bartuch 28.03.03, 13:17 Dziś znowu miałem okazję przejść sie kawałek Piotrkowską. Jak na razie bilans jest pozytywny. O mało nie skręciłem nogi i nie wszedłem w wystawę sklepową...Wiecie, o czym piszę, jak mniemam;-)))??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mlody Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 13:20 Jak bylem w srode na piwku w parku Staszica, powoli, powolutku...czas chyba nadchodzi. Nie ma co... pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 28.03.03, 13:20 Wiecie wiecie.:) Też miałem okazję przechadzać się Pietryną.:) Tylko cichosza.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 28.03.03, 13:21 aric napisał: > Wiecie wiecie.:) Też miałem okazję przechadzać się Pietryną.:) > Tylko cichosza.:))) CCCCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII;-)!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 13:24 Nie tylko panowie wiedzą, o co chodzi.... pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... MICIN 28.03.03, 13:26 Gość portalu: micin napisał(a): > Nie tylko panowie wiedzą, o co chodzi.... > > pzdr > m Hm....Coś podobnego...No, wiesz....Ja pisałem o kurzu na ulicach;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... MICIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 13:34 A prognozy sa bardzo "niepokojace", z kazdym cieplejszym dniem kurzu bedzie wiecej i wiecej, ba jeszcze taki jakis malo osloniety kurz to byc moze.. Takie prognozy.. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... MŁODY 28.03.03, 13:51 Gość portalu: Mlody napisał(a): > A prognozy sa bardzo "niepokojace", z kazdym cieplejszym dniem kurzu bedzie > wiecej i wiecej, ba jeszcze taki jakis malo osloniety kurz to byc moze.. Takie > prognozy.. > pozdr. Mlody Hm...Wiesz, co???Powinniśmy któregoś dnia wybrać się razem na Pietrynę...I ocenić tzw ZAGROŻENIE KURZOWE.....Co Ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... Bartuch. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 16:13 Alez oczywiscie, tylko wydaje mi sie, ze "zagrozenie kurzowe" mozna najlepiej z ogrodkow dojrzec. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 28.03.03, 13:25 No i owszem... jak się wsiada do tramwaju, to też można się nieźle poturbować, gdy się POD nogi nie patrzy... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 28.03.03, 13:25 A cały czas sobie powtarzałem:,,NIE PODNOŚ GŁOWY, IDŹ PRZED SIEBIE"...Bezskutecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 13:27 Nie walcz z tym...nie powtarzaj soebie tych bredni..bo jeszcze w nie uwierzysz... pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 28.03.03, 15:39 Ale jak się głowy nie podnosi to też można na coś wpaść. Człowiek musi patrzeć przed siebie, a nie pod nogi :))) A że się czasem potknie czy coś... ryzyko zawodowe ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 28.03.03, 13:29 Nie zamnierzam walczyć;-)))W żadnym wypadku, Młodzieńcze Mój ulubiony... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Od tego Qrzu aż oczy łzawią niekiedy 28.03.03, 14:42 Ale jakoś są to chyba łzy szczęścia... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumbo Re: Od tego Qrzu aż oczy łzawią niekiedy IP: *.toya.net.pl 28.03.03, 17:35 chciałbym byc odkurzaczem Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Od tego Qrzu aż oczy łzawią niekiedy 29.03.03, 01:01 Co wy o qrzu gadacie bardzo romantyczne może jakiś poemat napiszecie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 30.03.03, 01:26 HEHEH, tak... zaczęło sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 30.03.03, 20:48 Jak Wy, odkurzacze, fajnie o kurzu gadacie ;)))) I to z roku na rok coraz wcześniej. I to właściwie ci sami panowie ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=1791118&a=1791118 Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 31.03.03, 10:35 Tak, tak, wiosenne kurzenie rozpoczete:-) Jako bardzo wrazliwy na kurz Dziad chcialbym podkreslic z przytupem, ze Piotrkowska jest jedna z najbardziej zakurzonych ulic w naszym pieknym kraju. Ech, ktoz nie lubi byc zakurzonym... dzierżbór Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 31.03.03, 18:26 Dzisiaj było nieco gradu, ale wkrótce pewnie znów słoneczko...Hm... PS. Ixik odświeżyła niezwykle sympatyczny wątek;-)))Chciałem tylko dodać, że nie tylko łodzianki to europejska ekstraklasa. Całe województwo łódzkie jest warte grzechu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 31.03.03, 18:33 zastanawialiście się kiedyś, Panowie, dlaczego niektóre kobiety (między innymi ja) tak czekają na wiosnę? macie teraz odpowiedź na to pytanie. kobiet lubią być adorowane. a jak spojrzy na nią przystojny facet na ulicy, to... fajnie, że znów przyszła wiosna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 00:46 Oj, Bartuch, coś ten Twój kurz śniegiem dzisiaj przysypało:-PPP pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... MICIN 06.04.03, 10:46 Gość portalu: micin napisał(a): > Oj, Bartuch, coś ten Twój kurz śniegiem dzisiaj przysypało:-PPP > > > pzdr > m Wiem, wiem. Strasznie nad tym boleje... Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Aaaaaaaaaaale dziś kurzyło! 04.05.03, 20:15 Burza piaskowa :) Ciekawe, co będzie jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Aaaaaaaaaaale dziś kurzyło! 04.05.03, 20:17 Dzisiaj? Brr... zdecydowanie za zimno na kurz ;) Ale widziałam prognozę na poniedziałek i wtorek :)P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Aaaaaaaaaaale dziś kurzyło! 04.05.03, 20:19 Jak tu się skupić i spokojnie pisać pracę i uczyć się i chodzić po miescie... jak tylko kurz po oczach daje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Aaaaaaaaaaale dziś kurzyło! 04.05.03, 20:20 W zacisznych miejscach, wbrew prawom natury, strasznie kurzyło :) I na odwrót - tam gdzie kurzyć powinno najbardziej - cisza. Ale heca, he he Jutro i pojutrze powinno jednak kurzyć wszędzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Nie ma się co dziwić!!! 06.05.03, 01:51 Nie ma co!! Skoro taka moda nastała: info.onet.pl/10967,0,0,1,galeria.html8-D Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Nie ma się co dziwić!!! 06.05.03, 02:14 No jak miło, że sobie kupiłm najkrótszą dostępną spódniczkę w pewnym sklepie. Od dziś noszę minikilt! Ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nie ma się co dziwić!!! 06.05.03, 02:50 No ładnie! ;-) nawet Forumowiczki nam kurzem po oczach dają! Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Nie ma się co dziwić!!! 06.05.03, 02:54 hubar napisał: > No ładnie! ;-) nawet Forumowiczki nam kurzem po oczach dają! A co !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nie ma się co dziwić!!! 06.05.03, 10:48 Hihi chyba wiem o jakiej spódniczce mówisz :)P Ostatnio ją oglądałam, trzeba przyznać, że jest bardzo "mini" :D No cóż.. jest taka pogoda, że nie da się nie kurzyć ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... IP: 195.117.244.* 06.05.03, 09:24 Tragedia!!!Nawet o 8.30 rano...Szly sobie takie dwie na basen...Dobrze, ze ten tramwaj zwolnil:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 06.05.03, 14:12 Zwolnił, a Ty biedaku musiałeś wyskakiwać przez okno? Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 06.05.03, 16:34 jemu wystarczy obserwowanie. nie pytaj skąd to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... 06.05.03, 17:18 Hmmmmm coś nie coś wiem o tym jegomościu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: PANOWIE, ZACZĘŁO SIĘ.... IP: 195.117.244.* 07.05.03, 09:50 Dobrze, ze tramwaj zwolnil, bo by mnie przejechal, Robaczki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
avatary Jak pączki 07.05.03, 11:01 Piersi naszych kobiet wyraźnie wypełniły się - to jeden z powodów dla których warto przeczekać zimę,szeroko komentowaną zapaść, indolencję przywódców PRZYRODA TRIUMFUJE... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Panom dużo nie trzeba... 12.06.03, 18:22 Wystarczy sukienka odsłaniająca kolanko i ramiona. Wszystkie pakunki, torby i reklamówki są niezauważane- skutek tego taki, że słyszy się miłe słówka, ale żaden nie zaoferuje pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś