Gość: Ixtlilto IP: *.zsk.p.lodz.pl 03.10.02, 09:13 test IP :)P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ixtlilto Re: No ładnie:) IP: *.zsk.p.lodz.pl 03.10.02, 09:21 podstawy informatyki :)P w przyszłym tygodniu będę miała obsługę przeglądarek i wyszukiwarek pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: No ładnie:) 03.10.02, 09:27 To co przed orkiestrę wybiegasz? powodzenia, jakby co służę korepetycjami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixtlilto Re: No ładnie:) IP: *.zsk.p.lodz.pl 03.10.02, 09:30 hihi.. jest zabawnie, musze się już wyłaćzyć.. papap do zobaczenia :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: No ładnie:) IP: *.wshe.lodz.pl 03.10.02, 10:04 Hihihi postanowiłem również ujawnić swój IP :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: No ładnie:) 03.10.02, 14:40 W WSHE można sobie ot tak wejś do "komputerowni" (słowotwórstwo ciągle w modzie :) i wyjść, zabierając przy okazji trochę sprzętu. Nikt nikogo nie zatrzyma. Nikt tego nie pilnuje. Sprawdzałem empirycznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: No ładnie:) 03.10.02, 16:47 Pierwszy tydzień a Ty już wynosisz sprzęt?!?! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: No ładnie:) 03.10.02, 17:00 No wiesz. Od czegoś trzeba zacząć. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: No ładnie:) 03.10.02, 17:08 Hihi... -Włączcie komputery i zobaczcie czy zadziałają (asystent) -hmmm... no wie pan, erm... jak nie ma prądu to nie zadziałają... (grupa) -Co? Tak? Moment już idę zobaczyć co jest... (asystent) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: No ładnie:) 04.10.02, 16:39 Przecież niczego nie wyniosłem. :P Dzisiaj wreszcie zastałem jakąś kompetentną osobę w sali E21, ale nie udało mi się umówić na egzamin, bo jeszcze nie ustalono terminów. Szkoda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: nadaje ze szkoły :)P IP: 217.153.10.* 03.10.02, 09:17 Stefan Pawel 6 Tadeusz Violetta Pawel slysze Cie dobrze. Odbior Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: nadaje ze szkoły :)P 03.10.02, 09:29 IP: *.zsk.p.lodz.pl ZSK czyli Zasadnicza Szkoła Komputerowa, co potwierdza tematyka najbliższych zajęć pozdr. i nie usypiaj na zajęciach, zaglądaj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: nadaje ze szkoły :)P 03.10.02, 09:35 A ja miałem przed chwilą takie zajęcia że... ulalala Niedługą będę tak opcykany z historii UE że nie wiem co ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: nadaje ze szkoły :)P 03.10.02, 16:49 jasam napisał: > pozdr. i nie usypiaj na zajęciach, zaglądaj na forum Na tych co może bym i chętnie pospała to nie ma komputerów :)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: nadaje ze szkoły :)P IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.10.02, 16:14 A ja miałem przyjemność dziś osobiście zobaczyć Ixtlilto na PŁ :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: nadaje ze szkoły :)P 03.10.02, 16:45 Wybacz Groverku, że nie pogadaliśmy długo, ale niestety ze Stefanowskiego do Instytutu Fizyki jest "kawalątek", a wykłądowca jest niesamowicie punktualny (godzina 10:14 on już zamknął drzwi, a 10:15 rozpoczął wykład). Nie dziwię się Flipom, że używają dwóch kółek. Ja dziś kursowałam pomiędzy "Zasadniczą Szkołą Komputerową"(Stefanowskiego 18/22 (tuż przy Wólczańskiej, ale wejście jest tylko od Stefanowskiego), Instytutem Fizyki (Wólczańska 223) a Akwarium (Al. Politechniki 11)... Nie dziwię się, że nie mam osobnych zajęć WF :) I wiem czemu "akwarium" jest "akwarium"! Jak się wejdzie piechotką na 7 piętro to jest się jak po wyjściu z tegoż. :)P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: nadaje ze szkoły :)P 10.10.02, 19:48 Gość portalu: Grover napisał(a): > A ja miałem przyjemność dziś osobiście zobaczyć Ixtlilto na PŁ :) A ja miałam przyjemnośc wystraszyć dziś osobiście Grovera w drodze na PŁ :) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: nadaje ze szkoły :)P 10.10.02, 23:20 ixtlilto napisała: > Gość portalu: Grover napisał(a): > > > A ja miałem przyjemność dziś osobiście zobaczyć Ixtlilto na PŁ :) > A ja miałam przyjemnośc wystraszyć dziś osobiście Grovera w drodze na PŁ :) Ja tu sobie z Walkmanem na uszach zasuwam na zajęcia, w głowie plączą się formułki... a tu ktoś mnie z zaniecka za kurtkę łapie, serce w gardle... a to IXTLILTO we własnej osobie (jechaliśmy tym samym tramwajem, a się nie znaleźliśmy) :)) Miło się pogawędziło, ale potem na zajęciach mile zaczęty dzień przerodził się w koszmar :( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: nadaje ze szkoły :)P 10.10.02, 09:16 Dziś też nadawałaś ze szkoły :-) Przyłapałem Twoje IP na stronie KFŁ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixtlilto Re: nadaje ze szkoły :)P IP: *.zsk.p.lodz.pl 10.10.02, 09:43 :)P I to nie tylko ja :) DESANT w natarciu, póki co grupa podziwia garfielda :))) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: nadaje ze szkoły :)P IP: *.wshe.lodz.pl 10.10.02, 10:47 Tylko strasznie wolno tu wszystko chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd Re: nadaje ze szkoły :)P IP: *.smrw.lodz.pl / *.radio-gazeta.pl 10.10.02, 18:43 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > test IP :)P no i co z tego? co z tego wynika? jaki test? co nas to obchodzi? lecz sie kobieto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: nadaje ze szkoły :)P 10.10.02, 20:35 Gość portalu: zygfryd napisał(a): > no i co z tego? co z tego wynika? > jaki test? co nas to obchodzi? > lecz sie kobieto!!! --Wypad debilu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: nadaje ze szkoły :)P IP: *.wshe.lodz.pl 11.10.02, 09:33 Daj se luzu. Zignoruj człowieka. On nie kontaktuje o co w tej zabawie chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd_ Re: nadaje ze szkoły :)P 11.10.02, 10:12 sam se wypadaj debilu. ktos pisze pierdoly, ja to krytyuje, a ty nmie wyzywasz? oj, niedobrze to o tobie swiadczy. sam jestes debil...i to do kwadratu!! Odpowiedz Link Zgłoś