ajkata20 22.07.06, 13:51 jesli mozesz,to o kturej odchodzi pociag do Kostrzynia? a,moze sa jakies podstawione?zgory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: SBI ! 22.07.06, 14:06 buahahahahahahahahhahhahahahahhaa NAJGORSZY!!! naprawde zodiak przechodzisz sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: SBI ! 22.07.06, 14:24 odwalcie sie od Zodiaka,okey.Ajkata i Zodiak to dwie rozne osoby! mialem tylko prozbe,jesli niechcesz odpowiedziec to milcz Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: paenka;-))))))))))))))))))))) 22.07.06, 15:22 ;-) Weszlaś w manowce paenka, wyjdź z nich, bo się pokłujesz;-) Mówię poważnie;-)) Nie znam ajkaty, ale obaj mamy z tej akcji przedni ubaw;-)) Kiedyś wysylalem Ci coś mailem: rusz cztery litery i sprawdź z jakiego IP było wysłane (można to sprawdzić w KAZDYM mailu), a nastepnie uderz do koleżanki kobiety fatalnej, ktora ma maile od ajkaty ( ja zresztą też mam je) i zrob to samo. A nastepnie porownaj oba IP;-)) Chyba że chcesz, bym wyzionął ducha ze śmiechu;-)))))))))))) I nie tylko ja;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: paenka;-))))))))))))))))))))) 22.07.06, 15:32 Zodiak co sie tumaczysz,dla takich Farbenow,Ebus itd.szkoda klawiatury mysla ze Ty to ja,chcialbym ale jeszcze troche musze poczytac i podszkolic,by napowaznie z Toba porozmawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: SBI ! 22.07.06, 14:51 Pytanie jest bardzo niekonkretne, przede wszystkim kiedy jedziesz, jakim pociągiem itd. Najlepiej gdy sam sobie znajdziesz odpowiednie połączenie: rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: SBI ! 22.07.06, 15:27 sbi okey Dziekuje! Sieradz odj.14.17 27.07.06 Kostrzyn przyj.00.24 28.07.06 Odpowiedz Link Zgłoś