Gość: anka Najgorsze, ze psuja opinie Kropie IP: 203.162.92.* 18.02.06, 15:48 Najgorsze, ze psuja opinie Kropie, akurat wtedy, kiedy zaczyna dobrze rzadzic i odnosic prawdziwe sukcesy. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JURDOM Re: Najgorsze, ze psuja opinie Kropie IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.02.06, 15:36 Tylko NAIWNY moze twierdzić ze KROPA nic o tym ...NIE WIEDZIAŁ!!! Zreszta wszystkie wiezienia są pełne ludzi siedzacych za ...NIEWINNOŚĆ.No-np. pan Pęczak,Matusewicz itp/itd.No a co ON[Kropa] wlasciwie takiego jako Prezydent ZROBIł? Bezrobocie jak bylo tak JEST...chyba nawet nie pomyslał w 1981r [kiedy nosil te transparenty] ze w ogóle nie bedzie już chodziło o "Godną płace za PRACE" ale o SME uzyskanie PRACY>>>IRONIA LOSU CZY ????? No tak Firma Consuldingowa za 4 mil.zł...majaca PROMOWAC ŁÓdz...TO JEST COŚ!!! A gdzie ICH WSZYSTKICH -WIEDZA... skoro teraz kaza placic młodzieży za UCZELNIE moze powinnismy POODAWAC NASZE DYPLOMY!!! No a tak a propo....juz wiemy ile KOWSZTUJE zostanie v-prezydentem!!!! 20.000zł....no a ja Myslalem ze moze potrzeban jest do TEGO WIEDZA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z 18.02.06, 16:04 No to macie już odpowiedź dlaczego PiS nie powierzył Tomaszewskiemu urzędu Wojewody. Dorn, Ziobro wiedzieli, ze za kilka dni "gruchnie" sprawa Tomaszewskiego i Chądzyńskiego wiec taka nominacja byłaby strzałem we własną nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: O czym wiedziałem IP: 203.162.92.* 18.02.06, 17:19 Tomaszewski odpowiada: wiadomosci.onet.pl/1263820,11,item.html dawno nie czytalam slow tak zaklamanego faceta pseudokatolika. Mam nadzieje, ze w koncu mu sie noga powinie i wyjda na wierzch wszystkie jego szachrajstwa. Oby tylko Kropiwnicki stanal na wysokosci zadania i odwolal swoich zastepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYKOMUCH OPINIE CZŁONKÓW SLD JAK SĘPÓW IP: *.toya.net.pl 18.02.06, 17:46 ciągle ten sam gościu oczernia prezydentów, w opiniach, to jakiś cioł z sld na pewno, bez oskarżenia. próbują znieważyć uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Zaklamany jestes IP: 203.162.92.* 18.02.06, 17:53 Tak sie sklada, ze glosowalam na Kropiwnickiego i nigdy nie wspieram w wyborach lewicy. To po prostu wstyd, ze Tomaszewski jest wiceprezydentem z ramienia prawicy. Jego styl dzialania jest typowo SLD-owski. Mam nadzieje, ze prezydent Kropiwnicki zawiesi obu swoich zastepcow, bo jak widac sami nie maja honoru, zeby ustapic. Brak honoru to kolejna cecha, ktora stawia Tomaszewskiego w jednym szeregu z lewica. Chądzyński zreszta byl kiedys czlonkiem Unii Demokratycznej. A to wiele wyjasnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin z czym mi sie kojarzy PiSuar IP: *.retsat1.com.pl 19.02.06, 21:33 Lewica Ci sie kojarzy ze zlodziejami, dziecko? To smutne. A wiesz, z kim mi sie kojarzy prawica? Z zeswirowanymi fanatykami, wasatymi dziewicami z pokolenia JP2, kretynami, ktorym sie wydaje, ze gospodarka da sie zaczarowac propagandzie sukcesu PiSuarowego rzadu, talibami katolickimi, nienawiscia do ludzi (lewicy, gejow, feministek, kobiet, wolnych zwiazkow, prawnikow, nie-katolikow, Rosjan, Zydow, Niemcow, Francuzow, Arabow itd.), prostackim podejsciem do prawa karnego, lamaniem praw czlowieka, zamykaniem ludziom ust, kneblowaniem wolnosci slowa, zabijaniem wolnosci tworzenia i nauki, zlodziejami w rodzaju Macieja Zalewskiego (wspolnik Jaroslawa "nie geja" Kaczynskiego w spolce Telegraf, dostal 3 lata odsiadki), lowcami stolkow... Sila skojarzen, co? I wisi mi, czy jeden prawicowy fanatyk pojdzie siedziec, wsadzony przez innego prawicowego fanatyka. Wyrzynajcie sie. Mam nadzieje, ze wkrotce wroci odmienione SLD i bedzie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che. Pewnie z miejscem urodzenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro z mosadu panie tomaszewski zapewne wszystkiemu winni są IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.02.06, 22:46 żydzi jak to w pana mniemaniu.... gotówke którą wziąłeś podrzucił ci mosad lub sb jak twoi koledzy zawsze to tłumaczyli...taką bajere to na grójec pacanie...i tak będziesz siedział razem z chądzyńskim to ci gwarantuje...nigdy nie powołuj się na KROPIWNICKIEGO i wara od niego i nie rób sobie z niego zaplecza aby ratować swoją opinię i nie mieszaj tego człowieka do swojej sprawy .to tobie postawiono zarzuty a nie KROPIWNICKIEMU ...twój krawat mówi nam wszystko jaką czerwoną gnidą jesteś... jeśli sb i sld ci szkodzi to powiedz oficjalnie jakie masz dowody ...w jakim świetle stawiasz polską prokuraturę...według twojego zdania wszyscy POLACY powinni sądzić że zarzuty jakiekolwiek stawia im polska prokuratura jest w łapach sld i sb ...szkoda panie tomaszewski że się obudził pan teraz kiedy jest pan zagrożony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che. Widzę, że w Tworkach założyli internet. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realka Re: OPINIE CZŁONKÓW SLD JAK SĘPÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 07:17 Stanowisko Ogólnopolskiej Konferencji RZECZPOSPOLITA SAMORZĄDNA 2003 zorganizowanej w Łodzi dnia 8 marca 2003 roku z inicjatywy Prezydenta Łodzi Jerzego Kropiwnickiego IV. Bezpieczeństwo-praworządność "Przestrzeganiu prawa i poczuciu praworządności służy przejrzystość działań, a zarazem kulturalna i profesjonalna obsługa obywateli w ramach administracji publicznej. Administracja samorządowa, będąca najbliżej obywateli musi stać się przykładem zwalczania korupcji." JAK TO SIĘ MA DO REALIÓW ? Odpowiedz Link Zgłoś
majkas11 Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z 18.02.06, 19:39 Wszyscy rodowici łodzianie poważamy (nawet jeśli nie zgadzamy sie z nim)naszego Kropę(przepraszam, z całym szacunkiem, ale tak potocznie nazywamy pana Kropiwnickiego). Od dawna nie mieliśmy tak uczciwego, poważanego i naprawdę niezłego gospodarza. A co ważne wywodzącego sie z naszego miasta.Widzimy i cenimy także pracę jego zastępców. Takie oskarżenie to bzdura! Ci którzy dorobili się ostatnimi laty milionowych majątków są tacy UCZCIWI że pomawiają ludzi o jakieś 10 tysięcy!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatek Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:14 Jak można poważać Kropę, skoro uwala swoją decyzją , na papierze ,wieczytych uzytkowników nienależnym podatkiem ? Tylko nielicznym , tym którzy postraszyli sądem podatek "zdjął". Tak po uważaniu ?! Prawo ponoć dla wszystkich jednakie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Skandal i to jest ta przezroczysta władza BRAWO !! IP: *.retsat1.com.pl 18.02.06, 20:09 Mam nadziej ze szybciutko prokuratura ujawni wszystkie fakty i wsadzi do wiezienia winnych. Prawo jest dla wszystkich takie samo i dla prawicy i dla lewicy jak i dla zwyklego Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zche, che, che. Re: Skandal i to jest ta przezroczysta władza BRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:07 A co ten Kowalski znowu nabroił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Skandal i to jest ta przezroczysta władza BRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:43 Prawo jest dla wszystkich takie samo , ale przecież nie o to chodzi!?. Tutaj nie ma żadnych dowodów oprócz oszczerstw osób ,których właśnie to prawo nie dotyczy, i które w dźiwny sposób do tej pory unikają jakiejkolwiek odpowiedzialności . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPONENT Szanuj tych , którzy na to zasługują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:14 Ludzie zacznijcie wreszcie myśleć. Chyba, że chcecie, żeby pomówienia zdominowały nasze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Skandal to przeciesz Wiceprezydenci naszego miast IP: *.retsat1.com.pl 18.02.06, 20:17 Mam nadzieje ze Kropiwnicki juz nie wygra. A tyle sie mowiło o czystosci rzadzenia. Jak widac kosciul na kazdym froncie przegrywa a tak niedawno na tapecie byla inna partia. Pozdrawiam wszystkie partie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin A ja tak wierzylem w to koscielne ugrupowanie ZCHN IP: *.retsat1.com.pl 18.02.06, 20:19 A ja tak wierzylem w to koscielne ugrupowanie a to sie okazali zlodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POCIESZYCIEL Re: A ja tak wierzylem w to koscielne ugrupowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:36 Nie upadaj na duchu - to tylko pomówienia i ostra gra przedwyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: 212.191.172.* 18.02.06, 21:16 Może wreszcie Łódź uwolni się od tego przygłupa Karola, jest tak głupi że aż śmieszny. Może ktoś znajdzie coś też na Orzechowskiego? Ten powinien znależć się w klasztorze nie w Urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi7 Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.toya.net.pl 18.02.06, 23:06 czyz nie jestesmy dla politykow.....? Kto to są luje, kto to są luje. Boże, Bożenka, luje kto to są?! No, dobra, powiedzmy, że nie wiesz. Luj to sens naszego życia, luj to byczek, pijany byczek, męska hołotka, żulik, bączek, chłopek, który czasem wraca przez park, albo pijany leży w rowie, na ławce na dworcu, albo w zupełnie nieoczekiwanym miejscu. Bo przecież ciota nie będzie obciągała innej ciotce! Nie jesteśmy lesbijkami, potrzebujemy heteryckiego mięsa! Luj może też być pedałem, byle był prosty jak dąb, nieuczony, bo z maturą to już nie chłop, tylko jakiś inteligencik. Każda tylko marzy, żeby takiego pijanego luja poderwać, co przez cały czas stosunku nie zauważy, że nie ma do czynienia z babą. Żeby w tym pijanym widzie myślał, że z babą. Ale to musi być bardzo pijany albo... Bo najlepsze luje są hetero i takiego wyrwać, to trzeba go albo całkiem schlać, albo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 07:51 Naszą bronią uczciwość i odwaga. Z Bogiem. Te słowa 12 października 2003 w Warszawie wypowiedział Jerzy Kropiwnicki, Przewodniczący Rady Naczelnej Chrześcijańskiego Ruchu Samorządowego na zakończenie Kongresu Założycielskiego Stowarzyszenia ChRS. ŁÓDŹ ZBLADŁA... Jerzy Kropiwnicki Prezydentem Łodzi Prezes ZChN Jerzy Kropiwnicki, wbrew przewidywaniom łódzkich mediów i badaniom opinii publicznej, został wybrany 10 listopada 2002 roku prezydentem Łodzi. Jego zwycięstwo było bardzo wyraźne. Głosowało na niego 56,79 proc. wyborców. Podczas obchodów Święta Niepodległości prezydent elekt powiedział m.in.: Mówili nam, że Łódź jest czerwona, że Łódź to twierdza Millera i że nic nie da się zrobić, że karty rozdane i miejsca ustalone i tylko można szarpać się jak na sznurku... Nie uwierzyliśmy... i wygraliśmy! Pierwszy rok Prezydenta Jerzego Kropiwnickiego (przedruk z Wiadomości Samorządowych nr 1/11, grudzień 2003) Drodzy Łodzianie! Rok temu, kiedy w wyborach powierzyliście mi urząd Prezydenta Łodzi, obiecałem, że będę Wam służył, jak tylko najlepiej potrafię. O tej obietnicy pamiętam i spełniam ją w codziennej pracy, nie na pokaz, ale sumiennie. Miastem nie rządzę sam. Wspiera mnie ekipa ludzi uczciwych, fachowców z dużym doświadczeniem nabytym w pracy w rządzie (trzech byłych ministrów) i samorządzie (radni i urzędnicy z wieloletnią praktyką). Wśród moich współpracowników nie ma ludzi z najmniejszym podejrzeniem o urzędnicze przekręty czy łapownictwo. Wszelkie oznaki nierzetelności urzędniczej likwidowane są w zarodku. Urzędnicy są bardziej uprzejmi i sumienni, nie są już anonimowi, każdy nosi identyfikator z nazwiskiem, pełnioną funkcją i swoim zdjęciem.(..) /-/ Jerzy Kropiwnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.server.ntli.net 19.02.06, 08:46 Wcale się nie dziwie że jest tam takie zadłużenie. Moja znajoma była tam radcą prawnym. Z tego co wiem Pan dyrektor szpitala daje niezłe pisma do zaopiniowania, dlatego już nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:42 jak to jest, że Gałkiewicze każdemu wciskają łapówki, a sami nie siedzą. Wręczanie jest karalne. Czy to może zwykłe k...wy, które na zamówienie powiedzą co trzeba w danej chwili?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:29 Mam te same odczucia. To są bardzo niebezpieczni ludzie, którzy pomawiają w tej chwili już na zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:16 Kropiwnicki, jeśli jesteś człowiekiem honoru powinieneś złożyć urząd prezydenta tak jak w tej samej sprawie postąpił Krzysztof Jagiełło rezygnując ze wszystkich funcji publicznych po pomówieniu Klimczaka i Rosłońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro nigdy nie wymawiaj słowa BÓG HONOR OJCZYZNA IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.02.06, 15:12 W mojej obecności bo zostaniesz ukarany .chądzyński ty gnido przynosisz wstyd temu narodowi ,chciałeś karać ludzi ulicy co stoją przez takich jak ty złodzieij na ulicy i targują na życie teeraz gnido poznasz smak tego co znaczy sprawiedliwość mam nadzieje że sądy które tak krytykowałeś dadzą ci najwyższy wymiar kary aby TĘPIĆ PRZESTĘBCÓW W ZALĄŻKU /twoje słowa staną się czynem ale dla ciebie ćwoku/nigdy nie podnoś ręki na ludzi ulicy i biedote bo zostaniesz ukarany...z poważaniem prawicowy katolik ZORRO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin buchachachacha IP: *.retsat1.com.pl 19.02.06, 21:26 Ale sie usmialem. Ty jestes katolikiem i "bronisz biedoty"? Uchachachacha. Czyli jestes zwolennikiem kosciola, ktorego umilowany papiez rozwalil walczacy z narkotykowym wyzyskiem kosciol wyzwolenia w Ameryce Poludniowej?! Ten sam kosciol, ktorego funkcjonariusz, pan Glemp wychwala pod niebiosa pania Gilowska i pana Marcinkiewicza, ktorzy np. wola wydac 20 mln zlotych na mauzoleum dla tegoz pana Glempa (tzw. swiatynie "opacznosci" bozej), zamiast dac te pieniadze na dozywianie dzieci w szkolach?! Albo masz pol mozgu, albo musisz byc naprawde wierzacy... w kosciol. Moze to zreszta to samo. Dawno sie tak nie usmialem... Nie czytalem wpisu, ktory Cie tak wzburzyl, ale cos Ci powiem. Normalni ludzie wierza raczej w swoja ciezka prace, bliskich, przyjaciol, wolnosc i demokracje oraz sprawiedliwosc spoleczna. Bog kojarzy sie im obecnie z rydzykiem i innymi nazistami, honorem wyciera sobie gebe Przemyslaw Edgar Gosiewski ("pozlepiany troll"), a ojczyzna (spojrz za okno) to brudne, biedne, ciemne panstwo nienawidzacych sie nawzajem ludzi. I takie sa fakty, niestety. I wiesz komu to zawdzieczamy? PiSuarowi, slonko, PiSuarowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY CZŁOWIEK Re: buchachachacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:25 Nienawiść to jest !, ale tylko w pana wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: nigdy nie wymawiaj słowa BÓG HONOR OJCZYZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:34 Zorro, ty kwalifikujesz się do leczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:26 Co za bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.02.06, 17:57 no tak, z większości komentarzy wynika ze jak nadawali na Pęczaków i innych czerwonych złodziei to było cacy ale jak nadali na prawicowców i czarnych złodziei to sa bzdury i pomówienia. to się nazywa filozofia kalego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:41 nie wierze piosence...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:50 Panie Prezydencie Tomaszewski - kto Pana zna wie doskonale ,że te pomówienia to stek bzdur,miejmy nadziej,że prawda zwycięży a samowole Gałkiewiczów zostaną wreszcie rozebrane tak jak samowole innych ludzi ( nie tych z listy 100 Wprost) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 02:17 A czy nie zastanowilo was , że może z tymi samowolami nie jaet tak oczywiste jak to naswietlono w prasie . Zwłaszcza , że wiadomo kto pracuje w Urzędzie Miasta . Mają cepłe posadki i boja sie je stracić . A tomaszewski i Chądzynski to oszuści i przekrętasy . Jak Gałkiewicze powiedzieli prawdę o SLD to było dobrze ,ale juz o WAS to żle. Idzcie do kościoła poleżec krzyżem razem z Kropą , bo Bóg i tak WAM nie wybaczy tych przekrętów i będziecie smażyć się w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Paradoks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:50 Dlaczego słynni bracia Gałkiewiczowie do tej pory nie ponieśli żadnych konsekwencji za ewidentne łamanie prawa tj. samowole budowlane w Rzgowie oraz łapownictwo na wielką skalę , tylko są ważnymi i liczącymi się świadkami w pomawianiu takich uczciwych i szlachetnych ludzi jak Włodzimierz Tomaszewski. Czyżby te obecne pomówienia były realizowane na zamówienie przyszłej opozycji wyborczej ? Niestety tak to zaczyna wyglądać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZA Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: 193.151.53.* 20.02.06, 07:11 No nareszcie!! Nie wszystko białe, nie wszystkie ręce czyste. Jak przewentylować obecnie rządzące ekipy to wyjda większe przekręty, niż te stawiane poprzednikom, tylko jeszcze nie ma odważnych, co będą chcieli zeznawać bez strachu o własne siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 08:45 O tak. potrzebni są ludzie barzdo odważni. Bo przekręty są wielkie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro proponuje opodatkować tych przekrętów ... IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.02.06, 10:15 niech gnidy płacą haracz od każdej łapówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiekt Re: garnitury se pokupili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:36 dla Tomaszewskiego i Chądzyńskiego nie wchodził w tym wypadku w grę. Uznaliśmy, że wzięli pieniądze, które mieli przekazać na kampanię, a nie dali ich Kropiwnickiemu. Stąd zarzut przywłaszczenia pieniędzy. I nie wiecie co z nimi zrobili - garnitury se pokupili, no bo Kubiak im nie chciał zafundować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: garnitury se pokupili IP: *.lodz.mm.pl 20.02.06, 11:36 Mówta sobie co chceta,tyle ile ludzi tyle kłamstw i poglądów.Ja jestem za tomaszewskim,zobaczcie,że On chyba jako jedyny okazal się człowiekiem z sercem i wspomógł potrzebójacych ludzi w potrzebie,chodzi mi o tę prowokację przeprowadzonna przez dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de_ent Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.run.pl / *.run.pl 20.02.06, 16:41 niestety wyszlo szydlo z woreczka, nie sadze zeby sie po kosciach rozeszlo, a przeciez mialo byc tak dobrze, i jeszcze to poparcie kropiwnickiego tyle lat chlopina w poczekalni nogami przebieral i nawet sie nie naumial wspolpracownikow dobierac, dobrze ze juz siedziec moze, tzn na krzesle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julii Parszywe oszczerstwa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:53 ...aż nie chce mi się wierzyć i wydaje mi się to bardzo niewiarygodne, żeby wiceprezydenci mieli wziąść łapówkę równą ich miesięcznej pensji ryzykując tym swoje stanowisko..po prostu farsa...szkoda,że kosztem uczciwych ludzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat : Parszywe oszczerstwa!!!! i kłamstwa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:56 To wszystko to denne pomówienia i oszczerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
selden2 Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z 02.03.06, 21:08 Gość portalu: koniec.kropka napisał(a): > Panie prezydencie, a gdzie Pańska szyba popisana mazakiem? skonczy sie tylko na tej kwocie ? bedzie niezly taniec ale to przeciez tancerz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwatysta Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.07.06, 18:22 Byla szansa, zeby pozbyc sie Chadzynskiego. Przeciez ten pajac kompromituje Kropiwnickiego i nasze miasto. Nie wiem dlaczego prezydent z tej szansy nie skorzystal i nie wyslal Chadzynskiego na dozywotnie zwolnienie. Tomaszewski z kolei zatrudnia w Urzedzie UB-ekow. Chaos jaki wprowadzil do magistratu i rosnaca lista spraw do natychmiastowego zalatwienia rosnie w postepie geometrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 fala Prokuratorzy czekają IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.05.07, 00:31 na naszych bohaterów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Tomaszewski jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:36 Nie jesteście zrobić krzywdy porządnemu człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dq Re: Prokuratorzy czekają IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 21:23 cele juz odswiezaja Odpowiedz Link Zgłoś
sas38 Re: Prokuratorzy czekają 13.07.07, 19:44 Tak nie można. Możliwe jest przecież uniewinnienie, wyrok w zawieszeniu, mała szkodliwość czynu. Ograniczenie wolności jest szczególną i uciążliwą karą. Nie życzmy jej nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opł Czekalski uwiewinniony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:04 Może nie będzie tak źle z Włodkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Czekalski uwiewinniony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:04 Z całą pewnością . Z Peczakiem i innymi też . Wszystko wróci na swoje tory. Odpowiedz Link Zgłoś
balance21 Re: Czekalski uwiewinniony! 27.09.07, 08:08 Może i Włodek podąży tym śladem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Czekalski uwiewinniony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:15 Może tak może nie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okto Proces Tomaszewskiego i Chądzyńskiego w paździer. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.10.07, 22:32 www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/776219.html Sąd Rejonowy dla Łodzi Śródmieścia postanowił, że proces wiceprezydenta Łodzi Włodzimierza Tomaszewskiego i byłego wiceprezydenta Karola Chądzyńskiego, który od niedawna jest prezesem Łódzkiego Przedsiębiorstwa Ogrodniczego, zacznie się 22 października. Prokuratura zarzuca im, że 4 listopada 2002 roku w Łodzi, działając wspólnie i w porozumieniu przywłaszczyli 10 tys. zł, jakie rzgowski biznesmen Andrzej Gałkiewicz przeznaczył za ich pośrednictwem na kampanię wyborczą Jerzego Kropiwnickiego, ubiegającego się o fotel prezydenta Łodzi. Z wyjaśnień przedsiębiorcy złożonych w prokuraturze wynika, że do przekazania pieniędzy doszło w biurze wieżowca, w którym mieści się Łódzki Ośrodek Telewizyjny. Andrzej Gałkiewicz miał położyć na biurku plik 100-złotowych banknotów. Śledczym oznajmił, że nie pamięta, kto wziął 10 tys. zł, Tomaszewski czy Chądzyński. Pamięta, że obaj mu podziękowali. Nie wziął żadnego pokwitowania, gdyż - jak wyznał - nie wspierał dotąd kampanii wyborczych i nie wiedział, jak się ma zachować. Tomaszewski i Chądzyński w prokuraturze nie przyznali się do wzięcia pieniędzy i odmówili składania wyjaśnień. Chądzyński oznajmił, że zarzuty mają charakter polityczny. Jerzy Kropiwnicki powiedział śledczym, że zarzuty wobec jego współpracowników są "nielogiczne i niesprawiedliwe". Dodał, że uważa ich za ludzi uczciwych, którzy dotąd go nie zawiedli. (wp) - Dziennik Łódzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po powrocie Re: Proces Tomaszewskiego i Chądzyńskiego w paźdz IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.10.07, 23:14 Są jakieś mowe dane na temat procesu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Proces Tomaszewskiego i Chądzyńskiego w paźdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 23:22 29.10.07 sąd rej. al.kościuszki 107 godz.9 sala 504 V wydz. karny Odpowiedz Link Zgłoś
sas38 Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. zł? 22.10.07, 20:20 Przywłaszczyli czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Wiceprezydenci Łodzi przywłaszczyli 20 tys. z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:16 A jeśli nie ,to co z ta kasą zrobili , bo otrzymali te pieniądze .Wyparowała? Odpowiedz Link Zgłoś