niki-ta 20.01.03, 14:25 Byłam, zobaczyłam, oniemiałam Chylę czoła przed Kanclerzem i jego pomysłem na nowoczesną szkołę. Budynek i sale wyglądają mistrzowsko. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: WSHE 20.01.03, 14:35 Cieszę się, że się podobało, szkoda że sie jednak nie spotkaliścy... Zapraszam ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: WSHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 17:14 ...jadnakze..nie tylko wyglad zewnetrzny sie liczy...zwlaszcza jesli chodzi o szkole.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: WSHE 20.01.03, 17:53 w środku też całkiem ładnie.. byłeś na patio? :> gray Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WSHE 20.01.03, 18:05 gray napisał: > w środku też całkiem ładnie.. byłeś na patio? :> --Qrcze, powiedz Ty mi, bo ja nigdy nie byłem, jak jest NA patio? ;-) Zapraszam także pod dach. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: WSHE 20.01.03, 18:16 hubar napisał: > gray napisał: > > w środku też całkiem ładnie.. byłeś na patio? :> > --Qrcze, powiedz Ty mi, bo ja nigdy nie byłem, jak jest NA patio? ;-) > Zapraszam także pod dach. > nie wiesz? no to zapraszam do sal H20* z numerami parzystymi. z okien bardzo ładnie widać plastikowy dach naszego cennego przybytku z fontanną i kioskiem :) a pod dach swoją drogą :) gray Odpowiedz Link Zgłoś
niki-ta Re: WSHE 20.01.03, 18:32 gray napisał: > hubar napisał: > > > gray napisał: > > > w środku też całkiem ładnie.. byłeś na patio? :> > > --Qrcze, powiedz Ty mi, bo ja nigdy nie byłem, jak jest NA patio? ;-) > > Zapraszam także pod dach. > > > nie wiesz? no to zapraszam do sal H20* z numerami parzystymi. z okien bardzo > ładnie widać plastikowy dach naszego cennego przybytku z fontanną i kioskiem :) > > a pod dach swoją drogą :) > > gray Qrcze, to tam jeszcze coś pod dachiem jest??? I nawet fontannę macie??? To ja tam chyba muszę jeszcze raz pojechać :) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: WSHE 20.01.03, 18:01 Byle jakiej szkoły byśmy nie wybrali, czyż nie Hubarze, Bartuchu, Bartolomeo itd ??? pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: WSHE 20.01.03, 18:17 tica napisała: > Byle jakiej szkoły byśmy nie wybrali, czyż nie Hubarze, Bartuchu, Bartolomeo > itd ??? > > pozdrrr a ja ?!? :) gray Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WSHE 20.01.03, 18:25 No i jescze Michał.Ch :-) Gray, mam nadzieję, że jutro wejdziesz do G-120 i podpiszesz protest: www.piotrkowska-deptakiem.xu.pl :-) do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: WSHE 21.01.03, 10:21 ehh.. a przed chwilą tam byłem.. teraz jestem w mojej ulubionej D101 :) no ale skoro tak to wpadnę. gray Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: WSHE 22.01.03, 14:10 Gray??? ups Ciebie to ja nie znam jeszcze... cóz to za okropne przygapienie :) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: WSHE 23.01.03, 19:39 tica napisała: > Gray??? ups Ciebie to ja nie znam jeszcze... cóz to za okropne przygapienie :) > > pozdrrr jak to mówią, niewiele rzeczy nie jest do nadrobienia :) gray Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Tica!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.01.03, 19:36 Jedziesz na ferie do Szwecji? Gdzie konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Tica!!! 22.01.03, 14:11 Orebro, partnerskie miasto Łodzi i Stokholm :) ale już to wiesz... pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: WSHE 20.01.03, 18:35 Szkoła jak szkoła ;) Ma dziwną numerację sal, ale można się przyzwyczaić ;) Patio... "pomysłowe" ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: WSHE 21.01.03, 10:14 hihi.. no faktycznie, na początku numeracja jest zabójcza ale idzie się przyzwyczaić. tak samo który budynek gdzie jest :) ja największą zagwozdke miałem z salą A02 :) a teraz zagadka: kto wie gdzie jest budynek B ? =] gray Odpowiedz Link Zgłoś
hubar WSHE w Expressie 21.01.03, 11:56 lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/241955.html Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Byle jakiej szkoły byśmy nie wybrali, ... 21.01.03, 13:18 > Byle jakiej szkoły byśmy nie wybrali, czyż nie Hubarze, Bartuchu, Bartolomeo Nigdy nic nie wiadomo. HuBar wyprzedził mój wpis. W Ekspresie mozna przeczytać m.in.: "W Wyższej Szkole Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi pojawiła się kontrola przysłana przez minister edukacji. Uczelnia natychmiast przestała się reklamować, rozsyła propozycje pracy profesorom i doktorom w całym kraju. Ze stron internetowych zniknęły też plany zajęć dla studentów. Wcześniej można było tam przeczytać, iż czasem zamiast profesora wykład prowadził magister..." :-(((( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Byle jakiej szkoły byśmy nie wybrali, ... 21.01.03, 19:00 więc jak jest w końcu z prywatnymi szkołami?? takie dobre jak mówią i reklamują (a nawet- jak wyglądają??) państwowy papierek- to zawsze cenny papierek...choć takie dochodzenia przydałyby się we wszystkich państwowych uczelniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Byle jakiej szkoły byśmy nie wybrali, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 19:25 No i sa we wszystkich panstwowych uczelniach. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Byle jakiej szkoły byśmy nie wybrali, ... 21.01.03, 19:30 rozmawiałem z wykładowcami i mówią, że to plotki konkurencji ale pewnie inaczej powiedzieć nie wypada :) gray Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Byle jakiej szkoły byśmy nie wybrali, ... 22.01.03, 22:40 Dziwi mnie to wszystko. Tekst jest napisany na kiepściutkim poziomie, zero konkretów... Oni dzwonili do szłoły z prośbą o wyniki, zanim jeszcze było wiadomo kiedy komisja wogóle przyjedzie. Na moim kierunku, wśród znajomych też, nigdy nie było tak, że wykład prowadził "tylko" magister! Nie wiem skąd oni to wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
kwachenbach Re: WSHE 22.01.03, 15:03 Budynek ladny. I tyle dobrego da sie powiedziec. Cala reszta to wielka mistyfikacja, gdzie grupa cwaniakow robi interes, zatrudniajac jako wykladowcow przypadkowe i czesto malo rozgarniete osoby, wykorzystujac fakt, ze papier w Polsce jest wazny, niezaleznie kto go wystawil. W efekcie mamy produkcje pseudo absolwentow pseudo szkoly wyzszej. Wiele jeszcze lat uplynie, gdy o jakiejkolwiek szkole prywatnej bedzie mozna powiedziec, ze ma wysoki poziom. Na razie wszystkie strony korzystajace z dobrodziejstw takiego interesu godza sie z ta kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: WSHE 22.01.03, 17:20 Tak, Pani Prof. Wanda Nowakowska to wybitnie przypadkowa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś