Dodaj do ulubionych

Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi??

10.01.07, 10:10
Czy moglby mi ktos pomoc.. Moze ktos wie kiedy i gdzie odbywa sie gielda
zoologiczna w Łodzi? Chodzi mi o gielde detaliczna. Slyszalam ,ze na
stadionie "startu" ..i wlasnie to miejsce by mnie najbardziej interesowalo.
Tylko kiedy i w jakich godzinach?? Z gory dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • zabus154 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 10.01.07, 17:56
      Naprawde nikt nic nie wie o tej gieldzie?? :((
      • primitivo Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 10.01.07, 18:23
        gdybys byl swiadom istnienia wynalazku jakim jest google obyloby sie bez nerw... start: niedziela, godz 8-14
    • tgrz1 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 10.01.07, 20:07
      Wal nas Start ul Teresy proponuję do południa codziennie lub po 16.00
      • zabus154 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 11.01.07, 13:32
        Po pierwsze to jest KOBIETA! Po drugie to juz wogole nie mam pojecia kiedy jest
        ta gielda. Czyli kazdego dnia?? Czy tylko w niedziele? Ale przeciez np. w
        najblizsza sobote i niedziele jest motobazar. I wtedy tez jest gielda dla
        zwierzat??
        • uerbe Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 12.01.07, 14:42
          zabus154 napisała:

> Po pierwsze to jest KOBIETA!

Nie chcesz chyba zasugerować, że "kobieta = głupia"?
          • zabus154 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 12.01.07, 15:02
            Po pierwsze to jestem kobieta.. Dotyczylo tego ,ze chlopcy pomylili mnie z
            mezczyzna. Jakos nie jestem przyzwyczajona zeby ktos zwracal sie do mnie jak do
            mezczyzny.

żabuś /żabulka :)
    • asha2007 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 11.01.07, 13:59
      Odbywa się co czwartek po południu, nie znam dokładnie nazwy ulicy, to jest w
      okolicach ul. Paradnej i Demokratycznej. Wejście jest z tego co wiem odpłatne i
      nie wiem czy każdy może wejść, czy tylko osoby prowazdące sklepy zoologiczne.
      • zabus154 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 11.01.07, 14:05
        No wlasnie mi chodzi o tą gielde na ktora moga wejsc wszyscy ,bo nie prowadze
        zadnej dzialalnosci. Chce jedynie kupic zwierzatko A ze nie jestem z Łodzi to
        nie jestem zorientowana kiedy odbywa sie (data i godz.) ta gielda zoologiczna.
        • llucciolla Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 11.01.07, 23:07
          a jakie zwierzątko jeśli można zapytać? bo chomików, świnek morskich czy myszek
          japońskich lepiej tam nie kupować
          • zabus154 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 12.01.07, 09:35
            Chcialabym kupic pieska.
            • zabus154 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 12.01.07, 14:10
              To prawda ,ze ta gielda odbywa sie co tydzien w niedziele?? Czy jednak
              codziennie w tygodniu?? Chodzi mi o gielde na stadionie "Start".
              • primitivo Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 12.01.07, 14:41
                zabus, skarbie, nie badz osiolkiem tylko zadzwon i zapytaj 42-651 17 09, 42-651 18 65 wewnetrzny: 21 lub 27... nie wiem jak teraz, ale swego czasu pieski w detalu mozna bylo nabyc przy wejsciu na stadion LKS od strony dworca
                • zabus154 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 12.01.07, 15:07
                  Dzieki bardzo napewno zadzwonie.
                • zabus154 Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 13.01.07, 13:25
                  Pirwszy numer jest bledny (mieszkanie prywatne) ,drugi caly czas zajety. No coz
                  bede probowac dalej :(
                  • primitivo Re: Kiedy odbywa sie gielda zoologiczna w Łodzi?? 13.01.07, 14:59
                    mnie udalo sie dodzwonic za pierwszym razem, gielda odbywa sie codziennie do 18, w niedziele od 9 do 12...jesli tak samo zajmowac sie bedziesz stworzonkiem jak jego kupnem to juz mu serdecznie wspolczuje
                    • zabus154 Daruj sobie tego typu komentarze 16.01.07, 12:25
                      Bede zla opiekunka bo ..dzwoniac do mieszkania prywatnego nie dodzwonilam sie
                      na stadion START?? Chyba to blad z twojej strony ,a nie moj. Bede zla opiekunka
                      bo dzwoniac 5 razy pod numer stadion-u start nikt nie odbiera?? A zreszta to ja
                      mam juz jednego pieska ,rasy shih-tzu ,ma 10 latek i jest niesamowicie
                      energicznym i zdrowym skarbem ,moim oczkiem w glowie ,jak ktos ma pieska tej
                      rasy to wie jak duzo uwagii i pielegnacji potrzebuje. A jak nie wiesz jaka to
                      rasa ..to zobacz z jakim pieskiem pokazuje sie Doda:] I zeby juz zupelnie cie
                      uspokoic ,ze jednak bede dobra opiekunka.. W niedziele bylam na tej
                      gieldzie ..Relacje napisze pozniej.
                      • uerbe ... 16.01.07, 15:54
                        zabus154 napisała:

> dzwoniac 5 razy pod numer stadion-u start nikt nie odbiera??

<jeb>

Ffpisooycie miasta kture dzwonionc do stadion-u nikt nieodbiera!!!!11
                        [']

> jak nie wiesz jaka to rasa ..to zobacz z jakim pieskiem pokazuje sie Doda:]

<jeb#2>
                      • primitivo Re: Daruj sobie tego typu komentarze 16.01.07, 22:30
                        nie zajmuja mnie psy, ich rasy ani tym bardziej sposoby dystrybucji, a mimo to wyreczalem Cie w poszukiwaniu informacji, o to mniej wiecej chodzilo...i nie strasz mnie Dodom
                        • zabus154 Klopoty z czytaniem ze zrozumieniem? 17.01.07, 20:38
                          Wyciagasz wnioski ,ze bede sie zle opiekowac pieskiem ..wiec mowie ci jakiego
                          mam psa i ile wymaga pielegnacji i troski. I poczulam sie urazona ,tym
                          bardziej ,ze pieska mam juz tak dlugo i bardziej wesolego ciezko spotkac. A co
                          do Dody to znow wyciagasz jakies mylne wnioski ,ze cie nia strasze. Poprostu
                          wiele osob nie wie jaka to rasa shih-tzu ,a Dode kazdy zna ,wiec widzial tez
                          jej pieska.. Co do twojej pomocy.. sama sobie poradzilam :]
                          • primitivo naturalnie, masz racje... 17.01.07, 23:07
                            ...przeciez nie zanioslem Cie na te gielde...a jutro z samego rana zadzwonie do Dody, przeprosze ze wypieralem sie znajomosci z jej pieskiem
                          • uerbe ... 18.01.07, 09:22
                            zabus154 napisała:

> ... a Dode kazdy zna ,wiec widzial tez jej pieska...

<jeb#3>
    • aaa202 U mojej babci na wsi, to się zwało "targ" 13.01.07, 13:41
      Nie odbywało się na stadionie, bo w Dobrym stadionu nie ma, tylko na ubitym
      placu nieopodal kościoła. Były tam do kupienia świnie, kurczęta, konie, krowy.
      Najciekawsze było to, że furę parkowało się wśród innych fur, a konie goniąc
      uwiązany na szyi worek z sieczką nieustannie i swobodnie się przemieszczały.
      Potem babcinego pojazdu trzeba było szukać w innej części placu. Zakupiony
      towar kładło się na wozie i szło dalej kupować. I nikt niczego nie ukradł. No
      ale to były czasy, kiedy domu na klucz też się nie zamykało. Klucz był, ale
      leżał na parapecie pod doniczką, aż zardzewiał i nie dało się go wepchnąć do
      zamka.
      Dzieciństwo sielskie anielskie... :)
      • zabus154 Re: U mojej babci na wsi, to się zwało "targ" 13.01.07, 14:48
        A jakies nawiazanie do tematu??
        • aaa202 targ + zwierzyna. Oto nawiązanie. 13.01.07, 15:17
    • nakole Zawsze w niedzielę !!! 13.01.07, 15:37
      Informacja ze strony klubu start:

www.sksstart.com/start/czat.html
      Gzdie to jest? Pochodź po tej stronce.
      Powodzenia!
      • aneczka0106 Pies z giełdy 15.01.07, 07:54
        Napisałam na priva- bardzo ważne- przeczytaj!!!
        • rednosek Re: Pies z giełdy 16.01.07, 16:03
          napisz tutaj!

ja kiedyś kupiłam świnkę morską na tej giełdzie. świniak był bardzo tani,
          gdzieś 1/3 ceny ze sklepu, ale co z tego jak okazało się, że chory. o wiele
          więcej wydałam na weterynarza, ale warto było, świnia bylo kochana. już nie
          żyje niestety, ale życie miała świńsko fajne :)

• zabus154 No i w niedziele bylam na tej gieldzie.. 16.01.07, 18:14
            Pojechalam na gielde ,bylam ok. godz. 12 .Pieskow bylo malo.. Powiem
            szczerze ,ze myslalam ,ze troszke inaczej to wyglada ,ze wszystko odbywa sie w
            jakiejs duzej ,ogrzewanej hali. Zobaczylam jedynie kilka samochodow z otwartymi
            bagaznikami ,a w nich kartony ze szczeniakami. Male pieski schowane pod kurtke
            swoich "hodowcow" mialy troszke wiecej szczescia i nie trzesly sie z zimna.
            Znalazlam pieski rasy ,ktorej chcialam kupic ,ale balam sie ryzykowac ..pieski
            tej rasy kosztuja min. 600zl ,tam kosztowaly 350. Balam sie ,ze piesek moze
            okazac sie z jakas wada genetyczna ,albo ,ze nawet to stanie na mrozie moze
            przyniesc w pozniejszym czasie bardzo niepozytywne skutki. Do tego bardzo
            niepodobala mi sie wiekszosc hodowcow ..ktorzy stali obok tych samochodow i
            takiego trzesacego sie z zimna pieska w kartonie nie przykryli zadnym kocem.
            Nie wiem czemu licza sie tylko pieniadze ,dla nich nie bylo wazne kto ,po co
            kupuje tego pieska ,niech tylko zaplaci pieniadze. Przykre ..
            • nakole Re: No i w niedziele bylam na tej gieldzie.. 16.01.07, 20:45
              A musi być koniecznie pies jakiejs konkretnej rasy? Nie myślałaś, aby odwiedzic
              schroniska dla psow? Tam są te wielorasowe, ale i arystokracja się zdarza.
              Moje wszystkie pieski, które miałem pochodziły ze schronisk i były bardziej niz
              kochane. Aktualnie też mam taka niedojdę wyzwoloną ze schroniska. Jest super!
              :-)
              • zabus154 Re: No i w niedziele bylam na tej gieldzie.. 17.01.07, 20:41
                Myslalam o piesku ze schroniska .. ale ja jestem zakochana w rasie shih-tzu i
                rozplywam sie na widok tych pieskow. Chce zeby moj piesek mial kolege ..bo jest
                bardzo opiekunczy i wiem ,ze bardzo by sie cieszyl. Pomysle jeszcze nad tym
                zakupem ,ale najprawdopodobniej kupie pieska z domowej hodowli.
                • nakole Re: No i w niedziele bylam na tej gieldzie.. 17.01.07, 21:30
                  :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka