Dodaj do ulubionych

cenzura polityczna na forum?!?!?!?!

17.05.06, 07:48
14.V.2006 założyłem temat i opisałem żenującą organizację zakończenia jednej z imprez Święta Łodzi. Chodzi o konkurs Mozaikowa Pietryna www.swietolodzi.pl/module-Program-action-Mozajki.html
Organizatorem było Biuro Promocji, Turystyki i Współpracy z Zagranicą UMŁ. Sponsor nagród Manufaktura.
W skrócie:
1)wygrała mozaika przedstawiająca jeden z budynków manufaktury, chociaż były o wiele ładniejsze.
2)organizatorzy (UMŁ!!!) poza słowem DZIĘKUJĘ nie nagrodzili dzieci, które od godz. 9 do 17 babrały się w gipsie układając mozaiki, zapewniając w ten sposób organizatorowi przez cały dzień atrakcję w pasażu Rubinsteina. Kubek, breloczek jakiś zalegający album w szafach...cokolwiek, bo zasłużyły na to!!! A ich miny po zakończeniu mówiły same za siebie.

proszę o wytłumaczenie adminów/moderów dlaczego mój temat został skasowany???
nie zawierał przecież słów obraźliwych, wulgaryzmów itp...nie poprawny politycznie był czy co?
Obserwuj wątek
    • gray Re: cenzura polityczna na forum?!?!?!?! 17.05.06, 07:50

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=546&w=41812620

mam ochotę powiedzieć, że jesteś głupia, ale nie zrobię tego, żeby cię nie obrazić.
      • gray tudzież 17.05.06, 07:53

głupi - to raczej bez znaczenia.
        • andriusha78 Re: tudzież 17.05.06, 08:04
          oczywiście jestem głupi..w ogóle nie przeszkadza mi taka krytyka, bo świadczy to jedynie o drugiej stronie.
          przed napisaniem swojego postu sprawdziłem forum i jakoś w spisie tematów 14.05.2006 o godz. 22:10 on się tam nie znajduje. standardowa sytuacja? czy to tylko na moim komputerze???
          miłego dnia panie mądry...
          • gray Re: tudzież 17.05.06, 08:08

oczywiście wierzę ci :D
            • andriusha78 Re: tudzież 17.05.06, 08:20
              chcesz powiedzieć, że widzisz ten temat w spisie między:
              •Alergolog w Łodzi (6) tsikorka 14.05.06, 22:16
              •Gdzie w Łodzi basen z nauka pływania dla niemowląt (10) ameraa 14.05.06, 21:20

nawet jeśli sortuję wg daty założenia wątku też go w tym miejscu nie ma...ot i tyle...
              • dziad_borowy Re: tudzież 17.05.06, 08:26
                Ja Cie blagam. Sprobuj tu:
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=546
                Dzierżżżżż!!!!
                • andriusha78 Re: tudzież 17.05.06, 08:54
                  błagać nie musisz...nawet nie wypada ;-)
                  przyznaję się do błędu/niewiedzy...nie wiem jak to nazwać...był to moj 1 temat na forum...
                  ale szczerze przyznam dziwna to trochę organizacja...mylące jest umożliwienie zakładania tematów w "otwartym" forum...niektóre zostają i nie sa przenoszone (bo są bardziej atrakcyjne?) a inne się przenosi...
                  i dlaczego przeniesiono to do działu Kultura a nie do "Kto nami rządzi" czy "Opinie i komentarze"???
                  • gray Re: tudzież 17.05.06, 08:58

ROTFL.
                    • andriusha78 Re: tudzież 17.05.06, 09:02
                      doprawdy, cóż za komentarz...pogratulować...
                      szkoda, że nie ma licznika..byś miał +1...
      • longeta zaraz to sprawdze! 17.05.06, 07:54
        nie lubie michnika i gazety wyborczej!
    • cassani nieeee, to nie cenzura, to głupotka 17.05.06, 08:27
      moderatorzy dostali narzędzie i bawią się w Boga. no - powiedzmy w bożka.
      napisz wątek że sprzedasz hurtowo kał, to Cię przeniosą na oferty, napisz że
      wczoraj odleciałeś - znajdziesz się na lotnisku, spytaj czemu w tramwajach
      trzęsie - znajdziesz się na komunikacji.
      nie denerwuj się, traktuj to w kategoriach biegunki a nie cenzury.
      • Gość: Bart / bart_step Re: nieeee, to nie cenzura, to głupotka IP: *.mnc.pl 20.05.06, 04:45
        Tak tak. Jasne, zabawa w bogów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka