alekul 14.08.06, 09:03 Czy dziś jeździ Eska summer Patrol?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Eska Summer Patrol 14.08.06, 10:22 to ta kobita, która jeździ po mieście i drze się do mikrofonu? W pracy u mnie tego słuchali i prawie radio przez okno wyrzuciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tak się kolega sfuriacił? Nie uwierzę. 14.08.06, 10:35 co prawda nie wiem co to "eska cośtamcośtam" jest. Odpowiedz Link Zgłoś
brite no dobra 14.08.06, 10:36 przerysowałem troszkę reakcję, co by od rana coś się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A w ogóle co najciekawszego wyrzuciłeś kiedyś 14.08.06, 10:49 przez okno? Albo co miałeś ochotę wyrzucić? No niech się dzieje od rana. Ja kiedyś wyrzuciłam choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: A w ogóle co najciekawszego wyrzuciłeś kiedyś 14.08.06, 10:52 Ja z zasady swoich brudów nie ujawniam na zewnątrz, więc poza kilkoma ogryzkami i pestkami niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zakładam, że ogryzek na chodniku pod blokiem 14.08.06, 10:58 jest ładniejszy od peta na chodniku pod blokiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite na chodnik? Nigdy! 14.08.06, 11:05 Pod jednym oknem mam rozległy zapuszczony trawnik, trochę kompostu nie zaszkodzi. Poza tym, to były dane historyczne, już sporządniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kiedyś miałam unikatową szansę 14.08.06, 11:16 wyrzucenia z okna 3 piętra dębowego biurka. Wynajęłam mieszkanie, a w nim był ów problematyczny mebel - czarne od sadzy, z pociętym blatem, bez okuć zamków, z gniazdami jakichś robaków w szufladach. Zażądałam wyniesienia - okazało się, że nie mieści się w żadnych drzwiach poza balkonowymi. Właściciel przyniósł piłę łańcuchową żeby przeciąć biurko przez środek. Potem mieliśmy obie połowy cisnąć przez okno. No i kiedy on tę piłę uruchomił, to zrobiło mi się żal. Wyczyściłam biurko do białego drewna, zaimpregnowałam przeciwko robalom, dokupiłam okucia, zaciągnęłam rozmaitymi lakierami i okazało się, że mam całkiem niezłe biurko. Poza tym w szale potrafię całkiem dużo wyrzucić. Dotyczy to zwłaszcza ceramiki. Potem chodzę i zbieram - lepszej pokuty nie znam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Kiedyś miałam unikatową szansę 14.08.06, 11:28 > Poza tym w szale potrafię całkiem dużo wyrzucić Ja szale noszę ino w zimie, a kiedyś ze złości złamałem krzesło. I nóż. Za dużo ołowiu w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Kiedyś miałam unikatową szansę 14.08.06, 12:13 Cały czas w tym mieszkaniu, z którego nie da się go wyjąc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tak, ale to nie jest tak, że mieszkam tam 14.08.06, 12:29 bo przywiązałam się do tego biurka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Eska Summer Patrol 14.08.06, 11:52 brite napisał: > to ta kobita, która jeździ po mieście i drze się do mikrofonu? W pracy u mnie > tego słuchali i prawie radio przez okno wyrzuciłem. U mnie niestety również słuchają. :S Odpowiedz Link Zgłoś
alekul Re: Eska Summer Patrol 14.08.06, 14:15 Nie lubię jak ktoś pisze nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś