Dodaj do ulubionych

sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w kiosku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 07:58
zwroty idą na papier toaletowy
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.interserwer.pl 19.04.06, 08:29
      Największą sprzedaż ma podobno "Fakt". Świadczy to tylko o poziomie
      skretynienia polskiego społeczeństwa.
      • Gość: samotny Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 08:37
        Ja przestałem czytać Wyborczą po wyborach.
        • delahalle Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k 19.04.06, 11:32
          Ja też.
    • zamek Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k 19.04.06, 08:59
      Oto poziom czytelnika "Naszego Dziennika". Wszyscy jesteście tacy chamscy?
      • Gość: Czytelnik Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 09:35
        zamek napisał:

> Oto poziom czytelnika "Naszego Dziennika". Wszyscy jesteście tacy chamscy?

Jacy chamscy?
        Tak chamscy jak Ty?
        Czy tak chamscy jak Admin?
        A może tak chamscy jak prezes jednej z firm na Sienkiewicza?
        • zamek Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k 19.04.06, 10:05
          Tacy chamscy, jak kolega piszący o papierze toaletowym, a wcześniej dokarmiający
          forum linkami do "Naszego Dziennika".
          Której firmy? Nie bój się, trollusiu, najwyżej policja do ciebie przyjedzie i
          posadzi za pomówienie.
          • Gość: śmiechu warte Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: 218.16.124.* 19.04.06, 10:20
            hihihi a ten znowu swoje, następnego straszy sądem. Śmiejszny z ciebie ludzik,
            mnie też zaskarż za tego "ludzika":D
          • Gość: Trolluś Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 11:43
            Jednej z Firm na Sienkiewicza w Poznaniu.
          • the_elviz A ty nadal pierdoły wypisujesz? 19.04.06, 12:15
            Myślałem, że trochę zmądrzałeś w końcu, ale myliłem się. Po tamtego policja a
            po ciebie panowie w białym ubranku z kaftanikiem.
            • zamek Re: A ty nadal pierdoły wypisujesz? 19.04.06, 15:23
              Myślałem, że się trochę wychowałeś, ale dla ciebie nadal normą kultury jest
              wyzywanie od pacjentów kliniki psychiatrycznej. Współczuję dzieciom tatusia.
              • keridwen Re: A ty nadal pierdoły wypisujesz? 20.04.06, 12:20
                i jeszcze szanownej malzonce kondolencje zlozyc by wypadalo.
                nadal uganiasz sie za cichodajkami elvisie wspanialy?
    • cassani stanęła wyraźnie 19.04.06, 11:53
      szczególnie że już śmiało można wyciągać jakieś wnioski. nowy dziennik wychodzi
      aż drugi dzień.
      • brite Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 12:15
        Zastanawiam się, o co ta cała rozróba. Przecież przeciętny Polak mało czyta w
        ogóle, a tutaj mamy tak wiele emocji o parę drukowanych płacht papieru. Ileż
        pasji można znaleźć w wypowiedziach zwolenników prasy.

Przypomina mi się scena z 'Rozmów Kontrolowanych' z pieskami czytelników
        odmiennych tytułów. Przynajmniej kundelki prowadził instynkt i interesowało
        prawdziwe życie, a nie wydumane opcje właścicieli.
        • Gość: bosman Re: stanęła wyraźnie IP: *.intersoft.pl 19.04.06, 12:25
          Pojawia sie po prostu coraz więcej pism dla umysłowo opóźnionych. Takich,
          których nie trzeba czytać a wystarczy oglądać jak komiks. Takich, które nawet z
          psiej kupy zrobią sensację na skale ogólnopolską. Nic więc dziwnego, że jak
          ktoś do tej pory męczył się, żeby zrozumieć, o co chodzi np. w artykule o
          gospodarce zamieszczonym w GW to teraz znalazł tytuł adekwatny do własnego
          poziomu i sposobu postrzegania świata. Nie robiłbym z tego tragedii. Żadna z
          gazet opiniotwórczych na świecie nie jest gazetą masową.
        • cassani Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 12:26
          chodzi o to żeby mówić o nowej gazecie. nieważne jak, ale mówić, mówić, mówić...
          • brite Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 13:04
            Ale jaki interes ma w tym ten rydzykowy spamer?
            • cassani Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 15:26
              on ma interes w gazecie? to niebezpieczne!
              • bardzociekawyczlowiek Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 15:35
                Zależy od jakości atramentu.
                • pan.samochodzik Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:16
                  Ludzie mają po prostu dosyć tej śmiesznej gazetki. Obniżka cen nic nie pomoże.
                  Niedługo będzie trzeba ludziom dopłacać, żeby chcieli Wyborczą wziąć do ręki.
                  • cassani Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:25
                    ludzie mają dość poza około ćwierć miliona kupującymi.
                    śmieszna gazetka - też lubie felietony Ogórka.
                    • pan.samochodzik Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:33
                      To, że niby ćwieć miliona ludzi kupuje, to nie znaczy, że tyle samo czyta. Weż
                      pod uwagę, że kupują ją głównie firmy, instytucje etc. i zapychają tym
                      poczekalnie. Wole felietony Ziemkiewicza w Rzepie.
                      • cassani Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:44
                        i bardzo dobrze że wolisz Ziemkiewicza. ja osobiście jeszcze bardziej wole
                        Rybińskiego. a co do zapychania GW poczekalni instytucji, tak samo robi Rzepa i
                        inne dzienniki. to normalne działanie marketingowe zeby dojść do jak
                        najwiekszej liczby ludzi. całe szczęście że jakiś znalfabeta ma możliwość
                        przejrzenia GW w McDonaldsie, moze w efekcie zacznie czytać.
                      • teufel Re: stanęła wyraźnie 27.04.06, 08:07
                        Co oznacza, że jeszcze więcej osób czyta GW:P Ludzie czekając przeglądają,
                        założę się, że w takiej instytucji minimum 2 osoby czytają każdy egzemplarz:P
                  • brite Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:31
                    Nie że chciałbym bronić GW, bo zaiste w swoim relacjonowaniu świata polityki
                    zbyt ujada na PiS i okolice, by nazwać ją bezstronną, ale po przedarciu się
                    przez pierwsze strony dalej zawartość zazwyczaj jest już lepsza.
                    No i czasami jest zbyt świętojebliwa, podejmując tematy godne gazetek
                    parafialnych, a nie bezstronnego światopoglądowo dziennika.
                    • pan.samochodzik Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:44
                      brite napisał:

> Nie że chciałbym bronić GW< Masz rację. < ale po przedarciu się
                      > przez pierwsze strony dalej zawartość zazwyczaj jest już lepsza>
                      polemizowałbym. Treści trochę jest, ale reklam jest jeszcze więcej
                      > No i czasami jest zbyt świętojebliwa, podejmując tematy godne gazetek
                      > parafialnych > nie chciałbym czytać takiej gazetki parafialnej, zreszta
                      gazetki parafialne są mądrzejsze i ciekawsze. Takiego poziomu jak Wyborcza nie
                      prezentują.
                      >
                  • Gość: Magda Re: stanęła wyraźnie IP: *.toya.net.pl 26.04.06, 23:18
                    stwierdzam koleś że jesteś debilem!
    • Gość: ciekawska.wielce Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:45

GW grubo przed nami wiedziała, że kres jej nadchodzi. A potem były ruchy zanadto
      nerwowe. Znam panikę, by utrzymać się
      na rynku. Przeżyłam w małym wymiarze.
      Była monopolistą od początku swego istnienia, bo zawierała więcej, niż
      podjudzanie. Polemiki, zaprasani goście, to były jej atuty i dla tych atutów
      nie mam tylko jednego egz. od początku jej wydania.
      Ale wypaliła się. Tak jak wcześniej wypalił się Urban. A argumenty, że Urbana
      się nie czyta są śmieszne. Właśnie ten duet dawał dopiero obraz
      rzeczywistości.
      Od trzech dni gości u mnie tercet. I niestety, (chłodnym okiem), Dziennik to
      świerza krew. Zacytuję Kondrata: "czasy się zmmieniają, ale aktorzy zastygli
      w romantycznej pozie". Zastygła też w swej pozie Gazeta i ni jest zdolna
      wyjść z impasu.
      Rozpalała co niektórych do czerwoności, stąd "forum" to strzał w 10-tkę. Ale
      wątpię, by Dziennik forum utworzył. Sięgnie raczej po inne instrumenty.
      Takie jest w chwili obecnej moje zdanie.
      • rozmowy_kontrolowane Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k 20.04.06, 17:51
        Gość portalu: ciekawska.wielce napisał(a):
        > Od trzech dni gości u mnie tercet. I niestety, (chłodnym okiem), Dziennik to
        > świerza krew.

świeŻa.
        GW ma ustaloną pozycję na rynku i "Dzienik" nie jest w stanie zagrozic GW na
        dłuższą metę. Jak każdą nowośc, ludzie będą kupowali "Dziennik" przez jakiś
        czas.
        Myślę, że nie ma gazety codziennej, która jest w stanie pokonac GW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka