Gość: Maruda IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.09.02, 22:52 Niegdzie nie mogę odszukać informacji na ten temat? Czy ktos cos wie - gdzie, kidey, za ile? Ktos sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grover Re: Koncert Wilków 03.09.02, 23:48 Sieradz 7.09 ... tylko tyle się udało z biegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Koncert Wilków IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.09.02, 08:06 Heh, dzieki Grover. Wiem, ze graja w Łodzi :) W takim razie zadzwonie dzis do CIK-u. Jak sie cos dowiem- napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Koncert Wilków 04.09.02, 09:54 Baśka miała fajny... a! zapomniałam miałam być poważna :)P Maruda/ aduraM jak się dowiesz to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Koncert Wilków IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.09.02, 15:38 Faraon, 10 października, bilety w granicach 20-30 zl. Tego koncertu, o ktorym myslalem (ten weekend) nie ma :(( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Koncert Wilków chyba się nie odbędzie 04.09.02, 16:16 Słyszałem że Gawliński zaginął. Widziano go jak goniła go babka z wałkiem w ręku krzycząć: -Jakie "miała", jakie "miała"??- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaRzym Re: Koncert Wilków IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 22:57 Super, że Wilki znowu grają, uwazam, że Robert Gawliński jest jednym z najzdolniejszych ludzi na polskiej scenie rockowej. Kupcie sobie ostatnia płytę Wilków, ja kupiłem i uważam, że naprawdę warto. Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Koncert Wilków 06.09.02, 01:02 Gość portalu: KubaRzym napisał(a): > Super, że Wilki znowu grają, uwazam, że Robert Gawliński jest jednym z > najzdolniejszych ludzi na polskiej scenie rockowej. Uhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda A jednak! IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.09.02, 15:35 Jak się dowiedziałem, koncert plenerowy odbędzie się jutro (niedziela) w okolicy ol. Przędzalnianej (przy którejś szkole, która tam jest) Ich granie zaplanowane jest tylko jako część jakiegoś festynu. Wstęp wolny. Ja jednak wolę poczekać do pażdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś