aric 10.02.03, 09:49 Jakie imię nosił popularny boharer kultowego serialu MacGiver? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Chyba MacGyver :-) 10.02.03, 11:51 Tak oczywiscie, że MacGyver. Sorry. Odpowiedź prawidłowa. Zmieniłeś nick?? Teraz ty zadajesz pytanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Chyba MacGyver :-) 10.02.03, 12:31 Wymień kluby, w których występował mój płkarski idol Roberto Baggio. Wystarczą cztery. A co do nicku... www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=4566285 Tylko się nie dopisuj, niech sobie zejdzie na głębię forumowych wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Opcja 2. 10.02.03, 12:32 Jakim śmigłowcem latali bohaterowie serialu "Airwolf"? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Odpowieć do opcji 2 i pytanie.:) 10.02.03, 12:54 Bazą był Bell 222d:)) Na pytanie o Baggio odpowiedzi nie znam, kibyc ze mnie żaden:( Dobra terz ja. Co miał napisane na rejestracji ferrari, którym pomykał Thomas Magnum?? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Odpowiedź 10.02.03, 13:10 Kiedy ja to oglądałem... ale chyba był to napis ROBIN-1 Pytanie. Jakie słowa musiał wypowiedzieć Chong-Li w swojej ostatnie walce na zawodach Kumite? Chodzi o film "Krwawy sport". Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Odpowiedź 10.02.03, 13:26 Cholera jasna, w życiu nie pamietam, ogladałem to sto lat temu. Pojecia nie mam, proszę o łatwiejszy zestaw pytań.:) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki he he 10.02.03, 13:30 To za tą kandydaturę :) Chong-Li musiał powiedzieć słowa: mat-te Ale skoro prosisz o łatwiejsze, to to nie powinno Ci sprawić problemu: Wymień bohaterów popularnego serialu animowanego pt."Mumuniki". Odpowiedz Link Zgłoś
aric ojojojjojojoj 10.02.03, 13:35 I tu mnie znów masz.:(((( W życiu żadnego Muminkowego serialu nie ogladałem:( Pamietam jak przez mgłę te postacie, ale imion za cholerę. Książki też nie czytałem. Poproszę o jeszcze łatwiejszy zestaw pytań, może coś ze współczeności;)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: ojojojjojojoj 10.02.03, 13:44 Serio? Nie słyszałeś o Mamie Muminka, Tacie Muminka, Włóczykiju, Filifionce, Paszczaku, Homku Toft, pannie Migotce.... No cóż. Wymień skład Drużyny "A". Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: ojojojjojojoj 10.02.03, 13:49 Mardoc, Buźka, BJ(ten od Mr T) i Hannibal, czasem przewijała się jeszcze taka babka, ale nie pamietam jej imienia. Lucy, czy jakoś tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Korekta:) 10.02.03, 13:58 BA i Amy.:) Przypomniało mi się, zajebisty serial to był.:))) Ja miał na imię bohater Renegata:) Prawdziwe i fałszywe nazwisko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Teraz to ja leżę :( 10.02.03, 14:18 E tam, to dośc proste.:) MOże ktos inny bedzie wiedział.:) W którym filmie o 007 James się żeni?? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hm... 10.02.03, 14:40 aric napisał: > W którym filmie o 007 James się żeni?? Będę strzelał: "From Russia With Love" Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: ojojojjojojoj 10.02.03, 17:07 Hm. Lista płac z tego serialu wyglądała mniej więcej tak: Muminek Mama Muminka Tatuś Muminka Panna Migotka Migotek Mała Mi Mimbla Ryjek Paszczak Włóczykij Filifionka i jej dzieci Zuzanna z Babcią Wiedźmą Bobek Buka Hatifnatowie - statyści ;) Pan Policjant Homek Tu Tiki Emma ... Chyba wszystko już;) Pozdrawiam! PS-Ja nawet w komorce mam Muminki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Niech żyje BUKA!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.02.03, 17:17 To moja faworytka!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Niech żyje BUKA!!! 10.02.03, 17:42 No pewnie... zawsze mi jej było zal :) Czy to jej wina, że była taka LODOWATA? I po uszy zakochana w muminku :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Al-Ki(do) 10.02.03, 14:32 Kandydatura była moja :-) Aric, znów nas mylą ;-) Spróbuję odpowiedzieć na pytanie o Baggio: AC Fiorentina, Juventus Turyn, AC Milan, Inter Mediolan, Bologna. Facet ma pokręcone piłkarskie ścieżki, więc mogłem o czymś zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Odpowieć do opcji 2 i pytanie.:) IP: *.bv.pl 10.02.03, 13:12 ło tam! o dynasty byście zapytali albo o esmeraldę albo inne życiowe seriale, a nie takie tam PS aric, masz dzisiaj szewski poniedziałek, bo byki sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Odpowieć do opcji 2 i pytanie.:) 10.02.03, 13:29 Ja chyba szewski to mam cały tydzień. Przeperaszam za błedy, nieuważny jestem.:( Życiowe powiadasz?? Wymień dwa seriale w których główną rolę gra Natalia Oreiro (nie wiem czy tak się pisze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Nie ma sprawy! 10.02.03, 13:33 O co chodziło w pierwszym odcinku "Mody na sukces"? Sam jestem ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy latwizna!!!!!! 10.02.03, 14:19 al-ki napisał: > O co chodziło w pierwszym odcinku "Mody na sukces"? Jak przystalo na rasowego dziada borowego ogladam namietnie kazdy odcinek "Mody". Jem przy tym orzechy w miodzie i przegryzam rzezucha. To taka rodzinna tradycja. A wracajac do 1. odcinka. Byl on niesamowity!! Do dzis dzien rozpamietuje go i analizuje poszczegolne ujecia!! Fantastyczny po prostu!! Zaczyna sie widokiem ogromnej willi glownego bohatera, kamera z wdziekiem otacza go razy kilka. Gdy znamy juz jego kazdy detal, widzimy nadzwyczaj przystojnego faceta w smokingu wychodzacego z domu z dumnie podniesiona glowa. (w odcinku 256 okaze sie ze jest to czysciciel basenow, ktory ma romans z Kelly, ale ja nie o tym) Czysciciel wsiada do blyszczacego Ferrari, ktory jak sie okazuje ma kazdy czysciciel w Stanach. Juz chce przekrecic kluczyk, wtem z domu wybiega Kelly i biegnie za nim, by skrasc mu jeszcze buziaka na pozegnanie. Czysciciel rezygnuje z przekrecenia kluczyka. Kelly skrada mu buziaka i czysciciel przekreca kluczyk. Samochod odjezdza z milym pomrukiem spod domu, Kelly czule patrzy za swym kochankiem, nie dbajac, ze w kazdej chwili jej czule spojrzenie moze wylapac sasiadka lub, nie daj Boze maz wczesniej powrocony z konferencji w Bostonie. Kelly wchodzi smutna do domu, robi sobie drinka, zdejpuje kapcie i zadumana siada przed kominkiem. Tak sie konczy pierwszy, moj ulubiony odcinek "Mody na sukces" - serialu, ktory polecam kazdemu. darzbor Odpowiedz Link Zgłoś
aard Pytanie od aarda 10.02.03, 14:55 Kto stworzył muzykę do polskiego firlmu "Oczy niebieskie" z młodym Damięckim i Magdą Wójcik? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Odpowiedz od dziada 10.02.03, 15:03 aard napisał: > Kto stworzył muzykę do polskiego firlmu "Oczy niebieskie" z młodym Damięckim i > Magdą Wójcik? "Oczy niebieskie mowia wprost...." darzbor Odpowiedz Link Zgłoś