sloggi 13.04.06, 18:45 Co wkładacie do tzw. święconego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avionetka82 Re: Co do koszyczka? 13.04.06, 19:49 Ja mam malutki koszyczek, wkładam jajko (czasem dwa), kawałek kiełbasy i chleba, sól i pieprz oraz chrzan, mała babeczka drożdżowa, no i borówki :) Sloggi, cieszę się, ze chcesz rozruszać to forum, ale jak sam zauwazyłeś jest tu drętwo... zresztą podobnie jak w samym Radomsku :( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co do koszyczka? 14.04.06, 22:38 Na pewnym forum miejskim ustaliliśmy dlaczego jest drętwo na forach małych miast. Każdy może i coś napisałby, ale wydaje mu się, że jest to nie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: Co do koszyczka? 06.04.07, 21:47 mój synek idzie z koszyczkiem w którym zaniesie jajeczka przepiórcze, babeczke, chleb, sól, pieprz, kiełbase i jeszcze rano sie okaże Odpowiedz Link Zgłoś
stary.wyga1 Re: Co do koszyczka? 07.04.07, 00:43 A ja niestety nie mam w tym roku koszyczka, tak juz od 3 lat. Tu, gdzie mieszkam nie ma tradycji swiecenia pokarmow... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekdokozucha Re: Co do koszyczka? 07.04.07, 22:50 a ja dodalam se jeszcze rzodkiewke, bo lubie... i mam poswiecona, a co...;-) Odpowiedz Link Zgłoś