Dodaj do ulubionych

Mam nadzieję że wygra

16.07.06, 21:50
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/153600,3488078.html
pierwszy milion trzeba ukraść, czyli: niech żyje liberalna PO-lska!
Obserwuj wątek
    • excentryczny.wazeliniarz errata 16.07.06, 21:51
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3488078.html
      pierwszy milion trzeba ukraść, czyli: niech żyje liberalna PO-lska!
      • big_news Re: errata 16.07.06, 21:55
        Tylko patrzeć jak Cię tu obczęstują ciężkimi razami. Propagować i wieszczyć
        zwycięstwo gdziekolwiek i kogokolwiek z PiS-u?! Niewybaczalne!
        ;)
        • longeta Re: errata 16.07.06, 22:06
          Jeżeli wygra to będzie lepiej?
          To nie był cios,tylko co mnie to qu.. obchodzi i resztę polski też(tak
          podejrzewam)skoro większość kasy i tak przechodzi przez warszawkę i tam zostaje
          Marcinkiewicz tego nie zmieni,a warszawka tak zostanie warszawką wszawką która
          jest największym pasożytem polski.
          • big_news Re: errata 16.07.06, 22:09
            Dodaj jeszcze do kompletu, że nie lubisz Legii:)
            • longeta Re: errata 16.07.06, 22:14
              delikatnie mówiac,ta pierd...legia nie lubie jej,ale mam nadzieje że daleko
              zajdą w pucharach,szkoda że to nie widzew lub łks walczy o ligę mistrzów
              • big_news Re: errata 16.07.06, 22:17
                To ładnie z Twojej strony. Nie lubisz Ległej, a dobrze jej życzysz. Na tak
                wielkoduszny gest stać tylko Łodzianina;)
                • longeta Re: errata 16.07.06, 22:26
                  Pamietam czasy kiedy wykorzystywali obowiązkową służbę wojskową do niecnych
                  celów,dlatego nie darzę ich sympatją,poza tym to polski klub dlatego dobrze im
                  zyczę,byle nie w 1 lidze he.
                  Jestem z Brzezin w Łodzi się tylko urodziłem.
                  • big_news Re: errata 16.07.06, 22:33
                    Wychodzi na to, że Brzeziny to Mekka savuar vivre:)
                    • longeta Re: errata 16.07.06, 22:39
                      Kiepski dowcip,raczej ralizmu a jezyk czasami ;szorstki; jest.
          • yavorius Re: errata 17.07.06, 10:59
            longeta wypocił:
            > warszawka tak zostanie warszawką wszawką

O d p i e r d o l się już od Warszawy, zakompleksiony człowieczku.
            • www.dot.com Re: errata 17.07.06, 11:00
              zabolało? Warszawiaku z Wołomina ?
              • yavorius rotfl /nt 17.07.06, 11:07
            • longeta Re: errata 17.07.06, 11:06
              Posłuchaj misiu,kompleksy to miałem jak byłem mały.
              Teraz tylko się bawię z warszawka,na szczęście jestem od niej nie zależny.
              Straszny burak wyszedł z ciebie,byś się wstydził yavorius.
              • yavorius Re: errata 17.07.06, 11:10
                Wstydzić to powinieneś się ty z powodu bycia zakompleksionym trollem, który
                nawet nie widzi tego, że robi z siebie forumowe pośmiewisko swoimi nudnymi
                tekstami o wszawce warszawce.

Polecam lekturę tego posta - byle ze zrozumieniem.
                • longeta Re: errata 17.07.06, 11:16
                  Śmiech to zdrowie,zawsze to jakaś profilaktyka,mogę się poświecić.
                  Rzeczywiście zabawny ten post,ty też potrafisz się śmiac z samego siebie?
      • brite rewelacyjna fota /nt 16.07.06, 22:19

• big_news Re: rewelacyjna fota /nt 16.07.06, 22:22
          No. Wypisz, wymaluj Król Kazimierz. Nie powiem, że Wielki:)
    • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:26
      Chciałbym tylko zaznaczyć, że ten szanowny były premier nie zrobił absolutnie
      NIC dla Polski pokazywał tylko swoją twarz tam gdzie przynosiło mu to największy
      zysk!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale jest w tym pewien pozytyw bo jeśli wygra
      Marcinkiewicz a nie Gronkiewicz(która była prezesem NBP!!) to myślę, że Łódź
      zyska oczywiście jeśli u nas wygra PO. pozdr.

• big_news Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:32
        Zgroza. Pokazywał się nie tam gdzie należy. Zdaniem oponentów oczywiście.
        Co do ostatniego zdania, to nie bardzo kumam o co chodzi, no ale ja kibicuję
        PiS-owi, więc to zrozumiałe, że moje szare komórki są nie ten tego. A poza
        wszystkim, to jaki to niby rewelacyjny kandydat PO miałby zasiąść w łódzkim Ratuszu?
        • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:37
          Spójrzmy prawdzie w oczy i tak naprawdę nie ma doskonałego kandydata, ale ja tam
          popieram Kwiatkowskiego(nie chce nawet wysłuchiwać "a co on zrobił takiego dla
          Łodzi"), jest kontaktowym człowiekiem, ma wizję na Łódź(i to jest
          najważniejsze), poza tym PO wystawia także radnych i napewno po ewentualnie
          wygranych wyborach otoczy się ekspertami, którzy naprawdę znają sie na rzeczy.

Mówisz, że Twoje komórki są "nie ten tego", nie dziwie się w końcu PiS nie
          wystawił sowjego kandydata!!
          • big_news Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:44
            Się nie śpieszą. Fakt. Ale to nie Twoje zmartwienie chyba? Pewnie byś się
            cieszył, gdyby "Twój" Kwiatkowski miał łatwiejszą drogę? Muszę Cię jednak
            zmartwić. Koleś ze Zgierza ma takie same szanse wygrać w Łodzi, jak Hania G-W w
            Warszawie. Nawet jeżeli PiS nie wystawi w Łodzi członka swojej partii, a poprze
            kogoś reprezentującego inne ugrupowanie. Tyle mi mówią moje marne dwa zwoje.
            • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:50
              A kto niby jest taki mocny???
              • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:51
                Przekrętnik Kwiatkowski, jest mocny w podprowadzaniu studenckiej kasy!
                • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:57
                  Jeśli masz na to dowody idź z tym do prokuratury a nie tylko gdzieś coś
                  usłyszałeś od jakiego idioty
              • big_news Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:54
                Choćby Jerzy K. Takiego Kwiatkosia to Jurek na śniadanie połknie:)
                • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 22:55
                  HEH nie no nie przesadzaj teraz mnie rozśmieszyłeś, jeśli wogóle znajdzie się w
                  najlepszej trójce to będzie dobrze.
                • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:01
                  To jeśli niby taki Jurek miałby Go zjeść na śniadanie to powiedz co takiego
                  zrobił dla Łodzi?!
                  • longeta Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:11
                    Cieszy mnie wasz optymizm że wybory w warszawie maja na was taki wpływ i byt też.
                    Za chwilę zacznę wierzyć politykom.
                  • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:27
                    Gdzie kupujesz takie ilosci wazeliny, po uzyciu ktorej tak sprawnie wslizgujesz
                    się w tyłki PO-lityków??? Masz jakas znizkę? bonus? pewnie tak, bo inaczej
                    wydałbys na wazeliną majątek.
                    • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:29
                      Nie porównuj od razu wszystkich do siebie!
                      • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:30
                        kochanalodz napisał:
                        > Nie porównuj od razu wszystkich do siebie!

Do siebie? To ty wazelinujesz PO-lityków!

• kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:32
                          Nie nie wazelinuje tylko twierdze, że są najnormalniejsi i powinni wygrać
                          • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:33
                            a ja twierdze, ze nie sa normalni i dwa razy juz dostali wyborcze baty! czeka
                            ich kolejny raz.
                            • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:34
                              każdy ma swoje zdanie.........
                              • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:35
                                Ja sie moge mylic, Ty sie mozesz mylic ale wyborcy w swojej masie raczej nie. A
                                tak sie sklada, ze dwa razy wysłali PO-lityków do piachu.
                                • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:37
                                  Zobaczymy tym razem jak to się mówi do trzech razy sztuka
                                  • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:40
                                    ano zobaczymy. W międzyczasie szef łódzkiej PO, Czaruś uziemni Kwiatosia, za
                                    którym delikatnie mówiac nie przepada ( Kwiatoś = Sledzinska
                                    Katarasinska "KoniaczeK ) i beda jaja.
                                    • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:42
                                      Szczerze powiedziawszy mam nadzieję, że go usadzi i sam stanie się kandydatem PO
                                      bo jest 100 razy lepszy.
                                      • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:43
                                        a wtedy bulwarówki miałyby o czym pisać. Nie zdrowo tak mieć aż tyle
                                        asystentek :))
                                • longeta Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:39
                                  Andriu i tak ich wszystkich wyru....intelektualiści nie mają szans w walce z
                                  rzeczywistością.
                                  • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:40
                                    Dokładnie tak ale nie wszyscy to rozumieją
                  • big_news Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:42
                    Zlikwidował techno-paradę. To mało?!
                    No dobra, żartowałem;)
                    Nie żebym był jakimś fanatycznym zwolennikiem Jurka K. i sypał z rękawa
                    przykładami jego fantastycznych, wdrożonych w życie pomysłów (zresztą od tego to
                    są zatrudnieni przez prezydenta fachowcy), ale mogę spokojnie powiedzieć, że
                    zrobił sporo więcej od Kwiatkosia, który o ile wiem, dla Łodzi nie zrobił nic.
                    Gdyby przyszło im publicznie chwalić się zasługami dla naszego miasta, to jeden
                    z założycieli łódzkiej "Solidarności" po prostu zgierzaka ośmieszy.
                    • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:43
                      Jak to Kwiatoś nie zrobił nic? Dmuchnął studencką kasę, także łódzką. To mało?
                      • big_news Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:45
                        Tak do końca to nie wiadomo. Czy dmuchnął on, czy też może jego brat, a może
                        nawet zrobili to wspólnie. W każdym razie wróble ćwierkają nie dość wyraźnie;)
                        • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:46
                          Jak widać bracia rullezz!!!
                          • big_news Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:47
                            Grunt, to rodzinka;)
                            • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:48
                              Tylko w SLD jakos tak mało rodzinnie i "bratnio" :( chyba, ze cos
                              przeoczyłem ? ;)
                              • big_news Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:50
                                No przecież tam jest szczególnie familiarnie! Tyle, że czasem jest to miłość
                                szorstka, a do tego rodzeństwo przyrodnie traktuje się per noga:)
                                • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:51
                                  W SLD dosyć modny jest inny model rodziny...Soprano :))
                    • kochanalodz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:44
                      No dobrze ale jak ma być sprawiedliwie to niech Juras powie co zrobił zanim
                      został prezydentem
                      • www.dot.com Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:45
                        Powiedz, ze zartujesz, ze udajesz tylko, ze nie wiesz ?
                      • big_news Re: Mam nadzieję że wygra:):) 16.07.06, 23:45
                        Hehehe. Zrobił na tyle dużo, że wygrał wybory ciupasem:)
                      • excentryczny.wazeliniarz Re: Mam nadzieję że wygra:):) 17.07.06, 10:58
                        kochanalodz napisał:

> No dobrze ale jak ma być sprawiedliwie to niech Juras powie co zrobił zanim
                        > został prezydentem

Faktycznie, Jaruś prz PO-lskich liberałach to typowy próżniak
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=35527430&a=35527430

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka