałam przez 2 dni takie czerwone kropki po włoskach. Ten depilator naprawdę rozwiązał mój problem, nie boli tak bardzo i na drugi dzień nie mam żadnych śladów. Ten depilator ma dodatkowo golarkę i taką nakładkę od ścierania skóry (żeby zapobiegać wrastaniu włosków). Kosztował mnie ok. 260 , ale to było ponad 2 lata temu, teraz jest chyba tańszy... Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: chcę kupić depilator! 23.01.07, 23:39 może to jednak powinien być jakiś prosty depilator bez tych wszystkich bajerów zwiększających ryzyko zepsucia się, a tylko depilujący? tylko jaki konkretnie? poprzedni miałam 8 lat więc już chyba nie opłaca sie naprawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: chcę kupić depilator! 28.01.07, 12:45 już wybrałam coś - braun model 2270 z golarką i lekko rozmasowujący Jeszcze nie kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś