Dodaj do ulubionych

Forumowicze na listach

30.10.06, 11:13
Witam,
Po przeczytaniu postów big_news i yavorius ośmielam się założyć półpolityczny
wątek z jednym, prostym pytaniem:
Kto z forumowiczów kandyduje w wyborach samorządowych, pod jakim imiem i
nazwiskiem występuje, na której liści i pozycji?:)

Proszę o nieprzenoszenie tego wątku na "kto nami rządzi". Tam jest jeden taki
wątek i żadnych konkretów. Nie popieram nikogo z niżej wpisanych, niech każdy
oceni kandydatów po tym co pisują tutaj:) pozdr
Obserwuj wątek
    • czosnek_niedzwiedzi Pierwsze zgłoszenie 30.10.06, 11:31
      Niezależna Lista Dwóch:
      www.billgates.nazwa.pl/images/pijaki.gif
    • Gość: łodzianka Re: Forumowicze na listach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:29
      Jednego jakbym znała, ale ten drugi?
    • Gość: wybierany Re: Forumowicze na listach IP: *.pl 30.10.06, 15:25
      > Kto z forumowiczów kandyduje w wyborach samorządowych, pod jakim imiem i
      > nazwiskiem występuje, na której liści i pozycji?:)

Jest nas wielu Przyjacielu. :)
      Często działamy z zaskoczenia.
      • Gość: m-nick Re: Forumowicze na listach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:24
        Taaaak... ale osób, które często udzielają się na forum głównym, bądź
        tematycznych jest pewnie raptem kilkoro, a nie "wielu". Z tego co przeczytałem,
        to mamy (kolejność alfabetyczna):
        -boards_of_canada
        -citoyen
        -jasam

Jeśli mylę się, to mnie poprawcie.

Czy na tym niszowym forum tematycznym ktoś mi odpisze jak ci ludzie mają na
        nazwisko, z której listy i okręgu kandydują? Bo widać, że na forum Łódź o
        forumowiczach nie można...

p.s. rozumiem, że jak napiszę, że widziałem kogoś z forum w tramwaju, to
        przeniosą na komunikacje, jak zapytam, czy ktoś leciał z lotniska do Dublina, to
        na lotnisko... www.receopadaja.prv.pl
        • Gość: barwomen Do m-nick Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:35
          Przecież podano Ci Niezależną Listę Dwóch. To mało?
        • Gość: leslaw_m Re: Forumowicze na listach IP: *.lodz.msk.pl 30.10.06, 22:56
          tylko,ze pan boards nazywa się teraz korasiewicz,w dodatku przemianował się z
          pisowca(czy olszówszczyka) na powca,od czasu wielkiego "sukcesu" w wyborach do
          rady osiedla radogoszcz jest strasznie zenujący.
          idę zwymiotować...
          • Gość: m-nick mhm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:15
            Wiem, widzę, podzielam Twoje (ostatnie) zdanie, ale wymieniając forumowiczów
            chciałem być obiektywny:) Wiesz może z którego okręgu Jasam?
            • jasam Re: mhm 31.10.06, 09:16
              Okręg 6 - ktos podał już tę informację na innym wątku.

pozdr.
              PS. m-nick - Odbierz pocztę
          • Gość: A.K. Re: Forumowicze na listach IP: *.lodz.mm.pl 31.10.06, 01:57
            Gwoli wyjaśnienia. Ja sie z niczego nie przemianowalem. Działałem w ŁPO i ChRS,
            a nie w PiS. Kiedy ChRS powstawał wierzyłem, że to będzie ugrupowanie, które pod
            szyldem samorządowym zjednoczy całą centroprawicę. Wtedy w ChRS byli również
            działacze PO, m.in. obecny kandydat PO na prezydenta Łodzi. Niestety ChRS nie
            stał się takim ugrupowaniem, do jakiego mialem nadzieje, ze sie zapisalem. Jesli
            chodzi o ŁPO to wartosći, które niesie ze soba ŁPO nadal są mi bliskie i w
            zadnym zakresie nie wyrzekam się ich. Po prostu dzisiaj uwazam, że w najlepszy
            sposob bede je mogł realizowac w Platformie Obywatelskiej, partii politycznej
            (ani ŁPO, ani ChRS nie sa partiami politycznymi).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka