Dodaj do ulubionych

Eska Summer Patrol

14.08.06, 09:03
Czy dziś jeździ Eska summer Patrol??????????????
Obserwuj wątek
    • brite Re: Eska Summer Patrol 14.08.06, 10:22
      to ta kobita, która jeździ po mieście i drze się do mikrofonu? W pracy u mnie
      tego słuchali i prawie radio przez okno wyrzuciłem.
      • aaa202 Tak się kolega sfuriacił? Nie uwierzę. 14.08.06, 10:35
        co prawda nie wiem co to "eska cośtamcośtam" jest.
        • brite no dobra 14.08.06, 10:36
          przerysowałem troszkę reakcję, co by od rana coś się działo.
          • aaa202 A w ogóle co najciekawszego wyrzuciłeś kiedyś 14.08.06, 10:49
            przez okno?
            Albo co miałeś ochotę wyrzucić?

No niech się dzieje od rana.

Ja kiedyś wyrzuciłam choinkę.
            • brite Re: A w ogóle co najciekawszego wyrzuciłeś kiedyś 14.08.06, 10:52
              Ja z zasady swoich brudów nie ujawniam na zewnątrz, więc poza kilkoma ogryzkami
              i pestkami niewiele.
              • aaa202 Zakładam, że ogryzek na chodniku pod blokiem 14.08.06, 10:58
                jest ładniejszy od peta na chodniku pod blokiem;-)
                • brite na chodnik? Nigdy! 14.08.06, 11:05
                  Pod jednym oknem mam rozległy zapuszczony trawnik, trochę kompostu nie
                  zaszkodzi. Poza tym, to były dane historyczne, już sporządniałem.
                  • aaa202 Kiedyś miałam unikatową szansę 14.08.06, 11:16
                    wyrzucenia z okna 3 piętra dębowego biurka. Wynajęłam mieszkanie, a w nim był
                    ów problematyczny mebel - czarne od sadzy, z pociętym blatem, bez okuć zamków,
                    z gniazdami jakichś robaków w szufladach. Zażądałam wyniesienia - okazało się,
                    że nie mieści się w żadnych drzwiach poza balkonowymi. Właściciel przyniósł
                    piłę łańcuchową żeby przeciąć biurko przez środek. Potem mieliśmy obie połowy
                    cisnąć przez okno. No i kiedy on tę piłę uruchomił, to zrobiło mi się żal.
                    Wyczyściłam biurko do białego drewna, zaimpregnowałam przeciwko robalom,
                    dokupiłam okucia, zaciągnęłam rozmaitymi lakierami i okazało się, że mam
                    całkiem niezłe biurko.

Poza tym w szale potrafię całkiem dużo wyrzucić. Dotyczy to zwłaszcza ceramiki.
                    Potem chodzę i zbieram - lepszej pokuty nie znam;-)
                    • brite Re: Kiedyś miałam unikatową szansę 14.08.06, 11:28
                      > Poza tym w szale potrafię całkiem dużo wyrzucić

Ja szale noszę ino w zimie, a kiedyś ze złości złamałem krzesło. I nóż. Za dużo
                      ołowiu w powietrzu.
                      • aaa202 Ołów, lub złoża ferrytów. 14.08.06, 11:34
                    • bart_step Re: Kiedyś miałam unikatową szansę 14.08.06, 12:13
                      Cały czas w tym mieszkaniu, z którego nie da się go wyjąc?;)
                      • aaa202 Tak, ale to nie jest tak, że mieszkam tam 14.08.06, 12:29
                        bo przywiązałam się do tego biurka;-)
      • uerbe Re: Eska Summer Patrol 14.08.06, 11:52
        brite napisał:

> to ta kobita, która jeździ po mieście i drze się do mikrofonu? W pracy u mnie
        > tego słuchali i prawie radio przez okno wyrzuciłem.

U mnie niestety również słuchają. :S
    • keridwen Re: Eska Summer Patrol 14.08.06, 11:49
      na reklame braklo?
    • alekul Re: Eska Summer Patrol 14.08.06, 14:15
      Nie lubię jak ktoś pisze nie na temat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka