edmurphy 06.12.05, 01:26 I adres kolejnej żychlińskiej strony www.karate.vgm.pl Bardzo ciekawa stronka :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dinozaurka Re: i znów Żychlin 06.12.05, 02:06 hmmm..... fakt, że nie od zawsze mieszkam w Żychlinie, ale co i rusz to miasto mnie czymś zaskakuje...... Tym razem zaskoczyło mnie w sposób bardzo pozytywny: nie miałam pojęcia o istnieniu takiego klubu w Żychlinie, na dodatek o istnieniu tak wielotetnim.... Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 No i co ? 06.12.05, 10:43 I znów ten Żychlin ? Czy nie można być z niego dumnym ? Wspaniałe to co czytam ! Odpowiedz Link Zgłoś
ukash1983 Re: i znów Żychlin 06.12.05, 12:28 Napisalem do nich poniewaz chcialem przedstawić ich wiekszej publicznosci w artykule na e-zychlin. Niestety jak narazie bez odpowiedzi :( moze jakies problemy techniczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: i znów Żychlin 16.12.05, 14:24 obiło mi się o uszy, że niedawno zawodnik z tego klubu odniósł jakis bardzo znaczący W SKALI KRAJU sukces. Więcej na ten temat nie wiem, ale... w takim układzie zasługiwał by na wpis do naszego wątku o naszych znanych i nieznanych...... tylko.... potrzebne by były jakies konkrety na ten temat.. Odpowiedz Link Zgłoś