Gość: adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 07:58 zwroty idą na papier toaletowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.interserwer.pl 19.04.06, 08:29 Największą sprzedaż ma podobno "Fakt". Świadczy to tylko o poziomie skretynienia polskiego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 08:37 Ja przestałem czytać Wyborczą po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k 19.04.06, 11:32 Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k 19.04.06, 08:59 Oto poziom czytelnika "Naszego Dziennika". Wszyscy jesteście tacy chamscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 09:35 zamek napisał: > Oto poziom czytelnika "Naszego Dziennika". Wszyscy jesteście tacy chamscy? Jacy chamscy? Tak chamscy jak Ty? Czy tak chamscy jak Admin? A może tak chamscy jak prezes jednej z firm na Sienkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k 19.04.06, 10:05 Tacy chamscy, jak kolega piszący o papierze toaletowym, a wcześniej dokarmiający forum linkami do "Naszego Dziennika". Której firmy? Nie bój się, trollusiu, najwyżej policja do ciebie przyjedzie i posadzi za pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechu warte Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: 218.16.124.* 19.04.06, 10:20 hihihi a ten znowu swoje, następnego straszy sądem. Śmiejszny z ciebie ludzik, mnie też zaskarż za tego "ludzika":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trolluś Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 11:43 Jednej z Firm na Sienkiewicza w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz A ty nadal pierdoły wypisujesz? 19.04.06, 12:15 Myślałem, że trochę zmądrzałeś w końcu, ale myliłem się. Po tamtego policja a po ciebie panowie w białym ubranku z kaftanikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: A ty nadal pierdoły wypisujesz? 19.04.06, 15:23 Myślałem, że się trochę wychowałeś, ale dla ciebie nadal normą kultury jest wyzywanie od pacjentów kliniki psychiatrycznej. Współczuję dzieciom tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: A ty nadal pierdoły wypisujesz? 20.04.06, 12:20 i jeszcze szanownej malzonce kondolencje zlozyc by wypadalo. nadal uganiasz sie za cichodajkami elvisie wspanialy? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani stanęła wyraźnie 19.04.06, 11:53 szczególnie że już śmiało można wyciągać jakieś wnioski. nowy dziennik wychodzi aż drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 12:15 Zastanawiam się, o co ta cała rozróba. Przecież przeciętny Polak mało czyta w ogóle, a tutaj mamy tak wiele emocji o parę drukowanych płacht papieru. Ileż pasji można znaleźć w wypowiedziach zwolenników prasy. Przypomina mi się scena z 'Rozmów Kontrolowanych' z pieskami czytelników odmiennych tytułów. Przynajmniej kundelki prowadził instynkt i interesowało prawdziwe życie, a nie wydumane opcje właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: stanęła wyraźnie IP: *.intersoft.pl 19.04.06, 12:25 Pojawia sie po prostu coraz więcej pism dla umysłowo opóźnionych. Takich, których nie trzeba czytać a wystarczy oglądać jak komiks. Takich, które nawet z psiej kupy zrobią sensację na skale ogólnopolską. Nic więc dziwnego, że jak ktoś do tej pory męczył się, żeby zrozumieć, o co chodzi np. w artykule o gospodarce zamieszczonym w GW to teraz znalazł tytuł adekwatny do własnego poziomu i sposobu postrzegania świata. Nie robiłbym z tego tragedii. Żadna z gazet opiniotwórczych na świecie nie jest gazetą masową. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 12:26 chodzi o to żeby mówić o nowej gazecie. nieważne jak, ale mówić, mówić, mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 13:04 Ale jaki interes ma w tym ten rydzykowy spamer? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 15:26 on ma interes w gazecie? to niebezpieczne! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzociekawyczlowiek Re: stanęła wyraźnie 19.04.06, 15:35 Zależy od jakości atramentu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.samochodzik Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:16 Ludzie mają po prostu dosyć tej śmiesznej gazetki. Obniżka cen nic nie pomoże. Niedługo będzie trzeba ludziom dopłacać, żeby chcieli Wyborczą wziąć do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:25 ludzie mają dość poza około ćwierć miliona kupującymi. śmieszna gazetka - też lubie felietony Ogórka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.samochodzik Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:33 To, że niby ćwieć miliona ludzi kupuje, to nie znaczy, że tyle samo czyta. Weż pod uwagę, że kupują ją głównie firmy, instytucje etc. i zapychają tym poczekalnie. Wole felietony Ziemkiewicza w Rzepie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:44 i bardzo dobrze że wolisz Ziemkiewicza. ja osobiście jeszcze bardziej wole Rybińskiego. a co do zapychania GW poczekalni instytucji, tak samo robi Rzepa i inne dzienniki. to normalne działanie marketingowe zeby dojść do jak najwiekszej liczby ludzi. całe szczęście że jakiś znalfabeta ma możliwość przejrzenia GW w McDonaldsie, moze w efekcie zacznie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: stanęła wyraźnie 27.04.06, 08:07 Co oznacza, że jeszcze więcej osób czyta GW:P Ludzie czekając przeglądają, założę się, że w takiej instytucji minimum 2 osoby czytają każdy egzemplarz:P Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:31 Nie że chciałbym bronić GW, bo zaiste w swoim relacjonowaniu świata polityki zbyt ujada na PiS i okolice, by nazwać ją bezstronną, ale po przedarciu się przez pierwsze strony dalej zawartość zazwyczaj jest już lepsza. No i czasami jest zbyt świętojebliwa, podejmując tematy godne gazetek parafialnych, a nie bezstronnego światopoglądowo dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.samochodzik Re: stanęła wyraźnie 20.04.06, 12:44 brite napisał: > Nie że chciałbym bronić GW< Masz rację. < ale po przedarciu się > przez pierwsze strony dalej zawartość zazwyczaj jest już lepsza> polemizowałbym. Treści trochę jest, ale reklam jest jeszcze więcej > No i czasami jest zbyt świętojebliwa, podejmując tematy godne gazetek > parafialnych > nie chciałbym czytać takiej gazetki parafialnej, zreszta gazetki parafialne są mądrzejsze i ciekawsze. Takiego poziomu jak Wyborcza nie prezentują. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: stanęła wyraźnie IP: *.toya.net.pl 26.04.06, 23:18 stwierdzam koleś że jesteś debilem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska.wielce Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:45 GW grubo przed nami wiedziała, że kres jej nadchodzi. A potem były ruchy zanadto nerwowe. Znam panikę, by utrzymać się na rynku. Przeżyłam w małym wymiarze. Była monopolistą od początku swego istnienia, bo zawierała więcej, niż podjudzanie. Polemiki, zaprasani goście, to były jej atuty i dla tych atutów nie mam tylko jednego egz. od początku jej wydania. Ale wypaliła się. Tak jak wcześniej wypalił się Urban. A argumenty, że Urbana się nie czyta są śmieszne. Właśnie ten duet dawał dopiero obraz rzeczywistości. Od trzech dni gości u mnie tercet. I niestety, (chłodnym okiem), Dziennik to świerza krew. Zacytuję Kondrata: "czasy się zmmieniają, ale aktorzy zastygli w romantycznej pozie". Zastygła też w swej pozie Gazeta i ni jest zdolna wyjść z impasu. Rozpalała co niektórych do czerwoności, stąd "forum" to strzał w 10-tkę. Ale wątpię, by Dziennik forum utworzył. Sięgnie raczej po inne instrumenty. Takie jest w chwili obecnej moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: sprzedaż Wyborczej stanęła wyraźnie,mówią w k 20.04.06, 17:51 Gość portalu: ciekawska.wielce napisał(a): > Od trzech dni gości u mnie tercet. I niestety, (chłodnym okiem), Dziennik to > świerza krew. świeŻa. GW ma ustaloną pozycję na rynku i "Dzienik" nie jest w stanie zagrozic GW na dłuższą metę. Jak każdą nowośc, ludzie będą kupowali "Dziennik" przez jakiś czas. Myślę, że nie ma gazety codziennej, która jest w stanie pokonac GW. Odpowiedz Link Zgłoś