Dodaj do ulubionych

Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóżcie:)

06.05.06, 15:06
Byłabym bardzo wdzięczna wszystkim forumowiczom za wypłenienie mojej ankiety:)
Ankieta dotyczy barier w handlu elektronicznym i jest mi potrzebna do pracy
dyplomowej.

Stąd można ją pobrać ---> www.gosiaczek.ankieta.prv.pl/

Po wypełnieniu proszę odesłać na adres podany w ankiecie.
Dziekuję pientknie :)
Obserwuj wątek
    • sieradzak Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 17:39
      gosiaczek_sdz1 napisała:

> Byłabym bardzo wdzięczna wszystkim forumowiczom za wypłenienie mojej ankiety:)
      > Ankieta dotyczy barier w handlu elektronicznym i jest mi potrzebna do pracy
      > dyplomowej.
      >
      > Stąd można ją pobrać ---> www.gosiaczek.ankieta.prv.pl/
      >
      > Po wypełnieniu proszę odesłać na adres podany w ankiecie.
      > Dziekuję pientknie :)

Ankietka fajna, ale chyba za bardzo ... szczegółowa ? Z zasady ankieta jest
      anonimowa, ale w związku z "nietypowością" tego forum wiele osób się zna lub
      jest do "zidentyfikowana" więc nie wiem, czy będzie to anonimowe ?
      Tym samym całośc ankietki jest problematyczna ;) ?
      • szaramysza9 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 17:44
        Ankieta jest b.dobra, ja wypełniłam dla gosiaczka, mnie i tak nikt nie zna:)
        • gosiaczek_sdz1 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 17:46
          Własnie, nie znam i dzięki. Z reszta gdzie ja moge te informacje wykorzystac i
          po co?
      • gosiaczek_sdz1 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 17:45
        Ja nie widze w tym problemu. Znam tu raptem 2 lub 3 osoby. Nie mam zamiaru
        wnikać w to co kto odpowiedział, zbiore tylko wyniki i przedstawie w pracy,
        reszta mnie nie obchodzi. Pytania szczegółowe, bo takie odpowiedzi sa mi
        potrzebne. Jeśli nie chcesz nie wypełniaj, przymusu nie ma.
    • tmsieradz Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 18:18
      Posłałem
    • ebusia_fam_fatal Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 18:23
      jo tyz wyslalam
      tylko na jedno pytanie nie odpowiedzialam, bo nie wiem ;)
      tzn nie wiem ile mam lat ;)
      • szaramysza9 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 18:43
        eeeeee tam;)
        • gosiaczek_sdz1 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 18:50
          szara jak mozesz to wypełnij jeszcze raz ta ankiete i mi podeślij, bo jakiś
          bład wyskakuje w tym co przysłałas.
          • szaramysza9 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 18:52
            ale wypełnić raz jeszcze, czy wysłac to. co mam??
            Ja tu mam XP i coś m tam pisało, ze jak coś zamieni, to coś tam:)
            • gosiaczek_sdz1 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 18:54
              ehehehehe
              moze wypelnij od poczatku jeszcze raz, na nowo, zobaczymy czy bedzie dobrze
              • paenka Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 18:57
                wyslalam
                • jasiek53 no tengas miedo sieradzak! :) 06.05.06, 20:14
                  tam nic takiego złego nie ma ?

"Kaczuszko, ach maki są tak duże, duże, duże.
                  A Ty masz krótkie nóżki,
                  Jak zwykle u kaczuszki"
                  • gosiaczek_sdz1 Re: no tengas miedo sieradzak! :) 06.05.06, 20:32
                    co ma być złego?
                    • jasiek53 Re: no tengas miedo sieradzak! :) 06.05.06, 20:41
                      sieradzak napisał:
                      Ankietka fajna, ale chyba za bardzo ... szczegółowa ? Z zasady ankieta jest
                      anonimowa, ale w związku z "nietypowością" tego forum wiele osób się zna lub
                      jest do "zidentyfikowana" więc nie wiem, czy będzie to anonimowe ?
                      Tym samym całośc ankietki jest problematyczna ;) ?

-------------------------
                      nie namierzą cię sieradzak! :)spoko!
                      • ebusia_fam_fatal Re: no tengas miedo sieradzak! :) 06.05.06, 20:48
                        ja sie zastanawiam, czemu ankieta maniaka byla "mniej anonimowa" dla sieradzaka,
                        skoro tak samo mozna namierzyc nadawce wypelnionej ankiety :)
                        • dawid-maniak Re: no tengas miedo sieradzak! :) 06.05.06, 21:05
                          Co znowu na mnie?;]
                          Nad ankietką się namęczyłem , ale wysłałem! Nie była zła, ale paru poprawek
                          wymaga...
                          • ebusia_fam_fatal Re: no tengas miedo sieradzak! :) 06.05.06, 21:05
                            to nie na Ciebie:)
    • babeczkaa Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:14
      ankieta zbyt szczegółowa,respondentom może się nie chciec odpowiadać na tak szczegółówe pytania, wiele źródeł literaturowych podaje, że tzw. METRYCZKĘ (czyli pytania o wiek, płeć, itepe, itede) powinno wstawiać się na końcu kwestonariusza, ponadto respondenci nie wiedzą w czym uczesniczą, kto dla kogo robi to badanie,
      moim zdaniem nie jest to narzędzie dopracowane, ale oczywiście jako osoba korzsytająca z internetu wypełnię te ankietę jak tylko znajde wolną chwilkę
      sorki, że się czepiam,czapiałam się u maniaka to poczepiam się u gosiaczka, pozdrowionka
      B.
      • ebusia_fam_fatal Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:20
        ja sie na ankietach nie znam
        ale skoro ta gosiaczka ma badac bariery w handlu elektronicznym, to pytania
        chyba powinny byc takie?
        zeby bylo wiadomo czy nie kupujesz bo boisz sie tego czy kupujesz ale i tak sie
        czegos obawiasz?
        itpitd :)

a czepiaj sie ile chcesz ;)

ale czy gosiaczek musi napisac ze robi to badanie dla profesora Jakiegostam? czy co?
        • babeczkaa Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:25
          nie Ebusiu, nie chodzi o takie konkrety, że dla profa jakiegos tam czy innego, ale np. że badanie jest integralną częścią pracy dyplomowej, jest anonimowe, na temat taki i taki.Że w badaniu uczestniczą tacy i tacy i że będzie ono przeprowadzone wtedy i wtedy :))))))))))

• ebusia_fam_fatal Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:27
            ahaaaaaaaaa
            :)))))
            tak i tak, rozumiem ;)
          • gosiaczek_sdz1 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:48
            W pierwszym poście napisałam po co mi ta ankieta i jakiego tematu dotyczy, że
            anonimowa to chyba widać, czy ja się domagam od was imion, nazwisk itp.? W
            badaniu uczestniczą osoby z sieradza i pobliskich miast,a przeprowadzane jest
            od dzisiaj, do kiedy to nie wiem, aż uzbieram tyle odpowiedzi ile mi potrzeba.
            Szkoła Politechnika Łódzka. Wiele ankiet sie naczytałam i nawypełniałam i to,
            że metryczka ma być na koncu ankiety nie jest prawdziwe. Ułożyłam ankiete tak
            jak uważałam za słuszne, promotor mi to sprawdził, żadnych 'ale' nie miał, wiec
            jego zdaniem jest ok. Pytania są szczegółowe? Nie wydaje mi się. Temat
            jest 'Bariery handlu elektronicznego' i tego własnie problemu dotycza pytania
            zawarte w ankiecie. Może Ty bys inaczej ułożyła ta ankietę, ale ja widzę
            własnie tak.
    • babeczkaa Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:16
      a swoją drogą jakis urodzaj na badania do prac dyplomowych tu mamy na forum? powiedzcie chociaz co to za szkoła ?
      • ebusia_fam_fatal Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:22
        babeczkaa napisała:

> a swoją drogą jakis urodzaj na badania do prac dyplomowych tu mamy na forum? po
        > wiedzcie chociaz co to za szkoła ?
        maniak mial napisane w tej ankiecie z jakiej jest szkoly :) ale juz nie pamietam
        • dawid-maniak Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:31
          UŁ WNG zainteresowani wiedzą o co chodzi
          • ebusia_fam_fatal Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:32
            ja nie jestem zainteresowana, ale wiem :)
            • farbenheit Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:53
              Wydzial Nauk Geograficznych? Bo ja nie wiem czy wiem :P
              • ebusia_fam_fatal Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:57
                chyba wiesz, ale wiesz, ja nie wiem ;)
                • gosiaczek_sdz1 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:57
                  Te, tu jest wątek o mojej ankiecie, a nie o jakiejś szkole :P
                  • ebusia_fam_fatal Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 21:58
                    ja wyslalam :D
                    • farbenheit Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 22:00
                      A ja wysle jak sobie StarOffica zrobie bo mam kompa po formacie i nic na nim
                      nie ma. Ale wysle napewno :)
                      • gosiaczek_sdz1 Re: Ślicznie proszę o wypełnienie ankiety - pomóż 06.05.06, 22:00
                        Trzymam za słowo:)
    • gosiaczek_sdz1 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:26
      ...a potrzeba mi minimum 100 :D
      • farbenheit Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:28
        Wydrukuj 80, daj mi, pusc z tym w miasto a w ciagu kilku godzin bedziesz
        miala :) Ja kocham takie rzeczy :D
        • gosiaczek_sdz1 Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:29
          Wiesz co, ja też takie cuś moge zrobic, ale ja nie chce tylko ludzi z sieradza,
          potrzebuje ze zduni, łasku, łodzi a najbardzije potrzebuje ludzi ze wsi. I to
          musza byc ludzie ktorzy korzystaja z neta, a nie tak każżdy człek.
          • babeczkaa Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:37
            to w takim razie ja nie mieszcze sie w Twojej grupie docelowej, korzystam z internetu ale nie mieszkam na wsi, czy nie uważasz że robienie tu tego badania nie da wiarygodnych wyników?
            ja rozumiem ze korzystasz z tego ze masz tu "znajomych" :P
            • gosiaczek_sdz1 Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:41
              Chyba nie zrouzmiałas co ja napisałam. Napisałam, że potrzebuje ludzi ze wsi,
              bo ludzi z miasta mam na peczki i że najgorzej będzie znaleźć osoby ze wsi
              ktore wypełnią mi ankietę. Czy teraz to jest jasne?
              • babeczkaa Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 21:53
                a dlaczego Ty się tak irytujesz? nie mieszkam też w okolicach "Zduny i Łasku, ani Sieradza" ani innych szeroko pojetych okolicach tych miast.... - mam wypełnić?
          • farbenheit Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:37
            Phi...nie to nie :P
        • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:29
          a to Ciebie trzeba puscic?
          myslalam ze sam sie puszczasz :P
          (mam dowod - fotke, a na niej Ciebie pod latarnia :P
          niestety z ucieta latarnia.. :D
          ten aparat Twoj cos przybliza i ucina :/)
          • farbenheit Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:40
            Hehe - to kto Ci uwierzy, ze to latarnia?? :P

A wracając do tematu...widzę tą ankiete wlasnie w tej chwili i juz mi sie nie
            podoba. Ankieta wg mnie ( a cos nie cos o tym sie kiedys uczylem ) powinna
            przede wszystkim zachecac do jej wypelnienia...nie powinna meczyc. A mnie ona
            odrzuca swoja wydaje mi sie nadmierną szczegolowoscia
            Ale obiecalem to wypelnie :)
            • gosiaczek_sdz1 Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:42
              O szczegółowości tej ankiety pisałam wyżej, tam poczytaj.
            • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:44
              ja Cie moge zachecic do jej wypelnienia, chcesz? :)
              • farbenheit Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:45
                Jak?? :P
                • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:49
                  skutecznie :P
            • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:49
              ej a tak w ogole to co Wy sie tak czepiacie?
              ja np wypelnilam obie ankiety - maniaka i goski i jakos nie bylo dla mnie
              problemem, czy metrycxzka jest na poczatku czy na srodku, czy na odwrocie, czy
              napisali skad sa i w ogole
              uczyliscie sie o ankietach i Wam takie pierdoly przeszkadzaja, ze masakra!
              a dla mnie - laika w tej dziedzinie - nie ma roznicy. ankieta to ankieta!
              i wypelnilam

a Wy? plakaliscie przy tym czy co ze tak narzekacie?
              • farbenheit Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:53
                Tu nie chodzi o to ze sie ktos czepia czy nie. Ja poprostu wyrazam swoje zdanie
                o tej ankiecie - wypelnic ja spokojnie wypelnie ale jesli kilka osob ma podobne
                zdanie na ten sam temat to chyba musi w tym cos byc prawda? Ja nikomu nic nie
                wytykam ani nie mowie, ze zrobil cos zle - mowie poprostu co o tym sumarycznie
                mysle :)
                • gosiaczek_sdz1 Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:56
                  sumarycznie, to ja nie pytałam sie ow asze zdanie na temat ankiety, tylko czy z
                  łaski swojej wypełnicie ja dla mnie, gdybym chciała opini na temat ankiety to
                  bym zrobiła temat 'co myslicie o mojej ankiecie'. Jeżeli komuś nie odpowiada
                  nakieta, nudzi go, bądz ma to gdzies, nie musi wypełniać, to nie jest przymus
                  itp.
                • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 06.05.06, 22:56
                  hm jak dla mnie to co piszesz to maslo maslane
                  no ale niech Ci bedzie
                  znajde Ci pare osob tez, ktore nie beda mialy "ale" do tej ankiety
                  i co, czy to oznacza, ze jednak jest ona ok?
              • babeczkaa Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 21:55
                jesuuuu, skoro się o tym uczyliśmy... to chcemy Gosi pomóc, nie robie tego złośliwie, daleka jestem od takich niskich pobudek :(
                • gosiaczek_sdz1 Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 22:20
                  Nie wiem dlaczego z wypełnieniem ankiety maniaka nie było problemu, nie
                  mieliśącie do niej żadnych, ale tylko wypełnialiscie bez gadania, bo chodzilo
                  mu o wypelnienie a nie komentowanie tego jaka jest ankieta. Ale widze, że mnie
                  się tu chyba nie lubi, bo stanowi dla was problem poświecenie dosłownie 5 minut
                  na wypełnienie ankiety. Dziękuję za pomoc tym co wypełnili i tym, którym było
                  ciężko to zrobić.
                  • gosiaczek_sdz1 Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 22:22
                    A może 'sliczne proszenie' było nie na miejscu, tylko powinnma wydac rozkaz?
                    • emzetes Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 23:06
                      A ja Ciebie lubie najbardziej ze wszystkich Pań, kobiet i dziewczyn obecnych na
                      tym forum. :)))
                      • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 23:07
                        teraz sie zaczna deklaracje :)
                        gocha, ja tez Cie lubie:)
                        jestes w koncu moja dziewczyna ;)

emzetes, a mnie jeszcze lubisz na tym forum? ;)
                        • farbenheit Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 23:08
                          zrobmy se watek o tym :P
                        • emzetes Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 23:08
                          Pewnie. Ale nie wiesz czy ja to ja czy ona (on) ?;)
                          • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 23:10
                            wiem bo:
                            a) gosia mi powiedziala ;)
                            b) krasnoludki cos plumkaly
                            c) emzetes napisał:

:))
                            • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 23:11
                              a w ogole, to co to ma za znaczenie? :)
                      • gosiaczek_sdz1 Re: 20 ankietek mam... 08.05.06, 10:27
                        Dziękuje ślicznie:) Ale chyba niczego w zamian nie chcesz?:P
                    • sbi Re: 20 ankietek mam... 07.05.06, 23:13
                      Gosiaczek naprawde źle interpretujesz uwagi życzliwych Tobie osób.
                      Zarówno babeczka jak i inne osoby zwracają Tobie uwagę na elementy, które ich zdaniem należałoby poprawić. A Ty zamiast zastanowić się nad ich zasadnością a priori je odrzucasz i szukasz podtekstów tam gdzie ich nie ma. Pamietaj, że takie samo pytanie możesz dostać na obronie. Dlatego zastanów sie już teraz nad tymi uwagami, i albo je uwzględnij, albo uzasadnij dlaczego uważasz, że to co zrobiłaś jest słuszne.
                      • gosiaczek_sdz1 Re: 20 ankietek mam... 08.05.06, 10:25
                        Od sprawdzania i poprawiania mojej pracy i ankiety mam promotora, skoro on
                        sprawdził i uznał za poprawne, więc dla mnie to jest poprawne i ja w ogole nie
                        wiem co wy widzicie takiego niepoprawnego w mojej ankiecie? Pytania maja byc
                        takie jakie są, bo mam taki a nie inny temat pracy, ma byc tyle ile jest a
                        nawet miało byc wiecej. Źle jest bo metryczka na początku? I ma byc na
                        początku, też się uczyłam o ankietach i nie jest zasadą zeby metryczka była na
                        koncu. Jak juz pisałam wyzej, gdybym chciała uwag dotyczących ankiety to bym o
                        nie poprosiła, a ja chciałam by ją tylko wypełniono, bez zbędnego gadania.
                • ebusia_fam_fatal Re: 20 ankietek mam... 08.05.06, 10:21
                  babeczkaa napisała:

> jesuuuu, skoro się o tym uczyliśmy... to chcemy Gosi pomóc, nie robie tego złoś
                  > liwie, daleka jestem od takich niskich pobudek :(
                  ok, ale mozna powiedziec ze metryczka powinna byc na koncu i wypelnic ankiete
                  mimo to tak?
                  a nie jakies "ataki" ze po Waszych gadkach to by mi sie odechcialo zliczac taka
                  ankiete
                  jakby to naprawde mialo jakies znaczenie
                  chcecie jej pomoc, ok. ale ja mowie ze wypelnilam i nie mialo to dla mnie
                  znaczenia czy roznicy gdzie ona umiescila metryczke i czy napisala z jakiej jest
                  szkoly
                  milego dnia :)
    • gosiaczek_sdz1 Przypominam się :P /nt 07.05.06, 20:59
    • paenka Zerknij tutaj gosiaczek 10.05.06, 13:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=41572937
      moze nawiazecie wspolprace ;)
      • gosiaczek_sdz1 Re: Zerknij tutaj gosiaczek 10.05.06, 19:20
        Raczej nie nawiąże współpracy, bo tematyka zdecydowanie różna, a z resztą tam
        takie samo zainteresowanie wypełnieniem ankiety jak i tutaj.
    • gosiaczek_sdz1 Więcej nie potrzebuję. 15.05.06, 20:44
      Uzbierałam już tyle ankiet ile potrzebowałam, wiecej mi nie trzeba.
      Jeszcze raz dziekuję 6 osobom (powinnam podkreślić AŻ 6 osobom) za wypełnienie
      mojej ankiety i dziekuje także tym, którym nie chciało się 5 minut poświęcić by
      mi pomóc. Dziekuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka