longeta Zbyt dwuznaczny ten apel? 02.10.06, 21:22 Brajcie,przejdzmy do konkretów:) Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Kochajmy się! 02.10.06, 21:25 To proste, brite wygłasza hasła kościelne. A może to jest namowa do seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kochajmy się! 02.10.06, 21:27 bryzolin napisał: > To proste, brite wygłasza hasła kościelne. > A może to jest namowa do seksu? Niestety nie chadzam na msze,kościoły owszem ale zwiedzam! Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Kochajmy się! 02.10.06, 21:26 to znaczy kto, my? Czy jest jakieś "my"? Pewien jesteś, że to realne? Że mogę się zakochać w moherzycy? Że mogę słuchać wywodów różnych L. i B.? Ćzy Ty nie masz emocji politycznych? Nie jest mi obojętne jak będę tu żył.... Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Kochajmy się! 02.10.06, 21:27 kochajmy się! spotkalam dzis kogos kto byl mi kiedys bardzo bliski-pozniej zdarzylo sie duzo rzeczy i stracilismy kontakt widuje go raz na jakis czas-nie wiem skad mam tyle zlu nie rozmawiamy ze soba bo ja nie potrafie on sie boi wiem ze zawsze bedzie czescia mojego zycia Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Kochajmy się! 02.10.06, 21:30 Kochajmy sie , bo tak szybko przemijamy? Zakochajmy sie na jesien? Kochaj i rob co chcesz? Taaa "Kochac to tak latwo powiedziec". Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Oj, chyba Brajtu się pomyliło 02.10.06, 21:43 pewno to było do kogoś, a my się wtrancamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Oj, chyba Brajtu się pomyliło 02.10.06, 21:44 Nie,to nie moze być prawda! Właśnie mu się wpisałem w ksiege! Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Nie Brajtu, tylko Brajcie 02.10.06, 21:49 i kochcie. Swoją drogą, ciekawe czy jest wirtualna komunia święta? W końcu to też ma coś wspólnego z miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Poczekamy,zobaczymy! 02.10.06, 21:56 Zawsze możesz skasować mój wpis. Nawet okiem nie mrugne. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kochajmy się! 02.10.06, 21:47 Aaaaaby uniknąć wszelkich nieporozumień, proponuję abyś wypunktował kto może kochać, kto może być kochany, kto może kogo kochać i vice wersa. Jak spojrzysz niżej, to dojrzysz, iż Twój apel już spowodował kontrowersje. Rozwiej wątpliwości, kochany Brite;) Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Nie ma czego precyzować 02.10.06, 21:53 Kochajmy się oznacza seks. Skupmy się ma seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nie ma czego precyzować 02.10.06, 21:58 bryzolin napisał: > Kochajmy się oznacza seks. Skupmy się ma seksie. Bez przesady kolego,to pojęcie ma wiele znaczeń tak jak miłośc! Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Nie ma czego precyzować 02.10.06, 22:05 Owszem, rozróżnia się wiele rodzajów miłości: homosekualna, oral, anal, francuska, turecka itd, może coś dorzucisz? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty turecka to 02.10.06, 22:39 gruby strażnik więzienny i wychudzony Amerykanin. Bardziej chodzi o grę wstępną typu bondage, po czym strona pasywna przejmuje inicjatywę i nabija stronie aktywnej głowę na wcześniej zainstalowane do ściany na opdpowiedniej wysokości ostre dildo. Wrażenia niepowtarzalne. Czy coś mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Nie ma czego precyzować 03.10.06, 11:48 bryzolin napisał: > Skupmy się ma seksie. Koprofag cholerny! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Nie ma czego precyzować 03.10.06, 11:53 > Koprofag cholerny! Koprofil raczej! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Nie ma czego precyzować 03.10.06, 11:55 Przepraszam, posunąłem (się) za głęboko, znaczy, daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Wychodzi na to, że... 02.10.06, 22:11 ...Brite rzucił hasło i poszedł z kimś do wyrka:) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 22:16 Napiecie na przysadkę mózgową brajta spadnie. big_news napisał: > ...Brite rzucił hasło i poszedł z kimś do wyrka:) Mam nadzieje że to kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 22:22 Mnie tam rybka z kim. Nie zaglądam do wyrek innych ludzi. Byle się z tym nie obnosili;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 22:32 big_news napisał: > Mnie tam rybka z kim. Nie zaglądam do wyrek innych ludzi. Byle się z tym nie > obnosili;) W zasadzie??? Ale to mój punkt widzenia na tak miło splątane stosunki;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 22:40 Już mniejsza o to z kim ten nasz kochany Brite ten tego ten. Czy to 69, czy w trójkącie, czworokącie czy tak czy siak. Ale to już trwa 68 minut! Ma chłop zdrowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 22:48 big_news napisał: > Już mniejsza o to z kim ten nasz kochany Brite ten tego ten. Czy to 69, czy w > trójkącie, czworokącie czy tak czy siak. Ale to już trwa 68 minut! Ma chłop > zdrowie;) Stawiam browary! Mysle ze pociągnie w tym stanie do rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 23:01 Liczymy Mu czas? No to w tej chwili jest 106 minut. Zobaczymy ile jeszcze pociągnie;) Aha. Żeby nie wypełniać postów pustymi treściami, proponuję wpisywać jedynie ilość przerobionych przez Brite w danym czasie minut. W tytule postu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 23:07 Hehehe, i może nawet nie wie, że mu tak kibicowaliśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 23:13 Kaloryczne są. Brite będzie zadowolony po utracie tylu dżuli;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wychodzi na to, że... 02.10.06, 22:41 Co ja godom, co ja godom! Już 87 minut!!! Zgroza!;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ja się na razie średnio 03.10.06, 12:39 ale wlezę sobie do wanny, pojadę wydać heraklesa i myślę, że będę o sobie myśleć z czułością. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Wstrętni egoiści:) 03.10.06, 12:43 kochać trzeba wszystkich ludzi ,tak jak ja;) Odpowiedz Link Zgłoś