Gość: yarro z nielogu IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 02:37 No to zajebiście. Ciekawe czy otworzą A2 jeszcze w tym stuleciu... Kurde, dajcie sobie palanciarze spokój i oddajcie drogę kierowcom. Na rany kaczora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja nie otwierac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 08:31 oby jednak nie otworzyli tej drogi w tym stuleciu... zrobili nam ja za plotem dzialki letniskowej :((((( jakby lecaca obok 'jedynka' to bylo malo halasu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: nie otwierac! 18.04.06, 18:31 No i co masz jeszcze ciekawego do powiedzenia? Kupę też chodzisz robić do sąsiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: ABW bada autostradę A2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 11:41 no jak juz mjr kuuuna.. baranski oswiecil nas wiedza... to umrzec mozna. Co za jełop, zamawiajacy przeznacza 300 baniek ale oglasza przetarg gdzie decydujaca jest cena.. wiec wykonawcy zabija sie i kombinuja jak ja obnizyc,.. czesto pewnie kosztem jakosci, chore jest prawo zam. publ. dajacych wage 100% ceny. Lepiej zamiast odkrywac Ameryke orly z abwery zajelyby sie lapownictwem przytakich przetargach - sukces murowany. A co do oceny inwestycji i technologii wykonania to trzeba miec troche wiedzy inżynierskiej a nawet wiecej niz troche, filozofia, historia i prawo nie wystarcza. Rozgrajaja mnie takze w poszukiwaniu sensacji media.. doniesienia wskazuja ze rozbieramy cala A2, pozniej.. ze wiadukty tylko ale 33.. pozniej, ze nie 33 a 1 lub 2 i nie rozbieramy tylko po badanich bedzie zmiana nawierzchni, jezeli bedzie.. i nie wiadomo jeszcze kto jest wini8en jezeli jest tu wina w ogole.. Czasami to zygac sie chce jak sie czyta.. powazne wydawaloby sie media. Z drugiej strony czekam na efekt tego dlugiego i zmudnego sledztwa... Odpowiedz Link Zgłoś
user1973 Re: ABW bada autostradę A2 18.04.06, 14:23 Pytanie do Radia Erewań: - Czy to prawda, że w Moskwie rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: - Po pierwsze: nie w Moskwie tylko w Leningradzie, po drugie: nie samochody tylko rowery, po trzecie nie rozdają tylko kradną Coś mi to przypomina.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: ABW bada autostradę A2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:53 i to są jaja niekoniecznie wielkanocne; autostrada jeszcze martwa, a juz w obróbce; kompromitacji polski c.d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol a ja sobie tak jezdze IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 14:03 pare razy w roku z Hamburga do Lodzi. Podroz trwa i tak dobre 8 godzin. I mijam ta nowa autostrade a wlasciwie jej nowy odcinek zjezdzajac ze starego w koninie i lza mi sie w oku kreci i scyzoryk w kieszeni otwiera itd jak sobie pozniej jade te 100 km z Konina do Lodzi 1,5 godz w towarzystwie miliona tirow z kazdej strony.Ale niech sledztwo sie toczy. Byle w koncu w ogole ten odcinek otworzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Kaczyński Re: ABW bada autostradę A2 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.04.06, 14:28 > Na rany kaczora... chcesz w morde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamadoo Re: ABW bada autostradę A2 IP: 212.191.130.* 18.04.06, 14:45 No dawaj, koleś! Klikaj śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam_złoty_róg ŻaŁoSnE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 02:50 To jest k. kpina! Nie powinniśmy otrzymać ani złamanego euro-centa, a UE powinna przerzucić nad Polską wielki most, którym ominie cały ten syf. Narzekamy przez lata, że nie ma pieniędzy na modernizacje, na budowy. Z wielką łaską przystępujemy do UE i ujadamy jak opętani. W ramach, na podstawie konkretnych planów otrzymujemy pieniądze, których nadal nie potrafimy wykorzystać. Tu się nigdy nic nie zmieni. Smuten to i okropne. :\\\ Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: ŻaŁoSnE! 19.04.06, 03:57 Polacy zadnych autostrad tak naprawde nie potrafia budowac. Po prostu nie potrafia tego robic. Prosze wejsc w siec i wystukac "highways China" To komunistyczne panstwo poczynajac od 1989 roku ( 271 km autostrad) wybudowalo ( i dalej buduje) okolo 30 tysiecy km. Na dzien dzisiejszy zajmuje juz drugie miejsce po USA (60 tys. km) W Polsce od 1972 roku nie wybudowano nawet 500 km. Napisze wiecej ze niewiele sie wybuduje rowniez i w przyszlosci. Pieniadze sa a brakuje tylko umiejetnosci. Po prostu dobry tradycyjny prymityw polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Ten most to gdzie ma się zacząć? IP: *.icpnet.pl 19.04.06, 09:05 > To jest k. kpina! Nie powinniśmy otrzymać ani złamanego euro-centa, a UE > powinna przerzucić nad Polską wielki most, którym ominie cały ten syf. Kolego, w Wielkopolsce nie było przewałów. Jest autostrada, jest i odnowione połaczenie kolejowe E30 (Kutno-Frankfurt/O). Skandale u nas są też zachodnie ;) (biskup gej i chórzysta pedofil). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek A2 buduje Budimex-Dromex IP: *.chello.pl 19.04.06, 05:00 Szkoda, że GW "zapomniała" wymienić nazwę podejrzanego wykonawcy. Nawiasem mówiąc, Budimex jest także (a)feralnym wykonawcą rozbudowy Terminala 2 lotniska Okęcie. Warunki cenowe podobne jak w przypadku A2. Ciekawe czy na A2 Budimex "umoczy" dziesiatki milionów tak jak na Okęciu? Odpowiedz Link Zgłoś