iwusia 28.08.02, 19:11 firmową i jest tak super że siedze na górze i sie nudze. A niestety wymknąć cichaczem się nie da:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayton Re: mam właśnie...... 28.08.02, 19:15 Wysoko? Jeśli nie, to może oknem? Albo szybem wentylacyjnym, albo przeczołgując się za plecami rozbawionych imprezowiczów? ;O) Iwusiu, Tobie się nie chce?!!! Kurcze, nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: mam właśnie...... 28.08.02, 19:19 ano stało się (buźka misiu), jak poczytasz wcześniejsze wątki to się przekonasz jaki mam dzisiaj nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: mam właśnie...... 28.08.02, 19:26 Rzuciłem tylko okiem (to cholerne liczenie impulsów - urlopowy koszmar) i rzeczywiście nie tryskasz dziś specjalnie... Niestety, na Pysia też specjalnie dziś liczyć nie możesz, bo się choinka przeziębił i jakiś osowiały od wczoraj chodzi... Cmokuś :O) PSTRYK! - znikam... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: mam właśnie...... 28.08.02, 19:31 Hej Iwunia, szkoda że nie możesz do Shreka przyjechać :(((( O mailu pamiętam, niech mi tylko w pracy żyć dadzą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: mam właśnie...... 28.08.02, 19:34 ok ok. to było tylko takie małe pytanko...ach ta moja ciekawość. Niestety mam inne rodzinne rzeczy zaplanowane i niestety nie bede mogła być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezniczka_fiona Re: mam właśnie...... IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 19:43 Buuu!!!! Szkoda.... a na pytanie opdowiem, tylko najpierw niech mnie z roboty wywalą, będę miała więcej czasu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: a wy jeszcze w pracy?????????? 28.08.02, 19:48 no ja jak widzisz jeszcze!!! buźka:) bede dzisiaj na gg Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: a wy jeszcze w pracy?????????? 28.08.02, 19:58 o ktorej mam cie lapac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: a wy jeszcze w pracy?????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 20:20 mnie juz zlapalas, futrzaku! Odpowiedz Link Zgłoś