Gość: gorgorah IP: *.smrw.lodz.pl 04.12.06, 17:22 Porozmawiajmy o tym jak bardzo łódźcy lekarze są skorumpowani i ile trzeba zapłacić by miec prawo do leczenia się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iszkariota Re: Łapówki 04.12.06, 18:02 A nie lepiej od razu tutaj? : www.lodzka.policja.gov.pl/kwp/content/view/43/110/ Odpowiedz Link Zgłoś
grubasny2 Re: Łapówki 04.12.06, 18:08 jest pani doktor na widzewie u ktorej za 400 zlznajomy kupil urlop zdrowotny na uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka a to mozna sie nie logować?? 04.12.06, 20:03 czy forum już nie wymaga logowania??? a dlaczego ode mnie tak?? ad rem: skoro uważasz, że są skorumpowani, masz dowody, to najlepiej pójsc na najbliższy posterunek policji i to zgłosić. gadanie na nic sie zda.. Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: a to mozna sie nie logować?? 04.12.06, 20:09 evonka napisała: > czy forum już nie wymaga logowania??? a dlaczego ode mnie tak?? W sam raz do omowienia tego w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: a to mozna sie nie logować?? 04.12.06, 20:12 autor wątku sie nie logował... tylko zauważyłam pewna niekonsekwencję.. Odpowiedz Link Zgłoś
hoolik Re: a to mozna sie nie logować?? 04.12.06, 20:15 najprawdopodobniej wątek przeniesiono z forum gdzie nie jest wymagane logowanie Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: a to mozna sie nie logować?? 04.12.06, 20:45 Ależ mnie również o to chodzi. Sa trzy rozwiązania: -poruszona juz wcześniej kwestia przeniesienia wątku, -kolesiostwo, -albo....korupcja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: i ja się pytam ponownie... 04.12.06, 21:35 Co w związku z tym nasze koffane zastępowe? ;-)))) lav Odpowiedz Link Zgłoś