szaramysza9 01.09.05, 00:17 Macie tak?? Bo ja to w ogóle jestem typem sowy;)) A jak tu wstawać rano do pracy???:((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Bezsenność:) 01.09.05, 00:39 sowy lubia myszy czyli wszystko gra:) ja tez lubie nocny tryb zycia nie to ze imprezy czy cos, w nocy najlepiej mi wlazi nauka do glowy w nocy najlepiej mi sie sprzata w nocy najlepiej mi sie spi ;) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Bezsenność:) 01.09.05, 06:21 Czasem miewam klopoty z zasnięciem - ale raczej tylko wtedy, gdy się danego dnia po poludniu prześpię. Albo, gdy się denerwuję czyms, co ma nastąpić nastepnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Bezsenność:) 01.09.05, 07:21 Nie. ja uwielbiam spać i mogę to robić o każdej porze dnia i nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Bezsenność:) 01.09.05, 19:49 Ja może nie o każdej porze dnia i nocy, ale uwieeeelbiam spać i nie mam z tym wielkich problemów. Niech mnie tylko ktoś obudzi to go zabije!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bezsenność:) 04.09.05, 17:50 ogladalismy a cos to ma do rzeczy;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Bezsenność:) 03.09.05, 14:39 No cóż, też sowa raczej jestem. ;-) Nocą cisza spokój i można spokojnie popracować ;-) Nie wiem zupełnie czemu życie zaczyna się o 8:00 ;-) o 20:00 już zamiera, a właśnie wtedy jest najlepszy czas na zabawę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.gfd Re: Bezsenność:) 24.06.14, 18:16 JA polecam przed snem wypic jakieś ziółko mi zawsze pomaga jak nie moge zasnać. youtu.be/fz_2V2DIqzA na tym filmiku jest lista ziół które są niesamowicie skuteczne na bezsennosc także obejrzyj sobie napewno znajdziesz coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś