Gość: les IP: *.dsl.mindspring.com 27.09.06, 03:06 kto wreszcie zrobi porzadek z tymi zlodziejami i wprowadzi kasy fiskalne w gabinecikach i zacznie ucinac lapy za lapownictwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ILL Zakaz dla lekarza IP: 193.59.95.* 27.09.06, 07:48 Duża pochwała i uznanie że sąd korporacyjny miał odwagę wykluczyć padalca ze swojego kręgu. Miło słyszeć że nie zbagatelizowali sprawy i nie próbowali zatuszować wszystkiego. Szkoda że to tylko jednostkowe sprawy Może pozostałe izby lekarskie wezmą to sobie do serca i zaczną bronić praw poszkodowanych pacjentów przed np. pijanymi, niekompetentnymi lekarzami itp. Przecież to lekarz jest dla pacjenta a nie odwrotnie; bo jak zabraknie pacjentów to lekarz nie będzie potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enio Nie rozgłaszano bo to sprawa wstydliwa. IP: *.toya.net.pl 27.09.06, 10:16 Wstydliwa dlatego że po raz pierwszy słyszę żeby lekarze ukarali lekarza.Zawsze winien był pacjent.Po co umierał? Mógł przypilnować aby nie zaszyto mu nożyczek czy skalpela,mógł nie spać tylko patrzeć na pana Doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
arian3 Zakaz dla lekarza 27.09.06, 13:05 Przez 50lat za komuny jeździłem w Pogotowiu Rat.na dyżurach nocnych jako lekarz med.dorabiając do etatu dziennego,aby moja rodzina miała ludzkie warunki życia.Praca i warunki były okropne.Widziałem sporo różnych przewinień peronelu,ale w warunkach w jakich pracowano trzeba było czasem przymknąć oko.To co się słyszy o łowcach głów jest dla mnie zaskoczeniem,bo takie postępowanie lekarza nie mieści się w głowie.żakaz wykonywania zawodu jest uzasadniony.arian3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wronski Re:Do red. Patory IP: *.proxy.aol.com 27.09.06, 14:27 Lekarze sa osobami publicznymi i wykonujacymi zawod wymagajacy szczegolnego zaufania. Gdzie nazwisko lekarza, ktoremu odebrano prawo wykonywania zawodu? Prawo prasowe rodem ze stanu wojennego nie zabrania podawania nazwisk! Dlaczego taka autocenzura w Pana notce? Wstyd! dr med. Marek Wronski, New York Korespondent Forum Akademickiego nr legit prasowej FA 62/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re:Do red. Patory 27.09.06, 23:11 Nie moge wprost uwierzyc,ze jednak SAD LEKARSKI potrafil wreszcie pokazac swoje "ludzkie oblicze " i stac sie calkowicie bezstronny. moj podziw za odwage dla IZBY LEKARSKIEJ radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Zakaz dla lekarza IP: *.chello.pl 27.09.06, 23:29 No, nareszcie łódzka Izba się wypowiedziała. Lepiej późno, niż wcale. A, co do Ciebie Lesiu, to kiedy facetom kłapiącym trzy po trzy jak rasowa baba, będzie się ucinać jaja? Odpowiedz Link Zgłoś