Dodaj do ulubionych

Uczciwość przed kamerą

IP: *.crowley.pl 08.08.05, 08:37
ciekawy pomysł
informacje.tivi.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: pitum Re: Uczciwość przed kamerą IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 08.08.05, 09:30
      podajcie link do strony gdzie mozna lookac na burmistrzowski pokoj ;)
    • gray Nie ma go... 08.08.05, 09:40

pewnie gdzieś wyszedł w ważnej sprawie.

a swoją drogą ten obrazek pod ścianą to można by jakoś powiesić...
    • Gość: Franciszek Re: Uczciwość przed kamerą IP: *.toya.net.pl 08.08.05, 14:22
      A propo's pomysłu Pana burmistrza;powiem krótko i po staropolsku "picu picu mój
      dziedzicu"
    • Gość: gość Re: Uczciwość przed kamerą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:36
      Szkoda tylko, że Gazeta Łódź tak rzadko zagląda do Łęczycy i burmistrza, bo
      dzieją się tutaj ciekawe rzeczy. Dość wspomnieć, że wymienione pod artykułem
      zarzuty Regionalnej Izby Obrachunkowej (które i tak nie znalazły się w
      papierowym wydaniu, a szkoda - może wtedy o uczciwość byłoby trudniej) to nie
      jedyne kłopoty z prawem K. Lipińskiego...
    • Gość: genowefa uczciwość - przed kamerą ino? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 22:35
      To burmistrz jakiś młody pewno, że marzy o aktorstwie. Mój Franek też kiedyś w
      młodości marzył i odstawiał mi aktora jakbym ja jego kamera była. Ale tylko
      raz. Wyrabiała wtedy ciasto na sobotę, więc wszystko miałam pod ręką. Raz
      pacnęłam w ten g... ep (kochany Franek, dziś to już inny człowiek) i od razu mu
      przeszło. A może tak dla dobra ojczyzny wybrać się tam na te Łęczyznę z moimi
      wypiekami?
      • artek1977 Re: uczciwość - przed kamerą ino? 09.08.05, 00:07
        Genowefo, w całej Polsce, to byś miałą tyle roboty, że hej. Znaleźć UCZCIWĄ
        osobę obejmującą poważniejsze stanowisko, to dopiero wyzwanie. Łatwiej znaleźć
        igłę w stogu siana, niż taką perłę w gnoju.
        • Gość: genowefa Re: uczciwość - przed kamerą ino? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.05, 05:36
          Artku, bądź dobrej myśli. Nie wszystko stracone. Makutry mamy w pogotowiu.
          Skoro naszych Franków na ludzi wyprowadziłymy, to i z innymi się powiedzie.
          Jesteśmy robotne i strachu się nie boima. Pozdrawiam.
          • Gość: kibi dajcie link! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:54
            jaki jest adres tej strony?
    • Gość: innternauta Macie LINK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:58
      www.leczyca.info.pl/modules.php?name=Web_Links&l_op=viewlink&cid=11
    • Gość: masaj Re: Uczciwość przed kamerą IP: *.chello.pl 09.08.05, 14:57
      Wchodzę dziś od czasu do czasu na stronkę UM - ale widziałam Pana Burmistrza
      jedynie jak udzielał wywiadu telewizyjnego...

Przez resztę dnia nie pracuje?

Zrobił sobie reklamę - a teraz "ni widu ni słychu..."

Uczciwość przed kamerą? Ale gdzie jest Burmistrz?
      Zastanawia sie chyba nad swoją uczciwością!
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Uczciwość przed kamerą 09.08.05, 16:43
      Ładne. Ale.

"Protokół z ostatniej kontroli Regionalnej Izby Obrachunkowej liczy 106 zarzutów
      pod jego adresem (naruszenia kilku ustaw, nieuzasadnione nagrody pieniężne,
      błędne rozliczenia dotacji, transakcje bez upoważnienia, przekroczenie planu
      wydatków budżetowych i inne)"

Jak przez kamerę zobaczyć naruszanie ustaw, błędne rozliczenia dotacji,
      przekraczanie planów etc.?
    • Gość: ja Re: Uczciwość przed kamerą IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.05, 22:23
      "nie bierze łapówek pod stołem" - z tego wynika, ze czym predzej ja tam powinien
      zainstalowac. Pomysl dzialajacy tylko na wyobraznie szarego luda, zeby sprawe
      lapowki zalatwic nie jest wcale potrzebne biurko. Doskonale cala sytuacje (i o
      co chodzi) wyjasnia ostatnia czesc artykulu.
    • Gość: aro Re: Uczciwość przed kamerą IP: *.unknown.tele.dk 10.08.05, 10:07
      A co ma wspólnego ucziwośc z kamerą internetową.Właśnie burmistrz przebywa poza
      gabinetem i może robić co chce.
    • Gość: merci Re: Uczciwość przed kamerą IP: *.net.ircam.fr 10.08.05, 16:11
      rzeczywiscie,"interes" czysty...tylko troche kuzu na kwiatku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka